عصر قم

آخرين مطالب

پزشکیان: از سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر حمایت می‌کنیم اقتصادی

پزشکیان: از سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر حمایت می‌کنیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / رئیس جمهور گفت: در راستای تحقق شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد، دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر طراحی و ارائه کرده است و از این سرمایه‌گذاری‌ها به‌صورت ویژه حمایت خواهد کرد.
جلسه پیگیری روند تسریع در احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی صبح امروز دوشنبه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان و با حضور جمعی از اعضای هیئت دولت و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.
در این جلسه، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و جمعی از سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی، گزارش‌هایی تفصیلی از آخرین اقدامات انجام شده در حوزه مکان‌یابی، تأمین مالی، انعقاد قرارداد با پیمانکاران و تأمین پنل‌های خورشیدی ارائه کردند.
رئیس جمهور در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته با توجه به نو بودن ابعاد پروژه، تصریح کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد، اجرای پروژه در زمان مقرر و به‌ویژه پیش از آغاز دوره اوج مصرف برق در فصل گرما است.
پزشکیان با تأکید بر لزوم تدوین فوری جدول زمان‌بندی احداث نیروگاه‌ها، افزود: برنامه اجرایی نصب پنل‌ها و اتصال آن به شبکه توزیع باید هر چه سریع‌تر مشخص شود، دولت نیز در مسیر اجرای آن، نقش حمایتی و پشتیبانی خود را با تمام توان ایفا خواهد کرد.
رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌ها برای پیشبرد اهداف صنعتی و اقتصادی کشور، گفت: اگر صنعت توسعه یابد، اما برق در دسترس نباشد، تولیدی شکل نخواهد گرفت و صنعت تعطیل خواهد شد. بنابراین اولویت ما باید تأمین زیرساخت‌های حیاتی، به‌ویژه از طریق بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد، چرا که این منابع، علاوه بر مزایای زیست‌محیطی، از سرعت بالاتری در احداث نیروگاه نسبت به نیروگاه‌های فسیلی برخوردارند.
رئیس جمهور همچنین با تأکید بر ضرورت تسریع در فرآیند احداث نیروگاه‌ها و اصلاح رویه‌های زمان‌بر، به وزرای نیرو و صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی دستور داد تا تسهیل سرمایه‌گذاری و حمایت از فعالان حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار دهند.
پزشکیان تصریح کرد: برنامه‌ریزی بلندمدت دولت معطوف به جایگزینی انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر با سوخت‌های فسیلی در تمامی شئون زندگی مردم از جمله حمل‌ونقل، صنعت و سیستم‌های سرمایش و گرمایش متمرکز شده و مقدمات این تغییر در حال انجام است.
بازار
رئیس جمهور همچنین با اشاره به افزایش 70 درصدی تقاضا برای سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر در 6 ماه گذشته تاکید کرد: در راستای تحقق شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد، دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه طراحی و ارائه کرده و از این سرمایه‌گذاری‌ها به‌صورت ویژه حمایت خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/716368/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی بولونیا 1 - ناپولی 1

شاعرانه/ تازه شد باغ و آن نگار نیامد

عشق پاک هست!

باند کلاهبرداری شرکت هرمی در قم متلاشی شد

حریق یک درمانگاه در پایتخت؛ فوت 2 نفر و نجات 12 نفر توسط آتش‌نشانان

قتل هولناک مرد جوان با دعوت سرایدار جنایتکار

بیانیه میراث فرهنگی درباره شایعات حفاری در بهشت زهرا

علت حادثه مرگبار معدن دامغان چه بود؟

گلفروش تبر به دست به خاطر قتل 3 نفر محاکمه می‌شود

سه فوتی و 18 مصدوم در آتش سوزی مرکز درمانی مشیریه تهران

کارشناسی داوری دیدارهای هفته 23 لیگ برتر

ویدیو زیبای باشگاه نساجی از تشویق هواداران مقابل مس رفسنجان

عبور از چهار بازیکن؛ گل اول ناپولی توسط آنگیسا در دقیقه 18

نگاهی آماری به اتفاقات هفته 25 لیگ برتر

کارشناسی داوری دیدارهای هفته 24 لیگ برتر

پایان شایعات؛ فلیک و رافینیا مشکلی ندارند

حرفهای جنجالی میثاقی علیه یحیی

کارشناسی داوری دیدار آلومینیوم - سپاهان

ادعای ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران آغاز شده است

آیت‌الله جوادی آملی قوی ترین اذکار را معرفی کرد

بهره‌مندی بیش‌ از 60 هزار مسافر نوروزی از خدمات هلال‌احمر قم

دیدار احساسی ستاره وستهم با ناجیان زندگی‌اش

هشدار کورتوا به آرسنال؛ لیورپول هم شکست ناپذیر بود!

15 سال پیش در چنین روزی؛ پاس گل زیبای ریبری در جشن تولد 27 سالگی‌اش

از حواشی برخی مسابقات لیگ برتر فوتبال تا قهرمانی که پهلوانی برایش ثبت شد

مورایس با 17 امتیاز ترکیه را ترکاند!

بادیگارد جدید رونالدو؛ خشن‌تر از محافظ لئو مسی!

برای شکست دادن بایرن به شجاعت زیادی نیاز داریم

رای نهایی پرونده تبانی لیگ برتر به تعویق افتاد

خشم بارسا از لالیگا؛ افشای محرمانه اطلاعات مالی!

بن یدر پاسخ شایعات جدایی را داد

این غذاها دشمن آرتروز هستند

میزان مجاز مصرف روزانه آجیل

هشدار یک نماینده مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام درمورد لوایح مربوط به FATF

جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری آیت الله بنیادی در کازرون

آیت الله محمدی لائینی: قطار‌های پرسرعت محلی از رامسر تا ساری راه‌اندازی شود

تاکید آیت الله محمودی بر برخورد با ترک فعل های احداث مترو ورامین

داستانک/ عتیقه فروش و مرد باهوش

حمل‌ونقل ریلی در قم؛ از آمارهای صعودی تا چالش‌های زیرساختی

تهران گرم می‌شود

آتش‌سوزی جنگل‌های حاشیه رود ارس مهار شد

کشف گوشت اسب در یک منزل مسکونی

واژگونی اتوبوس 15 مصدوم برجا گذاشت

مصوبه کنکور فردا در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود

نجات کارگر جوان از طبقه منفی یک ساختمان در حال ساخت توسط آتش‌نشانان

افزایش هزینه‌های درمان و اقدامات بیمه برای کاهش بار مالی

یک احتمال ترسناک برای باشگاه پرسپولیس

راموس به روش سنتی رو آورد؛ رفع خستگی تضمینی!‏

آزمون و عزت‌اللهی مقابل قهرمان آسیا

باقری آماده خوشحالی گل شده بود!