مرد پرکار داوری فوتبال ایران را بشناسید
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - ورزش 3 /داور اصفهانی لیگ برتر مثل تمام هفتههای قبل از سوی کمیته داوران انتخاب شده است.
احمد محمدی که پس از تغییرات در کمیته داوران فدراسیون فوتبال فرصت بیشتری برای قضاوت به دست آورده و در دور برگشت لیگ برتر هم در تمام بازیها حضور داشته و طی 11 هفته اخیر در یک دیدار داور چهارم، در دو مسابقه ویایآر و در هشت بازی هم داور وسط بوده، برای هفته آینده هم دوباره قضاوت خواهد داشت.
اسامی داوران هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال ایران در حالی اعلام شد که احمد محمدی آخرین مسابقه را بین تیمهای فولاد خوزستان و شمسآذر قزوین در روز جمعه قضاوت خواهد کرد و برای دومین هفته پیاپی در اهواز سوت میزند.
با وجود اینکه احمد محمدی هفته گذشته دو اشتباه سرنوشتساز در جدال حساس استقلال خوزستان و هوادار تهران در اهواز انجام داد و یک پنالتی به اشتباه گرفت و یک گل آبیها را به اشتباه مردود اعلام کرد، دوباره در همین شهر قضاوت گرفته و باید بازی فولاد و شمسآذر را قضاوت کند
البته احمد محمدی دو روز قبل از این مسابقه و فردا چهارشنبه، در سیرجان حضور دارد و داور ویایآر جدال گلگهر و استقلال خواهد بود.
این داور اصفهانی که در دور برگشت لیگ برتر حداقل یکبار داور وسط در دیدارهای پرسپولیس، استقلال، تراکتور و ... بوده، همچنان این فرصت را دارد تا بهعنوان داور وسط فعالیت کند و باید دید چه عملکردی در دیدار فولاد و شمسآذر دارد.
-
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶:۰۳
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/719603/