عصر قم

آخرين مطالب

شورای ملی زیارت برای نخستین بار در قم تشکیل می شود گفتگو

شورای ملی زیارت برای نخستین بار در قم تشکیل می شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد مشرف در جلسه کمیسیون تلفیق دوگانه کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی و خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم که به مناسبت برگزاری جشن‌های دهه کرامت با حضور مدیران و فعالان فرهنگی شهر در سالن جلسات شورای شهر قم برگزار شد، اظهار داشت: امروز استان قم و آستان مقدس حضرت معصومه (س) در تلاش است نگاه به قم را در سطح ملی مطرح کند.
وی به تشکیل کارگروه ملی زیارت در قم اشاره کرد و افزود: با تمام تلاش‌های انجام‌شده قرار است کارگروه ملی زیارت با نام جدید شورای ملی زیارت در خردادماه برای نخستین بار در قم تشکیل‌شده و به مسائل شهر قم در حوزه زیارت و زائر توجه کند.
معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه (س) شهر قم را در دریافت بودجه از کارگروه ملی زیارت محجور دانست و بیان کرد: در کارگروه ملی زیارت تا امروز تنها به مشهد مقدس پرداخته‌شده و جایگاه قم دیده نشده است که امیدواریم این بی‌عدالتی به‌زودی به‌صورت ملی جبران شود.
وی به تشکیل ستاد ملی کرامت توسط حرم مطهر حضرت معصومه (س) اشاره و بیان کرد: این ستاد یکی از ابداعات آستانه مقدس حضرت معصومه (س) بوده که با پیگیری‌های انجام‌شده امروز با حضور پررنگ مشهد توانسته یک کارگروه ملی در وزارت ارشاد داشته و با نگاه حکومتی به آن پرداخته شود.
مشرف در ادامه به لزوم برگزاری باشکوه دهه کرامت تأکید کرد و گفت: شعار روز نخست دهه کرامت امسال نیز مانند سال گذشته “حضرت معصومه بهترین دختر دنیا” است و باید تمام فضاسازی‌های شهری حول این شعار انجام شود.
وی خواستار فضاسازی و تبلیغات شهری پررنگ‌تر از طرف شهرداری برای دهه کرامت شد و تصریح کرد: باید جایگاه و کرامت دختران به‌صورت ویژه به تصویر کشیده شود و برنامه‌های روزهای نخست دهه کرامت که به نام حضرت معصومه (س) است باشکوه برگزار شود.
معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه (س) تأکید کرد: در دهه کرامت تمام مراسمات و افتتاحیه‌های شهری به نام حضرت معصومه (س) برگزار و پروژه‌های شهری به نام ایشان نام‌گذاری شود تا در تقویت و تعظیم دهه کرامت کمک کند.
وی ادامه داد: همچنین در دهه کرامت به‌ویژه روز نخست و تولد حضرت، خدمات و تخفیفات ویژه‌ای به شهروندان به‌ویژه دختران ارائه شود تا لطف این روز برجسته شده و به یاد بماند.
مشرف گفت: باید در این روز از نخبگان علمی و فرهنگی نیز تجلیل شود تا جایگاه دختران در جامعه تقویت‌شده و شأن حضرت به جامعه معرفی شود.
وی خواستار پیگیری شورای شهر برای نام‌گذاری مساجد، میادین و خیابان‌هایی در سایر شهرها به نام حضرت معصومه (س) شد و ابراز کرد: تمام مدیران و خدمت گذاران در شهر قم وظیفه معرفی حضرت به شیعیان ایران و جهان را دارند و برای معرفی ایشان باید کاری انجام داد.
معاون فرهنگی حرم مطهر در ادامه دو مسئله فرهنگی را مطرح و اضافه کرد: از شهرداری می‌خواهیم مسائل فرهنگی و قوانین مربوط به حضور زائران از پارکینگ زائر و بازار شمسه به زائران اطلاع‌رسانی شود تا زائران در گیت‌های حرم دچار مشکل نشوند.
وی به مشکلات ضلع شرقی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: قرار بوده است ابتدای بلوار پیامبر اعظم حرم مطهر و انتهای این بلوار مسجد مقدس جمکران باشد اما با توجه مشکلات ضلع شرقی ارتباط حرم مطهر با بلوار پیامبر اعظم قطع‌شده است.
مشرف ادامه داد: امروز تمام اجتماعات از بعد از میدان امامزاده شاه محمدقاسم (ع) شکل می‌گیرد که فاصله آن تا حرم محسوس و قابل‌توجه است.
وی خطاب به مدیران شهری تأکید کرد: باید در ضلع شرقی حرم یک میدانگاه و فضای وسیع برای تجمع مردم طراحی شود تا این ارتباط معنادار برقرار شود ازاین‌رو در این محوطه سازه‌ای که مانع این ارتباط شود بنا نشود و این محدوده آغاز و پایان راهپیمایی‌ها باشد.
معاون فرهنگی حرم مطهر در پایان یادآور شد: دو مناسبت در کنار سایر مناسبت‌های ملی و مذهبی ویژه قم است که یکی ولادت حضرت معصومه (س) و دهه کرامت و سالروز ورود حضرت معصومه (س) که به نام روز قم نیز نامیده شده و سالروز شهادت خانم است باید در تمام جلسات لحاظ شده و ویژه در دیده شود.
کد خبر 6433862

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری آیین بزرگداشت روز ملی ورزش زورخانه‌ای و فرهنگ پهلوانی با حضور دنیامالی و آیت‌الله سید حسن خمینی

آغاز اردوی آموزشی دانش آموزان برتر دبیرستان نمونه آیت‌الله خامنه‌ای به مقصد تهران

ما کمتر رفتار داریم!

«باغ هنر قم» در مجموعه تاریخی گنبد سبز افتتاح شد

اخبار تعطیلی ادارات قم چهارشنبه 27 فروردین 1404 / جزئیات تعطیلی ادارات قم بیست و هفتم فروردین 1404

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

وجود 9.8 میلیون سالمند در کشور

چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان قم معرفی شد

امید 4 تیم برای کامبک در لیگ قهرمانان اروپا

خودزنی سپاهان در کورس قهرمانی

شهرجردی: شرایط بدنی‌ام اجازه نداد انتخابی را به پایان برسانم

بردهای دختر ایرانی مانع سقوط تیمش در لیگ ترکیه شد

وضعیت تیم والیبال بانوان سایپا برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا

برنامه‌ریزی برای اردوی برون مرزی تیم ملی اسکواش پیش از قهرمانی آسیا

قضاوت نخستین داور ایرانی در جام جهانی هاکی روی یخ

مدیرانی که میلیون‌ها دلار را آتش زدند؛ استقلال و پرسپولیس در صدر «بدها»

شانس طارمی برای بازی مقابل بایرن‌ مونیخ بر باد رفت

سویه های جدید کرونا نگران کننده نیستند!

استقبال امیر نصیرزاده از وزیر دفاع تاجیکستان

سجادی: شروع مذاکرات تاکنون بد نبوده است؛ مهم تامین منافع ملی و رفع تحریم‌هاست

درباره یوسا؛ غول ادبیات و مبارز سرسخت استبداد

«فاطمه عارف نژاد» چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان قم معرفی شد

انتخاب «فاطمه عارف نژاد» به عنوان چهره سال هنر انقلاب قم شایسته او بود

کدام خودروها امسال مشمول معاینه فنی می‌شوند؟

23 استان امروز و فردا بارانی است

تمهیدات ایمنی برای سفرهای اتوبوسی

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 26 فروردین‌ماه

صعود خیره‌کننده عالمیان در رده‌بندی جهانی پس از درخشش در مسابقات چک

لزوم خروج بازیکنان مُسن از جمع سرخ‌ها

علائم بیماری کیسۀ صفرا کدامند؟

محمد هاشمی: ترامپ به دنبال ساخت چهره‌ای صلح‌طلب از خود است

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس: مذاکره، تصمیم درست نظام است

تو حسرت داروی تنها پسرش باشه!

تحولات در نظام شهرسازی قم طی یک دهه اخیر

روزنامه‌های قم امروز سه شنبه 26 فروردین 1404

هشدار وزش باد در مناطق مرکزی کشور

متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!

ماجرای مرگ دختر 28 ساله در کیش، هنگام موتور سواری

استان قم امروز خاموش نمی‌شود

یونایتد حق فروش ستاره ناکام را ندارد

سرمربی عراق رسما اخراج شد

رافا بنیتز: جدایی‌ام از رئال مادرید تقصیر رونالدو نبود

خلیف: اگر محمد صلاح انگلیسی بود، توپ طلا را می‌برد

محرومیت عجیب برای خلیل‌زاده و کسر یک امتیاز از چادرملو

این مغز یک نوع مولتی‌ویتامین محسوب می‌شود

دستور کار امروز جلسه علنی مجلس

گزارش غریب آبادی از سفر چند ساعته‌ به مسکو و دیدارش با لاوروف

ویتکاف: ایران نیازی به غنی‌سازی بالاتر از 3.67 درصد ندارد