عصر قم

آخرين مطالب

استقلال خوزستان 2 میلیارد تومان جریمه شد ورزشی

استقلال خوزستان 2 میلیارد تومان جریمه شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /ابراهیم نصیری‌نیا رئیس هیئت مدیره استقلال خوزستان درباره آخرین وضعیت شرایط این باشگاه از تلاش برای کسب مجوز حرفه‌ای گفت اما تاکید کرد که در پاس کردن یکی از مهمترین معیارهای دریافت این مجوز با مشکل جدی مواجه شده‌اند. او صحبت خود را اینطور آغاز کرد: «مشکل اساسی ما بحث مالی است و طبیعتا گروه ملی با وجود محدودیت‌هایی که وجود دارد با کل توان توانستند بخشی از مشکلات استقلال خوزستان را حل کنند. منتها گروه ملی به تنها از پس حل کامل این مسائل مالی برنمی‌آید. این تیم هم فقط متعلق به گروه ملی نیست. تیمی است که متعلق به هوادارانش است و تمام شرکت‌های استان خوزستان باید از آن حمایت کنند. درست است که از نظر سهامداری متعلق به گروه ملی است اما سودی به گروه ملی نرسانده جز اینکه از پولی که باید به کارگر داده شود، دارند به تیم می‌دهند. این خوشایند نیست که دیگر دستگاه‌ها فقط نظاره‌گر هستند. نیاز است که پشت تیم باشند و در کنار گروه ملی به استقلال خوزستان کمک کنند.»
نصیری‌نیا در خصوص اقدام برای دریافت مجوز حرفه‌ای گفت: «بحث مجوز حرفه‌ای یکی از مشکلاتی است که از آن باخبرید. کاری است که باید انجام شود. تمام تیمهای لیگ برتر و لیگ یک باید این کار را انجام دهند. با مدیریت آقای بابادی سه مورد از پنج معیاری که باید در مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال خوزستان انجام شود، انجام شد.»
بازار
او در این باره ادامه داد: «معیار چهارم که بحث مالی است تا یازدهم فروردین مهلت داشت اما متاسفانه از نظر مالی نتوانستیم آن را پاس بکنیم و فعلا با جریمه حدود دو میلیارد تومان، تا آخر فروردین وقت داریم که آن را حل کنیم. در صورتی که حمایتی برای حل این موضوع از طرف مسئولان استانی انجام شود، جرایم و اتفاقاتی برای استقلال خوزستان رخ خواهد داد که اگر کل استان هم جمع شوند دیگر امکان ترمیم آن وجود ندارد. حیف این تیم است که دچار مشکل شود.»
رئیس هیئت مدیره استقلال خوزستان گفت: «متاسفانه تاکنون هیچکس برای انتقال سهام پیش‌قدم نشده. با مسئولان استانی که حرف می‌زنیم به صورت شفاهی می‌گویند بله، این تیم باید حمایت شود. جلسات متعددی در استانداری انجام شد. شخص استاندار دوست دارد این مشکل را حل کند اما متاسفانه آن جلسات هنوز به نتیجه‌ای منجر نشده است.»
توضیحات نصیری نیا اینطور به پایان رسید: «بابت شکایت بازیکنان قبلی و یکسری آیتم‌هایی که باید انجام دهیم مبلغی تعیین شده که به طور دقیق مشخص نیست اما آن را به مسئولان استانی اعلام کردیم. امیدوارم برای کمک کردنشان دیر نشود.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718479/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش یک شاعر به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا

شگردهای کلاهبرداران اینترنتی را بشناسید

طوفان‌های شدید در چین

شرور مسلح سابقه‌دار و معروف در راسک به هلاکت رسید

آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور

زمان‌بندی خاموشی‌های ادامه‌دار قم

کارتال به میانگین 2 امتیاز رسید

اشتباهات زنجیره‌ای در استقلال با مدیر عامل مدعی

واکنش رونالدوی 40 ساله به جدیدترین دبل در عربستان

جنجال پنالتی در سری‌آ؛ داور یوونتوس را دوست داشت!‏

پیولی از بهترین پاسخ رونالدو به منتقدانش گفت

فروزان: هواداران از بوژوویچ حمایت کنند

این میوه‌ها می‌توانند مانع چاقی شوند؟

اولیانوف: مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا دلگرم کننده بود

وزیران خارجه امارات و عمان درباره مذاکرات ایران وآمریکا گفت‌وگو کردند

رسانه آمریکایی: ایرانی‌ها در مذاکرات خواستار کاهش سریع تحریم‌ها شدند

لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان در دستور کار مجلس

تشکر ظریف از عراقچی؛ مدیریت دور اول مذاکرات ایران و آمریکا هوشمندانه بود

حقیقت پور: هر اقدامی که عراقچی به عنوان نماینده ایران انجام بدهد، از نظام اجازه گرفته است

شعری زیبا از صائب تبریزی

سومین اجلاسیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری در قم برگزار می‌شود

جزئیات تازه از مرگ یک پزشک اطفال در کویر

پاپوش برای زن همسایه با ترفند اسیدپاشی

مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان گلستان با سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش دیدار کرد

امسال طرح سپاس در ایلام با نگاه اثربخشی و حل مسائل خانواده های معظم شهدا اجرا می شود

تجلیل مدیرکل بنیاد شهید قم از نیروهای پشتیبانی به پاس خدمات خالصانه

مراسم گرامیداشت امیر سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» در تیپ 230 پیاده گرگان برگزار شد

هری‌کین می‌تواند کانتونای جدید یونایتد باشد

بورگی: مورینیو جلوی ستاره‌های رئال شرمنده‌ام کرد!

تیرک دروازه پرسپولیس مامور اخراج سرمربی!

فکری: دلم نمی‌خواهد هیچکس به ما کمکی کند

دستگاه فشارخون دیجیتال یا عقربه ای بهتر است؟

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: ایران نشان داد در چارچوب مصالح و منافع ملی‌ اهل گفت‌وگوست

اولین واکنش ترامپ به مذاکرات شنبه: گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود

مقام دولت: عراقچی نماینده نظام در مذاکرات بود

خلاصه بازی یوونتوس 2 - لچه 1

پیولی: هواداران النصر رویای قهرمانی آسیا را می‌بینند

آمار عجیب گلزن صدرنشین در مسیر صعود

آیت‌الله شعبانی: طلاب امانت‌های امام زمان(عج) نزد اساتید هستند

تاثیرگذاری نوراللهی در گل الوحده مقابل الوصل

مولر: رفتنم به دورتموند یک شوخی است

مراسم سالگرد 3 شهید هوافضای سپاه قم برگزار شد

اعلام برنامه خاموشی قم در روز یکشنبه

عصبانیت مدیر بایرن؛ به خاطر اشتباه کیم گل خوردیم!

گل اول بارسلونا به لگانس توسط خورخه سائنس

برخورد با دور دور‌های شبانه در قم؛ 22 دستگاه خودرو توقیف شد

همکاری‌های علمی و فرهنگی پلیس و دانشگاه قم گسترش می‌یابد

گل اول النصر به الریاض توسط رونالدو

سوپر گل رونالدو؛ دبل کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الریاض

گل دوم یوونتوس توسط کنان ییلدیز در دقیقه 34