عصر قم

آخرين مطالب

خداحافظی گرم سرمربی سابق نساجی از بازیکنانش ورزشی

خداحافظی گرم سرمربی سابق نساجی از بازیکنانش
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /این که می‌گویند اشک‌های ساکت دم مشک‌ اوست یک حقیقت صرف است. مربی همیشگی نساجی با همان شور و احساسات به میدان برگشته تا هوای رختکن تیمش مثل هوای امروز تهران بارانی باشد.
باخت دراماتیک نساجی به پرسپولیس در ورزشگاه شهید وطنی آن هم در روزی که این تیم حملات پر تعدادی روی دروازه میهمان نامدار خود داشت و سه بار تیرک دروازه‌اش را به لرزه در آورد، باعث شد تا شرایط این تیم در کورس بقا در لیگ برتر سخت‌تر شود. یکی از تبعات این باخت، استعفای ساوو میلوشوویچ از هدایت نساجی بود که مورد پذیرش مدیران این باشگاه هم قرار گرفت تا دوباره ساکت الهامی که از ابتدای فصل سرمربی این تیم بود و دوره محرومیتش را سپری کرده، دوباره به نفر اول نیمکت تبدیل شود. ساکت که دیروز به بازیکنان دوباره معرفی شده بود، امروز با خرید یک هدیه در مراسمی که قرار بود به سرمربی پیشین تیم تعلق داشته باشد حضور یافت و برای همکارش گریست.
در ابتدای این جلسه حمید بایندریان مدیرعامل باشگاه نساجی گفت:
«ما امروز دور هم جمع شدیم تا به رسم و سنت ایرانی خودمان، از زحمات سرمربی محترم تقدیر و تشکر کنیم. بحث اخلاق مداری ساوو برای من خیلی جالب بوده. فردی بود که همه مسائل حرفه‌ای را رعایت می‌کرد، همه سمت ما بود و هیچوقت در مسیری که باشگاه را تحت فشار بگذارد، قرار نگرفت.»
در ادامه نوبت ساوو میلوشوویچ بود که پس از خوش و بش با شاگردان سابقش حرف بزند. او گفت: 
«این زندگی فوتبالی است و بعضی مواقع مهم نیست که چقدر سخت می‌شود، ما باید آن را بپذیریم. زیبایی فوتبال هم به همین مسائل است. برای کادر فنی جدید تیم آرزوی موفقیت می‌کنم. این حرف‌ها را از اعماق قلبم زدم. بهترین آرزوها را برایتان دارم و همیشه دلم با شما خواهد بود.»
در این لحظات ساکت که منقلب شده بود، با تشکر از سرمربی سابق نساجی گفت: «فکر میکنم لیاقت ساوو خیلی بیشتر از این‌ها بود. خدا شاهد است که دیروز گفتم که از این اتفاق خیلی ناراحت شدم. این فوتبال هیچ ارزشی ندارد. ببینید که این فوتبال با آدم چه می‌کند، همه جوره نامرد است! اصلا نمیتوان درباره ساوو صحبت کنم. فقط می‌توانم بگویم برای این مرد بزرگ و همکارانش آرزوی موفقیت می‌کنم. خوشحالم که ایشان را از نزدیک دیدم.»

عصر قم

بازار
او در ادامه گفت: «آرزوی صادقانه من این است که اگر در تیم ماند که چه بهتر ولی اگر نماند زودتر به ایران برگردد. وظیفه ما این است که چنین افرادی را بیاوریم و فرهنگمان را به آنها نشان دهیم و اینها بتوانند به فوتبال ما کمک کنند. لیاقت این مرد خیلی بیشتر از این حرف‌هاست. نباید اینطور میشد ولی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمانده است.»
در پی حرف‌های الهامی، میلوشوویچ که تحت تاثیر فضای رختکن قرار گرفته بود قبل از خداحافظی دوباره لب به سخن باز کرد. او در پایان در جملاتی انگیزشی به بازیکنان نساجی گفت که آنها می‌توانند ماموریت بقا در لیگ برتر را کامل کنند و با بیان این جملات از آنها خداحافظی کرد: «این کار (بقا در لیگ برتر) نشدنی نیست و قطعا اتفاق خواهد افتاد. سرها را بالا بگیرید. من صددرصد مطمئن هستم شما از پس این اتفاق برمی‌آیید. شما از همه این تیم‌ها بهتر هستید و راحت می‌توانید آنها را شکست دهید.»
این جملات با کف مرتب بازیکنان نساجی توام شد که آنها هم احساساتی شده بودند. انگار که این تیم همین حس گمشده را کم داشت و شور و بغضی که چهار هفته باقی مانده را بدل به یک فرصت تازه کند. اگر نساجی جشن بقا گرفت، ساوو دوباره آنجا خواهد بود!

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت مهدی مجاهد از مدیریت شهید رئیسی در وعده صادق یک

جزئیات طرح تشکیل وزارت‌خانه‌های "انرژی" و "آب و محیط‌زیست"

عباس عبدی: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است

روایت حسن روح‌الامین از تشریح تابلوی حضرت حمزه علیه‌السلام برای رهبر انقلاب

فلاحت‌پیشه: اراده‌ای که روسیه را از مذاکرات کنار گذاشت اراده آمریکایی بود نه ایرانی

برگزاری آیین بزرگداشت روز ملی ورزش زورخانه‌ای و فرهنگ پهلوانی با حضور دنیامالی و آیت‌الله سید حسن خمینی

آغاز اردوی آموزشی دانش آموزان برتر دبیرستان نمونه آیت‌الله خامنه‌ای به مقصد تهران

ما کمتر رفتار داریم!

«باغ هنر قم» در مجموعه تاریخی گنبد سبز افتتاح شد

اخبار تعطیلی ادارات قم چهارشنبه 27 فروردین 1404 / جزئیات تعطیلی ادارات قم بیست و هفتم فروردین 1404

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

وجود 9.8 میلیون سالمند در کشور

چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان قم معرفی شد

امید 4 تیم برای کامبک در لیگ قهرمانان اروپا

خودزنی سپاهان در کورس قهرمانی

شهرجردی: شرایط بدنی‌ام اجازه نداد انتخابی را به پایان برسانم

بردهای دختر ایرانی مانع سقوط تیمش در لیگ ترکیه شد

وضعیت تیم والیبال بانوان سایپا برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا

برنامه‌ریزی برای اردوی برون مرزی تیم ملی اسکواش پیش از قهرمانی آسیا

قضاوت نخستین داور ایرانی در جام جهانی هاکی روی یخ

مدیرانی که میلیون‌ها دلار را آتش زدند؛ استقلال و پرسپولیس در صدر «بدها»

شانس طارمی برای بازی مقابل بایرن‌ مونیخ بر باد رفت

سویه های جدید کرونا نگران کننده نیستند!

استقبال امیر نصیرزاده از وزیر دفاع تاجیکستان

سجادی: شروع مذاکرات تاکنون بد نبوده است؛ مهم تامین منافع ملی و رفع تحریم‌هاست

درباره یوسا؛ غول ادبیات و مبارز سرسخت استبداد

«فاطمه عارف نژاد» چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان قم معرفی شد

انتخاب «فاطمه عارف نژاد» به عنوان چهره سال هنر انقلاب قم شایسته او بود

کدام خودروها امسال مشمول معاینه فنی می‌شوند؟

23 استان امروز و فردا بارانی است

تمهیدات ایمنی برای سفرهای اتوبوسی

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 26 فروردین‌ماه

صعود خیره‌کننده عالمیان در رده‌بندی جهانی پس از درخشش در مسابقات چک

لزوم خروج بازیکنان مُسن از جمع سرخ‌ها

علائم بیماری کیسۀ صفرا کدامند؟

محمد هاشمی: ترامپ به دنبال ساخت چهره‌ای صلح‌طلب از خود است

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس: مذاکره، تصمیم درست نظام است

تو حسرت داروی تنها پسرش باشه!

تحولات در نظام شهرسازی قم طی یک دهه اخیر

روزنامه‌های قم امروز سه شنبه 26 فروردین 1404

هشدار وزش باد در مناطق مرکزی کشور

متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!

ماجرای مرگ دختر 28 ساله در کیش، هنگام موتور سواری

استان قم امروز خاموش نمی‌شود

یونایتد حق فروش ستاره ناکام را ندارد

سرمربی عراق رسما اخراج شد

رافا بنیتز: جدایی‌ام از رئال مادرید تقصیر رونالدو نبود

خلیف: اگر محمد صلاح انگلیسی بود، توپ طلا را می‌برد