بقائی حمله تروریستی در شهر مهرستان سراوان و کشتار شهروندان پاکستانی را محکوم کرد
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایلنا / سخنگوی وزارت خارجه حمله تروریستی در شهر مهرستان سراوان و کشتار شهروندان پاکستانی را محکوم کرد.
اسماعیل بقایی اقدام تروریستی در شهر مهرستان استان سیستان و بلوچستان که منجر به جانباختن چند نفر از شهروندان پاکستانی شد را به شدت محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه این اقدام تروریستی و کشتار انسانهای بیگناه را اقدامی جنایتکارانه و مغایر با همه موازین اسلامی و هنجارهای حقوقی و انسانی توصیف کرد و ضمن تسلیت به خانوادههای جانباختگان و دولت و مردم پاکستان، اطمینان داد مراجع ذیصلاح امنیتی و قضائی جمهوری اسلامی ایران از هیچ اقدامی برای شناسایی عاملان و بانیان این جنایت و اجرای عدالت در مورد آنها فروگذار نخواهند کرد.
بازار ![]()
بقایی با محکوم کردن همه اشکال و تروریسم، بر ضرورت مقابله با این پدیده شوم در سطوح ملی و منطقهای تاکید و آمادگی ایران را برای تقویت همکاری و هماهنگی در این زمینه اعلام کرد.
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴:۰۳
-
۸ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718815/