عصر قم

آخرين مطالب

جنگ با چنگ‌ و دندان برای قهرمانی و بقا در نقش‌ جهان ورزشی

جنگ با چنگ‌ و دندان برای قهرمانی و بقا در نقش‌ جهان
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا /تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و مس رفسنجان، امروز در هفته بیست‌وششم لیگ‌ برتر مقابل همدیگر قرار خواهند گرفت.
هفته بیست‌وششم از بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های لیگ‌برتر فوتبال مردان باشگاه‌های ایران، عصر امروز جمعه 22 فروردین با انجام هفت دیدار پیگیری می‌شود و از ساعت 17:45 در ورزشگاه نقش‌جهان، تیم‌های سپاهان اصفهان و صنعت‌مس رفسنجان رودرروی همدیگر خواهند ایستاد.
کوبل‌داوری و استقرار وی.اِی.آر
قضاوت بازی امروز تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و مس رفسنجان به امیر عرب‌براقی سپرده شده است. فرهاد فرهادپور و اسماعیل احمدی بعنوان کمک‌داوران اول و دوم هستند و مهدی اجاقی هم داور چهارم خواهد بود. سعید بطحائی ناظر داوری است و در اتاق وی.اِی.آر هم بیژن حیدری با کمک حسین زیاری، اتفاقات تاثیرگذار داوری را بررسی می‌کنند.
باشگاه سپاهان یک دستگاه وی.اِی.آر از فدراسیون فوتبال خریداری کرده و به‌همین علت از این پس با استقرار دائمی این دستگاه در ورزشگاه خانگی این تیم، تمام بازی‌های طلایی‌پوشان اصفهان در ورزشگاه نقش‌جهان با استفاده از سیستم کمک‌داور ویدیویی برگزار می‌شود.
شرایط مشابه سپاهان و مس رفسنجان
بازار
تیم فوتبال سپاهان اصفهان اکنون با کسب 13 پیروزی، 11 تساوی، یک شکست و 50 امتیاز در جایگاه دوم جدول رده‌بندی لیگ‌برتر قرار دارد و اختلاف این تیم با تراکتور تبریز که صدر جدول را در اختیار گرفته، چهار امتیاز به‌همراه یک‌بازی بیشتر است و با 50 امتیاز آخرین روزهای امیدواری‌اش را سپری می‌کند.
سپاهان تنها درصورتی می‌تواند عنوان قهرمانی لیگ‌برتر خلیج‌فارس را تصاحب کند که تراکتور تبریز بیشتر از 9 امتیاز در هفته‌های باقی‌مانده به‌دست نیاورد و از طرفی سپاهانی‌ها نیز بتوانند همه پنج بازی پیش‌روی خود را با پیروزی به پایان برسانند. از همین‌رو دیدارهای آتی سپاهان برای آنان آخرین تلاش‌ها برای چنگ زدن به قهرمانی است.
صنعت‌مس رفسنجان هم در دومین فصل اسفبار خود نه‌تنها نتوانسته در میان تیم‌های بالانشین باشد، بلکه در بین تیم‌های قعرنشین برای سقوط نکردن و بقا تلاش می‌کند. مس رفسنجان با پنج پیروزی، 9 تساوی و 11 شکست، فقط سه‌امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد و روزهای تیره‌وتار آن‌ها هر روز سیاه‌تر می‌شود.
باتوجه به شرایط جدول و امتیازات ثبت شده، اگر نساجی بتواند نتایج امیدوارکننده‌ای در هفته‌های آینده بگیرد، مس رفسنجان به لیگ دسته‌اول سقوط می‌کند. لاله‌های نارنجی رفسنجان 24 امتیاز دارند و هوادار تهران و نساجی مازندران هم به‌ترتیب با 18 و 21 امتیاز برای سقوط نکردن دست‌وپا می‌زنند و نتایج پنج هفته باقی‌مانده برای مس رفسنجان حیاتی خواهد بود.
رباط‌صلیبیِ لیموچی کابوس فعلی سپاهان
شب گذشته پاتریس کارترون‌، سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در کنفرانس‌خبری پیش‌ از بازی مقابل مس رفسنجان، رسما و صراحتا تائید کرد که رباط‌صلیبی مهدی لیموچی دچار پارگی شده و این بازیکن پس از اعلام پزشکان و متخصصان، باید زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد.
خبری تلخ که اگرچه شاید سپاهانی‌ها از هفته‌ها قبل آن را می‌دانستند و پذیرفته بودند، اما روحیه‌شان را برای دیدار امروز و چند بازی باقی‌مانده تحت‌تاثیر قرار داده است. مهدی لیموچی بهترین بازیکن سپاهان در فصل جاری بوده و حالا باید دست‌کم شش‌ماه از میادین فاصله بگیرد.
بی‌دفاع‌ترین نارنجی‌پوشانِ شهر در اصفهان
مس رفسنجان در هفته‌های اخیر با مشکل کمبود بازیکن در خط‌دفاعی مواجه بوده و چندین مهره اصلی‌اش در قلب زمین را در اختیار ندارد. محمدرضا مهدی‌زاده هفته‌هاست به‌علت مصدومیت در ترکیب این تیم قرار نمی‌گیرد و هفته گذشته هم مجید نصیری دچار مصدومیت شد و احتمال می‌رود به بازی امروز نرسد.
همچنین امیرمهدی جان‌ملکی در بازی مقابل نساجی مازندران از زمین مسابقه اخراج شد تا مس رفسنجان بدون سه مدافع اصلی‌اش به استقبال سپاهان برود. همین مسئله باتوجه به خط‌حمله قدرتمند شاگردان پاتریس کارترون، شرایط را برای تیم سیروس پورموسوی سخت‌تر می‌کند.
تقابل سپاهانی‌های سابق؛ مهم‌ترین ویژگی بازی امروز
اگر نگاهی به لیست تیم فوتبال مس رفسنجان بیندازیم، ستاره‌هایی را می‌بینیم که در اصفهان برای سپاهان می‌درخشیدند و هم‌اکنون در تیم‌های معمولی و نه‌چندان مطرح، برای اعتبار فوتبالی‌شان توپ می‌زنند و امروز مقابل تیم سابق‌شان خاطرات را بار دیگر زنده می‌کنند.
از حسن جعفری که یکی از بازماندگان نسل طلایی سپاهان و هت‌تریک قهرمانی در لیگ‌برتر است گرفته تا جلال‌الدین علی‌محمدی که از آکادمی سپاهان پرورش یافت و پس از سال‌ها حضور در این تیم و بستن بازوبند کاپیتانی، سرانجام از تیم محبوب خود جدا شد؛ محمد نژادمهدی، محمد علی‌نژاد و عیسی مرادی دیگر سپاهانی‌های سابقی هستند که امروز برای نشان دادن خودشان پای به گودال‌مرگ می‌گذارند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/717834/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

جزئیات فوت دو قاضی؛ علت چه بود؟

مرگ مشکوک کودک چهار ساله در بیمارستان

کاوه با دست شکسته امید گلزنی سپاهان

استتار کنعانی با کلاه کپ در روز نیمکت‌نشینی

وی ای آر علیپور را آقای گل نگه داشت!

بدهی استقلال به حریف بعدی‌اش 3 برابر شد!

دلجویی یک اینتری از بایرن؛ دوست‌تان دارم!‏

شادی خاصی که پرسپولیس را آزار می‌دهد!

با پیشنهاد الهلال؛ اینزاگی پردرآمدترین مربی جهان می‌شود

تبریک کونته به اینزاگی؛ فوتبال ایتالیا را سرافراز کردی

شوک وحشتناک به پرسپولیس؛ گل‌‌ به‌خودی گولسیانی!

نماینده قلعه‌نویی در ال‌کلاسیکو

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

افزایش شیوع اوتیسم در آمریکا

دیدار ترامپ و پزشکیان در عربستان؟!

توئیت جدید سخنگوی دولت با دو هشتگ معنادار

هاشمی‌طبا: مجوز مذاکرات با آمریکا از رهبری گرفته شده، این حلقه سخت چرا به اسرائیل پاس گل می‌دهد؟

آیت‌الله شعبانی: جمهوری اسلامی ایران با جدیت به دنبال توافقی عادلانه است

آیت‌الله حسینی: ارتش در برهه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس از تمامیت ارضی کشور دفاع کرده است

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

نتایج آزمون دکتری اعلام شد

انحراف و واژگونی پژو 206، پنج کشته و مصدوم برجای گذاشت

گل تراکتور به ملوان توسط حسین زاده که داور بعد از بازبینی آفساید اعلام کرد

بیرانوند فاز اونانا گرفت!

گل اول تراکتور به ملوان توسط امیرحسین حسین‌زاده

گل اول سپاهان به پرسپولیس توسط محبی

طبقه دوم برای پرسپولیس - سپاهان پر نشد!

گل دوم سپاهان به پرسپولیس با گل بخودی گولسیانی

اهتزاز پرچم غول‌پیکر پرسپولیس روی سکوهای ورزشگاه

عصبانیت کارتال و دست زدن برای داور پس از دریافت کارت زرد

حمایت آموریم اونانا؛ همین‌طور ادامه بده

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0-2 سپاهان

بیماری بهتاش در پایتخت واقعی بود؟

شکوری راد: اسرائیل قبل از مذاکرات عمان به آمریکا احضار شد و گوشش پیچانده شد

تفسیر آیت‌الله علم‌الهدی از مذاکرات ایران و آمریکا: مذاکرات، سرعت‌گیر دشمنی دشمن است؛ مسوولان حواسشان باشد

«آیت‌الله» با موضوع زندگی آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی منتشر شد

پذیرش حداکثری در جامعه الزهرا (س) قم

آماری حیرت‌آور از میزان آلودگی هوای تهران نسبت به استاندارد جهانی

شهردار اسبق تهران که همسرش را به قتل رسانده بود، دوباره خبرساز شد

اعلام ترکیب پرسپولیس و سپاهان برای دیدار حساس عصر جمعه

هادی عقیلی : حضور بانوان به عنوان تنبیه انضباطی باشگاه کار درستی نیست

پپ: جنگیدن برای سهمیه چمپیونزلیگ بد نیست

تراکتور مملو از تماشاگر، از خانه ببینید!

آرتتا: نگران بازی برگشت با پی‌اس‌جی هستم

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید!

مارسکا: کدام اخراج! من چلسی را متحول کرده‌ام

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده