رامین بدشانسترین بازیکن در آغاز سال جدید
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - ورزش 3 /رامین رضاییان در چند صحنه و برای باز کردن دروازه خیبر بدشانس بود.
استقلال روز گذشته در دیدار مقابل خیبر خرمآباد با نتیجه مساوی 1-1 متوقف شد. هر دو گل این مسابقه در همان 6 دقیقه ابتدایی به ثمر رسید؛ ابتدا استقلال روی غافلگیری مدافعان خیبر و با ضربه سر محمدرضا آزادی در دقیقه سوم به گل برتری دست یافت، اما این برتری تنها سه دقیقه دوام داشت و در دقیقه ششم، فراز امامعلی موفق شد دروازه استقلال را باز کند تا بازی از همان ابتدای کار به تساوی کشیده شود. در ادامه تلاشهای هر دو تیم برای تغییر نتیجه بیثمر بود و بازی با همین نتیجه به پایان رسید.
یکی از بازیکنانی که در این دیدار تلاش زیادی برای گلزنی کرد اما بدشانسی مانع او شد، رامین رضاییان بود. این بازیکن بارها دروازه خیبر را تهدید کرد اما در نهایت موفق به گلزنی نشد. اولین موقعیت جدی او در آغاز نیمه دوم رقم خورد؛ جایی که روی یک پاس عالی، در موقعیت تکبهتک با دیناروند، دروازهبان خیبر، قرار گرفت. رضاییان تصمیم گرفت با یک ضربه چیپ دروازه را باز کند اما پیش از ورود توپ به دروازه، احسان حسینی مدافع خیبر آن را از روی خط بیرون کشید. با برخورد رضاییان و دیناروند، بازیکن استقلال روی زمین افتاد و داور در ابتدا این صحنه را پنالتی اعلام کرد، اما پس از بازبینی در اتاق VAR، تصمیمش را تغییر داد و این فرصت طلایی از دست رفت.
دومین موقعیت حساس رضاییان روی یک ضربه ایستگاهی در فاصله پشت محوطه جریمه خیبر شکل گرفت. او با یک شوت تماشایی دروازه حریف را هدف گرفت اما ضربهاش به شکلی خطرناک از کنار تیرک عمودی به بیرون رفت. این موقعیت هم با بدشانسی از دست رفت تا روز دشوار رامین در این مسابقه تکمیل شود. اما اوج بدشانسی این بازیکن در لحظات پایانی مسابقه رقم خورد؛ جایی که ارسال دقیق ابوالفضل جلالی از سمت چپ به او رسید و رضاییان با یک ضربه سر تلاش کرد دروازه خیبر را باز کند، اما این توپ نیز به تیرک دروازه برخورد کرد و گل نشد.
بهطور کلی، رامین رضاییان در این بازی یکی از فعالترین بازیکنان زمین بود اما بدشانسی بارها مانع از گلزنی او شد. او یک موقعیت تکبهتک را از دست داد، پنالتی اعلامشده برایش پس از VAR مردود شد، یک ضربه ایستگاهی خطرناک را به بیرون فرستاد و در نهایت، ضربه سرش هم به تیرک دروازه برخورد کرد. در روزی که استقلال برای پیروزی تلاش میکرد، شاید اگر حتی یکی از موقعیتهای رضاییان به گل تبدیل میشد، نتیجه نهایی بازی متفاوت رقم میخورد.
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶:۴۰
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/714069/