عصر قم

آخرين مطالب

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح خود را برای بالاترین سطح تهدیدات دشمنان آماده کرده است گفتگو

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح خود را برای بالاترین سطح تهدیدات دشمنان آماده کرده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / فرمانده کل ارتش با تاکید بر این که وظیفه داریم به قدری آمادگی و توانایی داشته باشیم که به دشمن پاسخ پشیمان کننده دهیم گفت: نیروهای مسلح خود را برای بالاترین سطح تهدیدات دشمنان آماده کرده است.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه راهپیمایی روز قدس در تهران درباره حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس گفت: روز قدس، روز جدا سازی حق و باطل و اعلام موضع است و انسان ها بایستی موضع خود را نسبت به فلسطین مظلوم و قهرمان تعیین کنند و در فریاد علیه ظلم، اشغالگری، جنایت، کودک کشی و استکبار جهانی به پا خیزند و نشان دهند که در کدام جبهه قرار دارند.
وی افزود: مهم‌ترین پیام روز قدس نزدیک‌ بودن زوال رژیم جعلی و بی‌ریشه صهیونیستی است و فلسطین و همه مظلومان عالم به حقوق انسانی خود خواهند رسید.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه مردم شجاع و مقاوم فلسطینی نماد جبهه مظلومین هستند، اضافه کرد: امروز شاهدیم که از جبهه ساکت به جبهه حق اضافه می شود و اگر خبرها و رسانه ها را مشاهده کنید می بینید از نقاطی که تصور آن نمی رفت، مردم علیه جنایتکاران صهیونیستی فریاد می زنند. این نشان می دهد برابر آموزه های دینی و سنت های الهی، زوال زودتر رژیم نامشروع و بی ریشه متکی بر جنایت و کودک کش صهیونیستی در حال رخ دادن است و ان‌شاءالله به زودی شاهد آن خواهیم بود.
سرلشکر موسوی در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات دشمن تصریح کرد: این تهدیدات جدید نیستند و از همان روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد و همچنان ادامه دارد. اما ما راه مقاومت را انتخاب کرده‌ایم؛ همان راهی که قرآن می‌فرماید و همان راهی است که حضرت امام (ره) به ما نشان دادند و امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی با پرچمداری در این مسیر، ما را به سمت پیروزی نهایی هدایت می‌کنند.
فرمانده کل ارتش اظهار داشت: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هر کاری را برای ضربه زدن به کشورمان انجام دادند اما به لطف خدا و وجود با برکت نائب امام زمان (عج) حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، انقلاب اسلامی محکم به مسیر خود ادامه می دهد. امروز آرمان ها و شعارهای انقلاب اسلامی پا برجا است و محدود با ایران و منطقه نیست.
وی گفت: ما هر آنچه که برای دفاع از کشورمان نیاز داشته باشیم به همت و توان جوانان دانشمند خود می سازیم و نیروهای مسلح همیشه خود را برای بالاترین سطح تهدیدات دشمنان آماده کرده است. ما وظیفه داریم به قدری آمادگی و توانایی داشته باشیم که به دشمن پاسخ پشیمان کننده دهیم و موفق خواهیم بود.
سرلشکر موسوی اضافه کرد: اینکه دشمنان در مقطع زمانی های مختلف به تجهیزات ما اشاره می کنند موضوع انحرافی است؛ چرا که قدرت جمهوری اسلامی ایران، اراده، مقاومت و نیروی انسانی ما است که از تحهیزات استفاده می کنند.
بازار
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/713624/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله شعبانی: تلاش برای تحقق شعار سال یک جهاد اقتصادی است

آیت‌ا...علم‌الهدی مطرح کرد: بی‌حجابی عامل توسعه انحراف در جامعه/ حکمرانی اسلامی یعنی حرام الهی در کشور آزاد نباشد

آیت‌الله علم‌الهدی: حکمرانی اسلامی یعنی حرام الهی در کشور آزاد نباشد

بر من گذشت یک رمضان دگر! بگو؛ آیا پسند چشم تو این‌بار بوده‌ام؟

پرداخت 900 میلیارد تومان بدهی شهرداری قم / پرداختی به پیمانکاران به‌روز است

تأمین 5000 تن قیر برای آسفالت معابر و خیابان‌های قم در سال 1404

پیش بینی آب و هوای قم برای فردا سه شنبه 12 فروردین 1404

مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها لغو شد

افزایش شمار جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس به 15 نفر

تمجید جوکوویچ از تنیسور 19 ساله

آغاز مذاکرات برای انتخاب مربی تیم ملی امارات

امباپه: رئال ابهتی دارد که هیچ باشگاه دیگری ندارد

گل طارمی نامزد برترین گل های مقدماتی جام جهانی در آسیا

عاملی که مس رفسنجان را گزینه سقوط کرد!

تکلیف سهمیه لئون در جام باشگاه‌های جهان روشن شد

دو ایرانی نامزد جایزه بهترین بازیکن هفته امارات

روزنامه اماراتی: روند البطائح با فرهاد درخشان است

شکست تیم بسکتبال تریر در روز درخشش یخچالی

تغییر برنامه بازی‌های نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

دفتر رئیس جمهور: برای جلب توجه و تخریب دولت، بی پروا دروغ می گویند

هشدار ایران به آمریکا؛ هرگونه شرارت با واکنش قاطع و فوری همراه خواهد بود

وزش باد شدید عصر امروز در مناطق مرتفع قم

تقویم جلالی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای علمی خیام است

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

(تصاویر) نماز عید سعید فطر در مشهد، قم و شیراز

اقامه نماز عید سعیدفطر در قم

کشف بیش از 4 تن انواع مواد مخدر طی 48 ساعت گذشته

اولین عامل مرگ در گروه سنی 18 تا 29 سال در ایران اعلام شد

دلیل تعویض 3 پرسپولیسی چه بود؟

شروع کار جوانان والیبال ایران از 16 فروردین

طعنه راموس به هواداران اتلتیکو در روز تولدش!

پیام بارسا به رقبا: ما غیرقابل توقف هستیم

برکناری پاشازاده از هدایت بعثت کرمانشاه پس از کمتر از 45 روز

ایموبیله گزینه جانشینی طارمی در اینتر

پیام تبریک رئیس AFC به مهدی تاج برای فوتبال ساحلی ایران

درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا 90 درصد

رهبر انقلاب: امروز بخشی از دنیای اسلام به شدت مجروح است؛ فلسطین مجروح است لبنان مجروح است

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات ترامپ درباره تهدید صریح ایران به بمباران

پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد و فوتبال ساحلی

آیت الله محمدی لائینی: مسئولین شعار سال را عملیاتی کنند

آیت‌الله عبادی‌زاده: وحدت ملی و همبستگی، رمز موفقیت در برابر توطئه‌های دشمنان

پیش‌بینی بارش پراکنده باران در روز طبیعت قم

جزئیات و ابهامات تازه از حادثه واژگونی اتوبوس کرمان-مشهد

انتقاد وزیر علوم از تحریم‌های علمی-تحقیقاتی در نشست جهانی یونسکو

کشف بیش از دو همت انواع جرایم اقتصادی و کالای قاچاق

جزئیاتی از قرارداد بازیکن ازبکستانی تیم فوتبال نساجی

دعوت از پنج وزنه‌بردار به اردوی تیم ملی بزرگسالان

کونسیسائو: در انتخاب پنالتی‌زن دخالت نکردم

پیام کونته به میلان و یووه