عصر قم

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است اقتصادی

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است
  بزرگنمايي:

عصر قم - محمدرضا داوطلب در جلسه هم اندیشی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با مجموعه بیمه دی، با اشاره به تفاوت جامعه هدف بنیاد با کمیته امداد و بهزیستی، اظهار کرد: اگرچه همه مردم ایران ولی نعمت ما هستند، اما جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی از مستحقان جامعه محسوب می شود، در حالی که جامعه هدف بنیاد شهید، محقند.

به گزارش ایثار،داوطلب ضمن قدردانی از تعامل و همدلی و وفاق مجموعه بیمه دی با بنیاد شهید، افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران به گردش کشور و نظام حق دارند و لذا خدمت به آنان توفیق الهی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه ایثارگران جانشان را در طبق اخلاق گذاشتند تا اسلام و قرآن و انقلاب بماند، عنوان کرد: نظام اسلامی به برکت خون شهدا و از خود گذشتگی ایثارگران و صبر و استقامت خانواده های آنان در دنیا عزت دارد.
داوطلب مذاکرات روز گذشته را نمونه ای از عزت و اقتدار ایران اسلامی دانست و گفت: دنیا در یک طرف و ایران در طرف دیگر است و این افتخار را شهدا و ایثارگران برای ما رقم زدند.
وی با بیان اینکه شهدا و ایثارگران حقانیت انقلاب اسلامی را ثابت کردند، ادامه داد: خدمت به این قشر عزیز و شریف، اجر دنیوی و اخروی دارد.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان، بیمه را یک صنعت دانست که نیازمند روزآمدی است و متذکر شد: پرسنل بیمه باید برای رفع مشکلات جامعه هدف، روزآمدی خود را نسبت به قوانین بیمه ای و دستورالعمل های درمانی حفظ کنند و ارتقا ببخشند.
وی با تاکید بر لزوم وفاق و همدلی دو مجموعه بنیاد شهید و بیمه دی جهت رفع مشکلات جامعه هدف به ویژه در حوزه درمان، افزود: بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است؛ شهدای ما خون دادند تا نظم و قانون در کشور برقرار شود و امروز نیز خانواده های شاهد و ایثارگر، خواسته فراتر از قانون ندارند و باید با صبر و تحمل، شنوای دردهای آنان باشیم.
داوطلب با بیان اینکه خانواده های شهدا و ایثارگران باید از مسئولان صداقت و شفافیت ببینند، ادامه داد: بیمه دی نسبت به تامین بیمه های مهم برای آینده ایثارگران همچون بیمه عمر و بیمه حوادث و... اهتمام داشته باشد.
وی با اشاره به پرداخت 422 میلیارد تومانی بیمه دی به ایثارگران، اضافه کرد: سالانه حدود هزار میلیارد تومان هزینه های جانبی داریم.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه سه آمبولانس فعال داریم و مدیریت درمانگاه صابرین را اخذ کردیم، گفت: به دنبال گرفتن موسسه ایثار نیز هستیم تا پایش سلامت ایثارگران را دنبال کنیم.
داوطلب بیش از 40 درصد ایثارگران را روستایی دانست و عنوان کرد: خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران ماندگار است و باید این خدمت را جدی بگیریم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718864/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانوان بهترین افراد برای بهبود ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه

شعری زیبا از دکتر کاکاوند

پشت پرده ارسال فایل‌های آرشیو شده از قم به لندن!

پنج استان با بالاترین مصدومین ترافیکی در ایام نوروز

رئیس جامعه تورگردانان: امسال سفر مردم با تورهای خارجی به کشورهای دیگر خیلی کم شد

سند تپه تاریخی هگمتانه پس از 50 سال به نام دولت صادر شد

شدت گردوخاک در کرکوک عراق، صبح را به شب تبدیل کرد

استان‌هایی که در ایام نوروز بیشترین جانباختگان را داشتند

گردوخاک به پایتخت هم می‌رسد؟

آرای انضباطی چند تیم لیگ برتری اعلام شد

غیبت بالده در ال‌کلاسیکو قطعی شد

جایزه موشک رونالدو به حساب او واریز شد!

لارس ریکن: صعود دورتموند بزرگترین معجزه تاریخ باشگاه می‌شود

ثبت رکوردی تاریخی در NBA

کونته: رسانه‌ها باید قدردان تیم من باشند!

قهرمانی بانوی پاراتنیس روی میز ایران در مسابقات جهانی فیوچر

دلیل خودداری آنچلوتی از قبول هدایت تیم ملی ایتالیا

بچه‌ها واقعا به «پستانک» نیاز دارند؟

راهنمای کاربردی برای کسانی که حساسیت فصلی دارند

روایت مهدی مجاهد از مدیریت شهید رئیسی در وعده صادق یک

جزئیات طرح تشکیل وزارت‌خانه‌های "انرژی" و "آب و محیط‌زیست"

عباس عبدی: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است

روایت حسن روح‌الامین از تشریح تابلوی حضرت حمزه علیه‌السلام برای رهبر انقلاب

فلاحت‌پیشه: اراده‌ای که روسیه را از مذاکرات کنار گذاشت اراده آمریکایی بود نه ایرانی

برگزاری آیین بزرگداشت روز ملی ورزش زورخانه‌ای و فرهنگ پهلوانی با حضور دنیامالی و آیت‌الله سید حسن خمینی

آغاز اردوی آموزشی دانش آموزان برتر دبیرستان نمونه آیت‌الله خامنه‌ای به مقصد تهران

ما کمتر رفتار داریم!

«باغ هنر قم» در مجموعه تاریخی گنبد سبز افتتاح شد

اخبار تعطیلی ادارات قم چهارشنبه 27 فروردین 1404 / جزئیات تعطیلی ادارات قم بیست و هفتم فروردین 1404

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

وجود 9.8 میلیون سالمند در کشور

چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان قم معرفی شد

امید 4 تیم برای کامبک در لیگ قهرمانان اروپا

خودزنی سپاهان در کورس قهرمانی

شهرجردی: شرایط بدنی‌ام اجازه نداد انتخابی را به پایان برسانم

بردهای دختر ایرانی مانع سقوط تیمش در لیگ ترکیه شد

وضعیت تیم والیبال بانوان سایپا برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا

برنامه‌ریزی برای اردوی برون مرزی تیم ملی اسکواش پیش از قهرمانی آسیا

قضاوت نخستین داور ایرانی در جام جهانی هاکی روی یخ

مدیرانی که میلیون‌ها دلار را آتش زدند؛ استقلال و پرسپولیس در صدر «بدها»

شانس طارمی برای بازی مقابل بایرن‌ مونیخ بر باد رفت

سویه های جدید کرونا نگران کننده نیستند!

استقبال امیر نصیرزاده از وزیر دفاع تاجیکستان

سجادی: شروع مذاکرات تاکنون بد نبوده است؛ مهم تامین منافع ملی و رفع تحریم‌هاست

درباره یوسا؛ غول ادبیات و مبارز سرسخت استبداد

«فاطمه عارف نژاد» چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان قم معرفی شد

انتخاب «فاطمه عارف نژاد» به عنوان چهره سال هنر انقلاب قم شایسته او بود

کدام خودروها امسال مشمول معاینه فنی می‌شوند؟