عصر قم

آخرين مطالب

آمار جدید از ترددها و تصادفات؛ فوتی‌های سر صحنه تصادف به 271 نفر رسید اقتصادی

آمار جدید از ترددها و تصادفات؛ فوتی‌های سر صحنه تصادف به 271 نفر رسید
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به آمارهای ثبت‌شده در سامانه ترددشمار اعلام کرد: از 25 اسفند 1403 تا 4 فروردین 1404، تعداد 241 میلیون تردد وسایل نقلیه در جاده‌های کشور ثبت شده است؛ این آمار نشان‌دهنده حجم بالای ترددهای نوروزی مشابه سال گذشته است.
سرهنگ احمد کرمی اسد، با اشاره به اجرای طرح ترافیکی نوروز 1404 که از 25 اسفند آغاز شده و وارد یازدهمین روز خود شده است، تأکید کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از عجله و شتاب در سفرها ضروری است. همچنین استفاده از تلفن همراه حین رانندگی ممنوع بوده و رانندگان باید از توانایی کامل برای کنترل وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل کنند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا در ادامه با ارائه آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای در ایام نوروز اعلام کرد: از 25 اسفند 1403 تا 4 فروردین 1404، در سطح جاده‌های کشور 220 فقره تصادف فوتی رخ داده که در نتیجه آن 271 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین 6027 فقره تصادف جرحی به ثبت رسیده که منجر به مجروحیت 8335 نفر شده است. در همین مدت 23822 فقره تصادف خسارتی نیز گزارش شده که به خودروها آسیب وارد کرده است. در مجموع، طی 10 روز گذشته 30069 فقره تصادف در سطح کشور ثبت شده است.
بازار
سرهنگ کرمی اسد همچنین آمار تصادفات 24 ساعت گذشته را ارائه کرد و گفت: در روز 4 فروردین 1404، در تصادفات درون شهری، 3 فقره تصادف فوتی رخ داده که 4 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین 183 فقره تصادف جرحی با 239 مجروح ثبت شده است. در محورهای برون‌شهری نیز 10 فقره تصادف فوتی رخ داده که 12 نفر جان خود را از دست داده‌اند و در 155 تصادف جرحی، 233 نفر مجروح شده‌اند. در مجموع، در این 24 ساعت گذشته، 2082 فقره تصادف ثبت شده که در نتیجه آن 16 نفر جان باخته و 472 نفر مجروح شده‌اند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص تحلیل علل تصادفات اظهار کرد: 45 درصد از تصادفات منجر به فوت ناشی از عدم توجه به جلو بوده است. همچنین، 14 درصد از تصادفات به دلیل تغییر مسیر ناگهانی، 14 درصد به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و 4 درصد نیز به دلیل عدم رعایت حق تقدم رخ داده است. بیشترین میزان تصادفات در بازه زمانی 16 تا 20 بعدازظهر ثبت شده که نشان‌دهنده نیاز به دقت بیشتر رانندگان در این ساعات است.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت مقررات رانندگی تصریح کرد: تصادفات عمدتاً به دلیل بی‌احتیاطی و عدم رعایت اصول ایمنی رخ می‌دهند. رانندگان باید از عجله و شتاب پرهیز کرده، در صورت احساس خستگی استراحت کنند و از رانندگی در ساعات پایانی شب و اوایل صبح، که احتمال وقوع تصادفات افزایش می‌یابد، خودداری نمایند. با توجه به نزدیک شدن به پایان تعطیلات نوروزی و افزایش حجم ترددها، لازم است رانندگان با رعایت توصیه‌های پلیس، از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/712484/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تودور: می‌خواهم راه دل‌پیرو و زیدان را در یووه بروم

اسماعیلی: بعد از طلای المپیک انتظارات مردم بیشتر شده است

روزبه در جایی که استقلالی‌ها دوست ندارند

جای آرنولد بودم لیورپول را به رئال ترجیح می‌دادم

عیسی عباس همچنان مانع رونمایی سپاهان از بن یدر

بمب نقل و انتقالات تابستان از یونان می‌آید

پایان دوره مصدومیت ستاره استقلال

تکمیل کابوس کمپانی؛ فصل برای اوپامکانو تمام شد

بهترین ویتامین‌ها برای کاهش وزن و لاغر شدن

اولین واکنش معاون پزشکیان به حواشی سفر خارجی‌اش؛ قطب نیستم!

فرمانده نیروی دریایی سپاه: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

دعوت آیت‌الله جوادی آملی برای حضور در راهپیمایی روز قدس

آیت‌الله خاتمی خطیب این هفته نماز جمعه تهران

پیام دعوت آیت الله دژکام از مردم ولایت مدار فارس جهت شرکت در راهپیمایی باشکوه روز قدس

انتشار کتاب زندگی نامه و خدمات علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی

نیاز اورژانس قم به اتوبوس آمبولانس‌های جدید

دعوت بسیج «رسانه» و «هنرمندان» قم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس

جوان تهرانی بر اثر سقوط از ارتفاع جان باخت

مرگ تلخ مرد 38 ساله در استخر

صحبت های مدیر ورزشگاه آزادی درباره روند بازسازی استادیوم

گل هشتم ایران به بحرین توسط سعید پیرامون

گل نهم ایران به بحرین توسط سیدعلی ناظم

گل دهم ایران به بحرین توسط علی میرشکاری

توضیح رئیس فدارسیون در مورد برنامه ریزی دیدارهای تدارکاتی سال آینده تیم ملی

اتهام باندبازی به مدیران فوتبال عراق

رومنیگه: اینتر با کاتناچیوی خالص بازی نمی‌کند

گل یازدهم ایران به بحرین توسط محمدعلی نظرزاده

ستاره پرسپولیس و آرزوی قهرمانی برای ارومیه

صعود ساحلی بازان ایران به نیمه نهایی با گلباران بحرین

توسعه دریامحور، راهکاری کلیدی برای تحقق برنامه هفتم توسعه است / لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری

ایجاد بزرگ‌ترین ژئوپارک طبیعی جنوب کشور در چارچوب ایفای مسئولیت اجتماعی هواپیمایی ماهان

چرا با وجود روزه‌داری دور شکم برخی‌ها کوچک نمی‌شود؟

عراقچی: پیشنهادات سیاسی اخیر آمریکا را با تردید زیاد می‌نگریم

آملی لاریجانی: روز قدس، خواب را از چشم دشمنان اشغالگر صهیونیستی ربوده است

آیت‌الله علم‌الهدی: سعادت اخروی در گرو دوری از برتری‌جویی و فساد است

دعوت آیت الله جوادی آملی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس/ وظیفه هر انسانی این است که نسبت به ظالم‌ها تبری کند

انتشار «قصه‌ عمو نوروز و خاله نوبهار»

خط دوم مترو قم در انتظار تصویب نهایی

واژگونی پراید در اتوبان کاشان ـ قم با یک کشته و 3 مصدوم‌

تنها گنبد نمکی متقارن جهان پدیده‌ای شگفت انگیز در قم

اسکان 237 هزار زائر و مسافر نوروزی در قم

گلایه امام جمعه قم از وضعیت فاضلاب شهری

ویدئویی از لحظه پریدن دلفین به قایق مسافران نوروزی در قشم

ثبت تصاویر 3 قلاده خرس در شاهرود

آخرین آمار فوتی ها و مصدومان تصادفات نوروزی اعلام شد

آتش‌سوزی دوباره در یک پیست اسکی ترکیه

خاطره معاون رییس جمهور از جریمه سنگین راننده خودرو در خارج از کشور

خط دوم متروی قم در انتظار تصویب نهایی

نتایج دور رفت و پیش‌بینی قهرمان لیگ

نصیرزاده: چطور مومنی از رقم قرارداد باقری اطلاع ندارد؟