عصر قم

آخرين مطالب

اعتراض شدید ایران به قطعنامه شورای حقوق بشر در ژنو اقتصادی

اعتراض شدید ایران به قطعنامه شورای حقوق بشر در ژنو
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو با انتقاد شدید از تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل، آن را اقدامی تبعیض‌آمیز و تضعیف‌کننده اعتبار این شورا دانست.
علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو، در جریان ارائه و تصویب پیش‌نویس قطعنامه L.20 با عنوان «وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران» در نشست پنجاه‌وهشتم شورای حقوق بشر، با انتقاد شدید از سازوکارهای نظارتی تبعیض‌آمیز و ناموجه پیش‌بینی‌شده در این قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد که این اقدام، شورای حقوق بشر را در باتلاقی جدید از ناکارآمدی و اتلاف منابع فرو می‌برد و موجب کاهش اعتماد به عملکرد این نهاد می‌شود.
نماینده دائم ایران در ژنو با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و مصونیت عاملان آن، افزود: «در شرایطی که شدیدترین موارد نقض حقوق بشر به‌صورت مستمر در فلسطین رخ می‌دهد و عاملان آن از بالاترین سطح مصونیت و بخشودگی از مجازات برخوردارند، بانیان پیش‌نویس قطعنامه L.20 با ایجاد تصویری توهمی از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران، در تلاش برای گمراه‌سازی این شورا هستند.»
بحرینی با تأکید بر سابقه تمدنی ایران گفت: «ایران به‌عنوان کشوری با تاریخ و تمدن غنی، همواره به دستاوردهای خود برای بشریت افتخار می‌کند. کشور ما فراز و نشیب‌های متعددی را تجربه کرده و با چنین فشارهایی بیگانه نیست؛ لذا به بانیان این قطعنامه و بازیگران اصلی این نمایش خیمه‌شب‌بازی هشدار می‌دهیم که در قبال این همه ظلم در حق مردم ایران و بشریت، پاسخگو باشند.»
سفیر کشورمان در ادامه تأکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران هیچ تناسبی بین مفاد این قطعنامه و به‌ویژه سازوکارهای نظارتی جدید طراحی‌شده تحت عنوان FFM با وضعیت حقوق بشر خود نمی‌بیند و قویاً با این قطعنامه مخالف است.»
وی همچنین از اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل خواست تا با این اقدام «فریبکارانه» مخالفت کنند و مانع از «سوءاستفاده سیاسی برخی کشورها از این شورا» شوند.
بازار
در پایان، بحرینی از حاضران در نشست دعوت کرد تا در اجرای گروه موسیقی ایرانی «سروش مولانا» که به مناسبت نوروز، روز جمعه 15 فروردین 1404 (4 آوریل 2025) در مقر سازمان ملل در ژنو و در مقابل اجلاس شورای حقوق بشر برگزار می‌شود، شرکت کرده و از ذوق و هنر دیرپای ایرانی بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/715436/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«عصر روشن» جدید با عکس روی جلد پوری سلطانی

بهبود وضعیت آسفالت معابر در مناطق کم‌برخوردار شهر قم

محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در قم

آزمون روحانیون اعزامی عمره در قم برگزار شد

بازدید پزشکیان از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی

اصفهان و کازان خواهرخوانده شدند

جلوگیری از تصرف 6 میلیون مترمربع اراضی با صدور سند به نام دولت

ممانعت از حضور یک زن در بانک به دلیل پوشش خارج از عرف در اصفهان!

جریمه بیش از 500000 خودرو به دلیل تخلفات ساکن در پایتخت

اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس به قم سفر می‌کنند

آنالیز خیابانی از دور رفت 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا

عذرخواهی خیابانی بابت درگیری‌های هفته 25 لیگ

یامال رفاقت در حق فاتی را تمام کرد

ظریف‌پور قهرمان مسابقات جهانی پاراشنا

عذرخواهی به خاطر گلزنی!

مهدی خدابخشی جراحی کرد

ورود رسمی رونالدو به صنعت فیلم‌سازی

مرام و معرفت؛ لامین یامال به‌خاطر آنسو فاتی خواست تعویض شود

ناهید کیانی با جایزه 14 میلیاردی المپیک چه کرد؟

کاپیتان دورتموند: مثلث تهاجمی بارسلونا فوق‌العاده است

حقایقی خواندنی از آرنولد

پشت پرده مصرف قرص‌های ضدبارداری؛ روایت پزشکان از یک بحران خاموش

اطلاعات جدید از هویت عاملان ترور شهید صیاد شیرازی

سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌توانند درک کنند که چرا موشک‌های ما با دقت به اهداف خود می‌رسند

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و بحرین

فرمانده ارتش: جوانان ایران ما را در تجهیزات دفاعی بی‌نیاز کرده‌اند

هشدار ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران

پزشکیان: هرکس ارز 28500 تومانی می‌‌گیرد حتما رانت می‌گیرد

هشدار شمخانی: استمرار تهدیدات خارجی علیه ایران منجر به اقدامات بازدارنده می‌شود

وزیر اطلاعات: آرایش‌های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار ایران است

پزشکیان: دولت پول ندارد اما مردم را دارد

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

نقش مؤثر شهرداری در بهبود وضعیت امنیتی و انتظامی قم/ کاهش 30 درصدی آمار سرقت

هشدار نسبت به وزش باد و افزایش ارتفاع امواج در جنوب کشور

برنامه ریزی برای آغاز عملیات اجرایی ساخت 300 واحد مسکونی برای جامعه ایثارگران استان ایلام

استاندار گلستان با خانواده شهید«جواد جهان‌بیکی» دیدار کرد

مدافع عربستان: مانچینی به ما توهین می‌کرد!

پورموسوی نقشه توقف سپاهان را کشید!

هافبک استقلال در انتظار اعتماد دوباره میودراگ

بازگشت طارمی از مصدومیت؛ ایرانی آماده بازی است

نزدیک‌ بود کلوپ صلاح را نخرد!

رد گل ایستگاهی مسی به لس‌آنجلس اف‌سی توسط داور

یک آرسنال ترسناک به سبک گواردیولا

پدیده استقلال این وضعیت را دوست ندارد!

گرندپری مادرید 2026 در خطر تعویق یا لغو!

حریف جمعه سپاهان؛ شهر بی‌دفاع!

اجرای 2 برنامه راهبردی عملیاتی در شهرداری قم

باران و باد در ارتفاعات؛ از کوهنوردی و طبیعت‌گردی خودداری شود

ابتکار داور اولین جایزه محیط زیست زنان کشورهای عضو بریکس شد

بحران آب در استان قم؛ منابع تأمین آب دیگر پاسخگو نیست!