سفر مدیرکل بنیاد شهرستانهای استان تهران به روستای لزور و جیلیزجند شهرستان فیروزکوه
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران صبح امروز پنج شنبه 21 فروردین ماه بمنظور دیدار با ایثارگران و بازدید از گلزار شهدا به روستای لزور و جیلیزجند شهرستان فیروزکوه رفت.
به گزارش «ایثار»، حسین نصراله در ادامه دیدارهای مستمر خود با ایثارگران در شهرستانهای استان تهران با حضور در گلزار شهدای روستای لزور و جیلیزجند از توابع شهرستان فیروزکوه، ضمن قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
وی در این دیدار که با همراهی غلامرضا نیکدل رئیس بنیاد فیروزکوه و جمعی از مسئولان دهیاری و ایثارگران همراه بود، حفظ و نگهداشت مزار شهدا را از مصادیق ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برشمرد و گفت: مزار شهدا اسناد زنده و محلی برای نجوا با شهیدان است که باید همیشه و بهترین شکل ممکن حفظ شود.
وی افزود: مزار شهدا در منطقه فیروزکوه به لحاظ شرایط اقلیمی و دمای بسیار پایین در فصول سرد سال، نیازمند تمهیدات ویژه است و این مورد هم در دستور کار امور گلزارها در بنیاد استان است.
گفتنی است آرامگاه 17 شهید در روستای لزور و 13شهید در روستای جیلیزجند از توابع شهرستان فیروزکوه واقع شده است.
حسین نصراله همچنین در جریان سفر به شهرستان فیروزکوه با مادر شهیدان والامقام «محمد جواد اسفندیاری»، «رمضانعلی اسفندیاری» و والدین شهید والامقام «علیرضا مومجی» دیدار و گفتگو کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران ضمن ابراز خرسندی از دیدار با خانواده شهدا، از مقام صبر و استقامت ایشان قدردانی کرد.
گفتنی است این دومین سفر حسین نصراله مدیرکل بنیاد شهرستانهای استان تهران به شهرستان فیروزکوه بود.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱:۰۳
-
۱۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/717504/