عصر قم

آخرين مطالب

سرمربی فلسطین: این برد تقدیم به روح پاک شهیدان ورزشی

سرمربی فلسطین: این برد تقدیم به روح پاک شهیدان
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /سرمربی تیم ملی فلسطین پیروزی تاریخی مقابل عراق را به روح شهدای فلسطین و مردم کشورش تقدیم کرد.
 فلسطین شب گذشته موفق شد نخستین برد خود در مرحله نهایی مسابقات مقدماتی جام جهانی را کسب کند و همچنین برای اولین بار در تاریخ، عراق را شکست دهد.
ایهاب ابوجزر، سرمربی فلسطین، درباره این پیروزی گفت: «برد مهمی بود. پس از شکست برابر اردن، به خوبی خود را آماده کردیم و برخی از اشتباهات را اصلاح کردیم. این نخستین برد تاریخ فلسطین در این مرحله از مقدماتی جام جهانی و همچنین اولین پیروزی ما برابر عراق بود. بازیکنانم در این مسابقه عالی بودند و با شایستگی پیروز شدند.»
در ادامه، یکی از خبرنگاران درباره نمایش درخشان آدم کاید که به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد، سؤال کرد. ابوجزر در پاسخ گفت: «این اولین حضور آدم کاید در اردوی تیم ملی ما بود. ما تا دو روز پیش از بازی مقابل اردن او را از نزدیک ندیده بودیم. می‌دانستیم که این مسابقه از نظر فیزیکی سنگین خواهد بود و او بازیکنی تکنیکی است، بنابراین تصمیم گرفتیم که از او به عنوان بازیکن تعویضی استفاده کنیم. این تصمیم بر اساس تحلیل و ارزیابی‌های ما بود که خوشبختانه نتیجه داد.
سرمربی تیم ملی فلسطین درباره ادامه مسابقات اظهار داشت: «ما همچنان امید داریم و تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه صعود خواهیم جنگید. دو بازی باقی‌مانده برای ما حکم فینال را دارد و با تمام توان برای موفقیت خواهیم جنگید.»
او همچنین افزود: «خوشحالم که توانستیم لبخند را بر لبان مردم فلسطین، در هر جای دنیا که هستند، بنشانیم. این بزرگ‌ترین افتخار و خوشحالی ماست. هدایت تیم ملی کشورم، فلسطین، برای من یک افتخار بزرگ است و هر مربی‌ای آرزوی چنین فرصتی را دارد.»
بازار
ابوجزر در ادامه صحبت‌هایش تأکید کرد که بازیکنان فلسطین در این رقابت‌ها با انگیزه‌ای فراتر از فوتبال به میدان می‌روند. او گفت: «به بازیکنان تیمم گفتم که شما نماینده فلسطین هستید، نماینده کسانی که در چادرهای آوارگان زندگی می‌کنند. شما برای زخمی‌ها و مردمی که از حملات ویرانگر اشغالگران رنج می‌برند، بازی می‌کنید. این پیروزی را به روح پاک شهدای فلسطین و مردم تقدیم می‌کنیم.»
سرمربی فلسطین درباره شرایط مسابقه گفت: «تیم ملی عراق در دیدار قبلی برابر کویت انرژی زیادی مصرف کرده بود. ما با توجه به آنالیز قبلی خود، تغییراتی در ترکیب ایجاد کردیم و با سه هافبک دفاعی و یک سیستم متوازن بازی کردیم. در بین دو نیمه نیز برخی از اشتباهات را اصلاح کردیم که این هم لطف خدا بود.»
ابوجزر در بخش پایانی صحبت‌هایش درباره زمین مسابقه گفت: «ورزشگاه بین‌المللی عمان خاطرات خوبی برای ما داشته است. البته آرزو داشتیم که این بازی را در ورزشگاه فیصل الحسینی فلسطین برگزار کنیم، اما از جهاتی این هم یک فرصت بود، چرا که به لطف این شرایط توانستیم هواداران خود را که قادر به سفر به فلسطین نیستند، از نزدیک ببینیم. حضور تماشاگران تأثیر بسیار زیادی روی بازیکنان ما و عملکردشان داشت. در نهایت این یک مسابقه دوستانه و برادرانه میان ما و تیم ملی عراق بود.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/712777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراکز درمانی قم سال 1403 بیش از 39 هزار عمل جراحی انجام دادند

قدردانی جامعه مدرسین از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس

مبلغ فطریه بر اساس قیمت گندم 80 هزار تومان است

آسمان قم امروز قسمتی ابری همراه با وزش باد ملایم خواهد بود

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

طعم شیرین تلاوت قرآن در طراوت بهارِ بوستان‌های قم

آغاز بارش‌های گسترده از چهارشنبه در کشور

صدور حکم سنگین برای 9 متهم فساد در شورای شهر سردشت

انتقال 43 ایرانی محبوس در زندان‌های عراق به کشور

قتل وحشتناک پسر افغان در شرق تهران

حضور پرشور جامعه معظم ایثارگری استان اردبیل در راهپیمایی روز جهانی قدس

حذف تیم ملی بسکتبال 3 نفره مردان از کاپ آسیا

جلسه کمیته فوتبال ساحلی و فوتسال AFC با ریاست تاج

هنرجو نایب رئیس رولبال آسیا شد

رونمایی از کاپیتان محبوب پرسپولیس در قزوین

فیفا مترسک ترامپ در جام جهانی

حضور وزیر ورزش در کمپ تیم‌های ملی کشتی

جوکوویچ: مسی باعث شد به خودم افتخار کنم

تردید نکنید، ژابی آلونسو در لورکوزن ماندنی است

قول معاون اول رئیس‌جمهور برای پیگیری مطالبات کیش؛ نوید تحولات در سه ماه آینده

با این روش ویتامین D بهتر جذب می‌شود

فرمانداری تهران: هرگونه فراخوان تجمع یا تحصن بدون مجوز در فضای باز غیرقانونی است

دریا نمی‌شه هرگز با گرد و خاک کِدر که؛ صلی علی سترکه چشما ترامپ بترکه!

پیش‌بینی روند افزایشی دمای هوای قم

افزایش اسکان مسافران نوروزی در قم

افزایش خدمات درمانی در قم

مسابقه زندگی با آیه‌ها در قم؛ سوال روز 28 و پاسخ روز 27

ورزشگاه پردیسان قم؛ پروژه‌ای 16 ساله که قرار نیست تکمیل شود

جزئیات آمار درگذشتگان شهر قم در سال 1403

560 هزار نفر به اورژانس مراکز درمانی قم مراجعه کردند؛ انجام 40 هزار عمل جراحی

آموزش و پرورش: خانواده‌ها مراقب ثبت‌نام در مدارس غیرمجاز باشند

گروگان‌گیری در نوشهر/ پلیس: به محض دستگیری عاملان اطلاع‌رسانی می‌کنیم

عضو ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: طبق پیش‌بینی کارشناسان، دوشنبه عید فطر است

(9 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ محور کندوان یکطرفه شد

اولین اظهارنظر جدی‌ترین گزینه سرمربیگری امارات

مجیدی: سرنوشت زندگی من در اینجا رقم می‌خورد

تراکتور به دنبال تثبیت صدرنشینی؛ استقلال به دنبال فرار از خاطرات تلخ

محکومیت 11 میلیون تومانی پورتو به خاطر لوئیس دیاز!

سد دفاعی شمس‌آذر علیه آقای گل پرسپولیس

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

بیانیه شدیداللحن فدراسیون فوتبال عراق

برتری مقتدرانه والی‌زاده در مبارزه اول

بوی رشوه و تبانی در فوتبال ملی آفریقا پیچید

آیا ویتامین‌ها می‌توانند جلوی پیری را بگیرند؟

جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب

شاهنامه‌پژوه برجسته: هیچ شکی در «مسلمان‌بودن» و «شیعه‌بودن» فردوسی نیست

آمار متوفیان شهر قم در سال 1403 به 7408 نفر رسید

شهرداری قم نهادی پرکار و پر خدمت است

دمای قم امروز به 27 درجه سانتیگراد می رسد

پیش بینی آب و هوای قم برای فردا یکشنبه 10 فروردین 1404