عصر قم

آخرين مطالب

آیت الله محمدی لائینی: نقش شهدا و سرداران شهید نکا در عملیات فاو بی‌نظیر بود گفتگو

آیت الله محمدی لائینی: نقش شهدا و سرداران شهید نکا در عملیات فاو بی‌نظیر بود
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (سه شنبه) در دیدار اعضای ستاد برگزاری نوزدهمین یادواره 437 شهید شهرستان نکا با محوریت سرلشکر شهید «محمدحسن قاسمی طوسی» اظهار داشت: شهدا از یک نظر فرقی با هم ندارند چه شهدای صدر اسلام، امروز و یا آینده باشد، همه در تعقیب یک هدف یعنی تقویت جبهه حق و مبارزه با باطل بوده و هستند.
آیت الله محمدی لائینی افزود: گاهی ممکن است جامعه کمی غفلت کند و از بخشی کمتر و بخشی بیشتر یاد شود چنانچه گاه همسران شهدا هم گلایه دارند که تنها نام والدین شهدا برده می‌شود در صورتی که آن کسی که همه چیز را از دست داد همسر شهید است، او پدر فرزندان و همه چیز را فدا کرد، باید حواسمان جمع باشد، همسران شهدا کمتر از پدران و مادران شهدا بلکه بیش از اینها آسیب دیدند و همینطور فرزندان شهدا همه را باید با هم یاد کنیم بخشی مغفول نباشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: در میان شهدا حضرت حمزه افضل و سیدالشهدا شده و به مقام بالاتری رسیده، بالاخره درجات متفاوت است خود انبیاء نیز بر بعضی دیگر برتری داشتند، در میان علما، شهدا و ...‌ تفاوت است، حال به خاطر نقش، اخلاص، کاربرد، تاثیرگذاری و عوامل دیگر شهیدی محور می‌شود، مثلا برتری شهید سردار طوسی که منافاتی با چیزی ندارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: نقش شهدا و مخصوصا سرداران شهید در نکا به‌ویژه در عملیات فاو بی‌نظیر بود که اگر این عملیات را در دانشگاه‌های نظامی دنیا تشریح کنند متعجب خواهند شد، رادیو بی بی سی در آن زمان گفت که این عملیات عالم نظامی را به شگفتی وا داشت، موانع بسیاری وجود داشت دشمن مسلح و مشکلات هوا و زمین، مهمتر از عملیات پیش‌زمینه آن بود‌.
این مسئول در ادامه گفت: ما در مقابل این شگفتی‌ها هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم، یک قطره از خونشان را نمی‌توانیم جبران کنیم، نقششان بی‌نظیر است، همین مقدار که حداقل هر سال یک چنین مراسمی را برگزار و جریانات را یادآوری و روایتگری می‌کنیم.
وی اعلام کرد: باید نسل حاضر و آینده با همت‌هایی که شهدا داشتند، روح و روحیه جهاد، ایثار و شهادت آشنا شوند، این فرهنگ منتقل شود نکند نسل بعدی بگوید که چرا اصلا جنگ به راه انداختید، دنیای رسانه می‌خواهد ما را جنگ‌طلب نشان دهد، دنیای رسانه و دشمنان معاویه را حق و امام حسین (ع) را باطل نشان می‌دهند، هر چه ما فرهنگ ایثار و شهادت و شهدا را در جامعه پررنگ کنیم اول به نفع خودمان، به نفع پیشرفت و امنیت جامعه است، شهدا متعلق به یک خانه و خانواده نیستند وجه ملکوتی و بشری‌شان متعلق به همه است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/719795/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر علی نظری جویباری به هلند؛ بازدید از امکانات برای اردوی تابستانی یا انتخاب سرمربی جدید؟

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

اجتماع انا علی العهد صحنه‌های بی‌نظیری از همبستگی با مردم غزه را قم زد

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه 27 فروردین 1404 به افق قم

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

گل اول بارسلونا به دورتموند روی گل به خودی

گل سوم استون ویلا به پاری سن ژرمن توسط کنسا

هتریک گیراسی؛ گل سوم دورتموند به بارسلونا

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

تا برپایی جشن نابودی اسرائیل در کنار مردم غزه خواهیم ماند

پروژه غربی و صهیونی به دنبال نابودی تمام امت‌های اسلامی است

مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله بنیادی برگزار شد

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

عزم جدی صدا و سیمای استان قم برای پرداختن به هنر

دورسون: پرسپولیس دوم شدن را بلد نیست!

آرتتا: رئال کامبک‌هایش را مدیون کیفیت و شانس بوده

گل اول پاری‌سن‌ژرمن به استون ویلا توسط اشرف حکیمی

گل اول دورتموند به بارسلونا توسط سرهو گیراسی

گل دوم پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط نونو مندز

گل اول پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط حکیمی

ترکیب احتمالی استقلال؛ آخرین فرصت برای برد!

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

پزشکیان حُکم داد

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

رئیس جمهور به معاون برکنار شده‌اش نامه نوشت

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

نامه امام به نمایندگان مجلس درباره عزل آیت‌الله منتظری

سفر آیت الله اعرافی به تهران؛ نقطه عطفی در جهش حوزه

پژوهشی از نام‌های مناطقی در شرق آسیا در دوران اسلامی منتشر شد

بخشی از کتاب/ ذهن بی انتها، جسم پردوام

قم قابلمه به قهرمان داد!