عصر قم

آخرين مطالب

فلیک: به‌خاطر لالیگا به اینتر هم می‌بازیم! ورزشی

فلیک: به‌خاطر لالیگا به اینتر هم می‌بازیم!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /بارسا فردا از ساعت 17.45 به وقت تهران میزبان سلتاویگو در یکی از بازی‌های حساس مقطع پایانی فصل است در حالی که می‌خواهد فاصله چهار امتیازی با رئال را موقتا بیشتر کند.
بارسا پس از شکست برابر دورتموند به این بازی رسیده است. شکستی که البته با طعم شیرین صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان همراه بود.
هانسی فلیک در نشست خبری این بازی پاسخ سوالات خبرنگاران را داد.

عصر قم

او در مورد بازی برابر سلتا گفت: «قطعاً بازی سختی خواهد بود. نتیجه به عملکرد ما بستگی دارد. باید در بهترین سطح خود بازی کنیم. سلتا تیم خوبی است با سبکی شجاعانه و مشخص، و در بازی‌های خارج از خانه عملکرد خوبی داشته‌اند. ما باید بهترین بازی خود را ارائه دهیم.
مهم این است که سلتا سبک و فلسفه‌ای مشخص دارد. باید نقاط قوت خودمان را نشان دهیم. درباره مشکلاتی که در بازی مقابل دورتموند داشتیم و چیزهایی که باید بهبود دهیم، صحبت کرده‌ایم.
بازار


شکست برابر دورتموند: «می‌دانید این هفته‌ها چند بازی انجام داده‌ایم؟ می‌دانید فاصله بازی‌های ما چقدر اندک است؟ شاید مقابل اینتر هم همین وضعیت را داشته باشیم و بازنده شویم. دیر رسیدن، دیر خوابیدن. این اتفاقات اینجا رخ می‌دهد. در هر لیگی وقتی تیمی در چمپیونزلیگ بازی می‌کند، از آن‌ها حمایت می‌شود. ما زمانی برای استراحت نداریم. دوست دارم با مسئولین درباره این موضوع صحبت کنم. شاید در بهترین فرم نباشیم، اما من به بازیکنانم افتخار می‌کنم. آن‌ها همیشه بهترین تلاش خود را می‌کنند. هدفمان را محقق کردیم: حضور در نیمه‌نهایی. وقتی پیش‌فصل را شروع کردیم، اگر کسی می‌گفت در این موقعیت خواهیم بود، باور نمی‌کردیم. فقط یک بازی باخته‌ایم و هنوز در کورس هستیم. باید مثبت فکر کنیم. می‌دانیم چه هستیم و چه باید بکنیم.»
تقویم و دستاوردها تا امروز: «بین این بازی و بازی دورتموند یک روز بیشتر فرصت داشتیم. بازیکنانمان خیلی جوان هستند و آنهایی که جوان نیستند، بسیار حرفه‌ای‌ هستند. در هر بازی باید 100 درصد توان گذاشت، مثل یک تیم برنده. اگر کسی خسته باشد، طبیعی است. اگر بازیکنی بعد از 30 دقیقه بخواهد تعویض شود، مشکلی نیست. باید همه چیز را داد و با خودمان صادق باشیم. بازیکنان من 100 درصد توانشان را می‌گذارند.»


مدیریت دقایق ژول کنده: «مشکل ژول این است که اگر بگویم 30 دقیقه کمتر بازی می‌کند، می‌رود جای دیگر و می‌دود! به همین دلیل ترجیح می‌دهم خودم زمانش را مدیریت کنم. سطح او فوق‌العاده است و در فرم عالی قرار دارد. با بازیکن صحبت می‌کنم و اگر صادق باشد، از بدنش مراقبت می‌کند. اگر خسته باشد، تغییراتی اعمال می‌کنیم. اگر نه، او پاسخ می‌دهد.»
لامین و کمبود استراحت: «همه می‌دانند او یک نابغه است. فشار زیادی روی اوست و ما به او در بهترین حالت نیاز داریم. با بازیکنان صحبت می‌کنم و اگر خسته باشند، تصمیم می‌گیریم.»
وضعیت اینیگو: «او از آن بازیکنانی است که می‌تواند تیم را از خط دفاع مدیریت کند. قبلاً گفته‌ام و در یکی از آخرین کنفرانس‌ها هم گفتم که از او خیلی راضی‌ام. او یک رهبر بلامنازع است.»

عصر قم

تقویم فشرده: «نمی‌خواهم بهانه بیاورم، فقط موضوعی را مطرح کردم. خوشحالم که یکشنبه ساعت 14 با وایادولید بازی نداریم. اما چرا نمی‌توانیم ساعت 18:00 بازی کنیم؟ برای من این یک شوخی است و به فوتبال اسپانیا ضربه می‌زند. تیم‌های دیگر لیگ‌های اروپایی از این مزیت برخوردارند. نمی‌دانم چه بگویم، این وضعیت باورنکردنی است. در آلمان یا انگلیس به فکر باشگاه‌هایشان هستند. نمی‌دانند این برنامه برای بازیکنان چه معنایی دارد. این‌همه دیر رسیدن. دوست دارم کسی که برنامه‌ زمانی بازی‌ها را تعیین می‌کند، ملاقات کنم. این وضعیت شبیه به یک شوخی است.»
شرایط دنی اولمو: «فردا تصمیم می‌گیریم. او آماده است. فرمین هم خیلی خوب کار کرد، اما اولمو هم آماده است.»
فینال جام حذفی و اینکه بالده می‌رسد یا نه: «باید ببینیم وضعیت او روزبه‌روز چطور پیش می‌رود. هنوز نمی‌دانم.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/721718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری استقلال - آلومینیوم

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پرسپولیس

انتقاد میثاقی از بی‌سلیقگی مسئولان ورزشگاه آزادی در پوشاندن نمای زشت سکوهای در دست بازسازی

سروش رفیعی: من مافیا باز هستم! اگر باندباز هستم نفرات دوم و سوم و چهارم این باند چه کسانی هستند؟

سروش رفیعی: بعد از سرمربیگری اوسمار اشتباه کردم یک پست را منتشر کردم

واکنش رفیعی به لو رفتن ترکیب پرسپولیس؛ یک همبازی داشتم که دو فن پیج با اسم خودش داشت!

افشاگری مدیر برنامه اسکوچیچ: رفیعی با اسکو مذاکره کرد و حرف های خوبی هم نزد!

کنایه میثاقی به مدیران استقلال؛ آیا دغدغه شما الان انتخاب سخنگو بود؟

رفیعی: آقایی که کاپیتان پرسپولیس بودی و در پیجت مطلب نوشتی، هر چیزی در مورد من می دانی بگو!

رفیعی:گذر زمان ثابت می کند حرف من در مورد کارتال درست است یا خیر؟

خشن‌ترین تکل تاریخ فوتبال: فراتر از MMA

سروش رفیعی: آیا برای آقای افشین پیروانی و کریم باقری من مهم تر از پرسپولیس هستم؟

سروش رفیعی: فکر می‌کنند من برای کنار زدن امید و وحید برای کاپیتانی نقشه دارم!

سروش رفیعی: بعد از بازی با سپاهان از حسین کنعانی دلخورم ولی نمی گذارم در کار تیم تداخلی ایجاد کند!

جوانان ایران با 24 مدال بر بام وزنه‌برداری جهان

سروش رفیعی: فوتبال ما آماتور است، چه انتظاری دارید؟

چرا سروش رفیعی کاپیتان پرسپولیس شد؟

قهرمانی سریع‌ترین مرد ایران در رشت

لحظه اهدای مدال به قوی‌ترین وزنه‌بردار جوان جهان

سروش رفیعی: مسخره است که هوادار متمول برای تیم تصمیم بگیرد

سروش رفیعی: دلایل حواشی اخیر، آسیب و حسادت به پرسپولیس است

جنوا 1-2 میلان؛ موتور روسونری تازه روشن شده!

عیادت فرمانده کل سپاه از آیت الله نوری همدانی

کسب مدال طلای جوانان جهان توسط حمیدرضا محمدی

واکنش دبیر به ویدئو منتشرشده از نماز خواندنش

علیرضا دبیر: اصلا اهل ریاکاری نیستم

توضیح سروش رفیعی در مورد کامنت عجیب هوادار پرسپولیس

دلایل قهرمانی پرسپولیس در سال های اخیر از زبان سروش رفیعی

رفیعی: یک جوان در اینستاگرام دایرکت داد که از پرسپولیس برو!

گل اول میلان توسط لیائو در دقیقه 76

واکنش بی‌پرده رفیعی به هوادار متمول پرسپولیس

گل دوم میلان با گل به خودی فرندراپ در دقیقه 77

حقوق کشتی‌گیران به 300 میلیون رسید

دبیر: به من بگید «حاج علی»

دبیر: همه زندگی‌ام فوتبال بود

دبیر: از رانت قانونی استفاده کردم

دبیر: به‌خاطر پرسپولیس دعوا هم کردم

علیرضا دبیر: قالیباف، مشاور من بود

علیرضا دبیر: سریال یاغی را دنبال می‌کردم

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

بزرگ‌ترین مدرسه قرآنی کشور با حمایت خیرین در قم احداث می شود

پزشکیان در قم: هرگز کاری نمی‌کنم که وحدت ملی را خدشه‌دار کند

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

هفته آخر جشن قهرمانی در تبریز برگزار خواهد شد

مورینیو: ماندن یا اخراجم بستگی به نظر رئیس دارد

کارشناسی داوری بازی شمس آذر - تراکتور

برخلاف میل انریکه؛ مدیر پی‌اس‌جی جدا می‌شود!

شاید ستاره‌های انگلیس در جام باشگاه‌های جهان نباشند

وقتی علیرضا بیرانوند مقابل شمس آذر از ریکاردو آلوز خواست او پنالتی بزند

حواشی قهرمانی تراکتور بعد از سوت پایان بازی مقابل شمس آذر

ویکی پدیاجستجو