دعای روز بیستونهم ماه مبارک رمضان با تفسیر آیتالله مجتهدی تهرانی + صوت
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، مرحوم آیتالله «احمد مجتهدی تهرانی» از علمای بزرگ اخلاق و حدیث بود که جلسات وعظ وی به دلیل سادگی بیان و گفتار همواره مورد استقبال عموم مردم بود و همه مخاطبان میتوانستند از آن بهره بگیرند. با وجودی که این عالم ربانی از عبارات ثقیل و سنگین حوزوی عاری بود، اما از غنای بالایی برخوردار بود چنان که عمیقترین معانی را چنان بیان میکرد که هنوز حاوی نکات ارزشمندی است.
به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان شرح دعای هر روز ماه مبارک آیتالله مجتهدی تهرانی منتشر میشود که قسمت بیستونهم آن را در ادامه میخوانید.
سه خصلت مؤمن
امام جواد (ع) فرمودند: مؤمن به سه خصلت محتاج است که اولین آنها توفیق است. پس مؤمن اول از همه به توفیق نیازمند است، دوم، مؤمن به واعظ درونی محتاج است تا همیشه حواس او جمع باشد و از احوال دنیا عبرتآموزی کند؛ همیشه به خودتان بگویید که تا کی از خدا غافل هستی!
سوم- «قبولُ مِن مَن یَنصحه» هر کس که تو را نصیحت میکند از او بپذیر؛ هر چند که خود آن شخص اهل عمل نباشد؛ مثلاً اگر شخصی سیگار میکشد و به شما میگوید: من سیگاری هستم ولی تو سیگاری نشو این نصیحت را از او قبول بکنید.
این که دعا میکنیم که خدایا قلب من را از آلودگیهای شک پاکیزه کن؛ یعنی من گرفتار شک نباشم؛ بعضیها دچار شک هستند و وسوسه خناس به سراغ ایشان میآید و از مبداء تا معاد انسان را در شک میاندازد؛ خدایا من را از این گرفتاری نجاتم بده!

دستوری برای نجات از شک
کسانیکه گرفتار وسوسه هستند و در همه مسائل شک میکنند روزی صدمرتبه ذکر شریف «لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم» را بگویند. «الَّذِی یُوَسوِسُ فِی صُدورِ النَّاس»؛ هر کسی که گرفتار است این ذکر را بگوید. یک فردی گرفتار بود و از غصه، لاغر شده بود. گفت شیطان همیشه وسوسهام میکند. گفتم این ذکر را بگو. ذکر را گفت و راحت شد.
پیامبر (ص) خطاب به سلمان میفرمایند: ذکر لا حَول و لا قوه ... را زیاد بگو این ذکر از گنجهای بهشت است. هفتبار بعد از نماز مغرب و نماز صبح، جزء تعقیبات است و اولش بسماللهالرحمنالرحیم دارد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام/ 161
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۷:۴۸
-
۱۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/714024/