عصر قم

آخرين مطالب

جزئیات برگزاری همایش یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم مقالات

جزئیات برگزاری همایش یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی دبیر همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم و نکوداشت آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی که بعد از ظهر امروز در سالن جلسات مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه برگزار شد اظهار داشت: آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی در سن 70 سالگی تحولات بسیاری ایجاد کرد و هرچند بسیاری از آثار این عالم بزرگ در دسترس نبود؛ ولی امروز کتاب اصولی، صلات و تقریراتی از مرحوم آشتیانی از ایشان باقی ماند و به زودی از موسوعه 20 جلدی آیت الله حائری یزدی رونمایی خواهیم کرد.
دبیر همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم و نکوداشت آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی با بیان این که امروز با جهش علمی در حوزه علمیه مواجه هستیم ابراز کرد: حوزه های علمیه با ورود به رشته های مختلفی همچون حکمرانی اسلامی و اسلامی سازی علوم، تعامل و نتایج خوبی با علوم اسلامی داشته است.
وی روایت فراز و فرودهای حوزه های علمیه در دوره های گذشته را امری لازم و ضروری دانست و با اشاره به تلاش گروه های مختلف حوزوی برای استخراج آثار و معرفی شیخ عبدالکریم حائری یزدی اظهار داشت: تعداد 25 گروه علمی در حوزه علمیه، تولید مجموعه آثار مرتبط با آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی را برعهده داشتند که این تلاش ها، علاوه بر این تولیدات، موسوعه 20 جلدی آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی نیز آماده شده است که به زودی از آن رونمایی خواهیم کرد.

عصر قم

حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی افزود: امروز قریب به 300 مقاله علمی پیرامون فعالیت‌های حوزه همچنین آثار بزرگان و عالمان دینی در یک قرن اخیر تدوین شده که تعداد 22 نشریه علمی نیز این مقالات را منتشر کردند.
دبیر همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم و نکوداشت آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی با اشاره به تاریخ برگزاری این همایش عنوان کرد: همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم در روز‌های 17 و 18 اردیبهشت‌ماه 1404 در مدرسه علمیه امام کاظم(ع)در قم برگزار می‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی افزود: در این همایش مهمانانی از سراسر کشور و کشورهای مختلف جهان حضور خواهند داشت و در روز افتتاحیه پیام های رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع تقلید قرائت خواهد شد.
دبیر همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم و نکوداشت آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی، در جواب خبرنگار خبرگزاری رسا از علت به تعویق افتادن همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم، دلیل عقب افتادن این همایش را تلاش برای تجمیع آثار رسیده به همایش و تدوین اثر ارزشمند و خروجی قابل توجه عنوان کرد و اظهار داشت: ما می توانستیم با تولید آثار کمتر و گزارش تاریخی مستند مثلا با 5 جلد، همایش یکصدمین سالگشت باز تأسیس حوزه علمیه قم را برگزار کنیم؛ اما امروز به 20 جلد رساندیم که این البته بدون تاسیس مرکز یا پژوهشگاه مستقل و استفاده از ظرفیت های پژوهشگران و امکانات لازم بود.
وی افزود: ما به دلیل تکمیل جمع آوری آثار مرتبط با آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی برگزاری این همایش را به تاخیر انداختیم و با پیگیری های مستمر، همزمان در 20 دانش، سفارش مقاله داشته و اطلاعات آنان جمع آوری می شد که نیازمند زمان بیشتری بود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/721251/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارش "اعتماد" از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

عکس/ آتش‌سوزی مجتمع اقامتی در خیابان انقلاب قم

طاهرزاده: مدیران پرسپولیس بازیکنان تاریخ مصرف گذشته را به خدمت گرفته‌اند

چهارصدمین گل لیگ به تور پرسپولیس چسبید!

شافعی: تفکرات کارتال به درد پرسپولیس نمی‌خورد

شایان مصلح مرد همه فن حریف ذوب‌آهن!

آنچلوتی قصد کناره‌گیری ندارد

شایع‌ترین عوامل خطر بیماری عروق کرونر در زنان

وزیر خارجه ایتالیا: رم میزبان گفت‌وگوهای سطح بالا برای تسهیل یک راه‌حل مثبت خواهد بود

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

روایت شنیده‌نشده از عقد اخوت سردار حجازی با سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

اجرای طرح تکمیل بوم شورای دانش‌آموزی مدارس ناحیه یک قم

نقش آفرینی 230 گروه دانش‌آموزی برای اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مدارس قم

آتش سوزی قایق در کنگو؛ 148 نفر کشته شدند

معمای مرگ دختر جوان در جنگل های عباس آباد

سرمربی السد: قهرمان شدیم، این بهترین حس است!

رکورد تاریخی سپاهان چگونه ثبت شد

اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را 70 درصد افزایش می‌دهد

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص انتخاب محل و محتوای مذاکرات

هشدار سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح

عراقچی: در اوج همکاری با روسیه در تاریخ روابط 500 ساله خود هستیم

سخنگوی وزارت خارجه درخصوص دومین دور مذاکرات: مسیر پیش رو هموار نیست

عراقچی وارد رم شد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

آتش‌سوزی در یکی از مجتمع‌های اقامتی قم/ 13 نفر مصدوم شدند

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

موتورسواری خانم چادری در قم + عکس

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

عکس/ خانم محجبه موتورسوار در قم

فرمانده سپاه قم: حماسه شهدا و جانبازان ارتش در تاریخ ملت جاودانه خواهد ماند

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

آیت الله حسینی بوشهری: وجه تمایز ارتش ما با نیرو‌های مسلح دنیا ایمان به خدا و روحیه مردمی است

حادثه در یک مجتمع اقامتی قم با 13 مصدوم