عصر قم

آخرين مطالب

بارسلونای ابر قدرتی که پرز می‌خواست ورزشی

بارسلونای ابر قدرتی که پرز می‌خواست
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /فلورنتینو پرز همواره می‌گفت که یک بارسای قوی برای رقابت با رئال می‌خواهد و حالا از بد روزگار، هانسی فلیک آماده است تا تیم او به زانو درآورد.
آینده کارلو آنچلوتی در تیمی که هدایتش را بر عهده دارد، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. سرمربی رئال مادرید یک سال دیگر قرارداد دارد، اما پس از حذف دردناک این تیم از لیگ قهرمانان اروپا به دست آرسنال، پایان فصل برای او می‌تواند بسیار طولانی و دشوار شود.
از قضا، تیمی که به نظر می‌رسد آماده است تا ضربه نهایی را به پروژه‌ای با تاریخ انقضا وارد کند، بارسلونای تحت هدایت هانسی فلیک است. با پیشتازی آبی‌واناری‌ها در لالیگا، فینال کوپا دل ری در تاریخ 26 آوریل (ششم اردیبهشت) آزمونی بسیار سخت برای کادر فنی و تیمی خواهد بود که از نظر روانی به شدت آسیب دیده است.
فلورنتینو پرز، رئیس رئال مادرید، همین فصل گفته بود: «بارسا و رئال باید به یکدیگر کمک کنند، این را با صداقت کامل می‌گویم. باید به این فکر کنیم که این باشگاهی است که جزو بزرگ‌ترین‌های جهان است. چرا باید با هم اختلاف داشته باشیم؟»
حالا این حرف به واقعیت پیوسته است؛ از ثبت قرارداد دنی اولمو و پائو ویکتور، تا آتش‌بس با بارسا، و در نهایت رقابت‌های ورزشی بین دو تیم. باشگاه کاتالان اولین عنوان فصل را در یک بازی عجیب و غریب در سوپرجام اسپانیا با نتیجه 5-2 از رئال مادرید گرفت و در سانتیاگو برنابئو نیز با پیروزی 4-0 ضربه دیگری به این تیم وارد کرد.
اکنون شایعاتی که از نزدیکان آنچلوتی و رختکن تیم به گوش می‌رسد، از وجود شکافی عمیق خبر می‌دهد که ممکن است قرارداد او را به خطر بیندازد. فضای فوق‌العاده فصل گذشته دیگر وجود ندارد.
آنچلوتی چند روز پیش گفت: «مهم این است که مهم‌ترین فرد (فلورنتینو) آرام است. تا زمانی که او خسته نشود، بقیه برایم اهمیتی ندارند.» او می‌داند که تنها راه ادامه حضور در رئال مادرید، کسب جام است.

عصر قم

آنچه اخراج قبلی به او آموخت
آنچلوتی پس از اخراجش در سال 2015 در گفت‌وگو با لو پاریزین توضیح داد: «یک مربی فقط بر اساس نتایج قضاوت می‌شود، چون کسی از کار روزمره ما خبر ندارد. نتایج دیده می‌شوند، اما هیچ‌کس از بقیه چیزها، از نحوه انگیزه دادن مربی به بازیکنان یا رابطه‌اش با آن‌ها، اطلاعی ندارد.»
او افزود: «کار نامرئی دیگری هم وجود دارد، رابطه با هواداران و رسانه‌ها. اما این زندگی یک مربی است. اگر نتایج خوب باشد، مربی خوبی هستی؛ اگر بد باشد، مربی بدی هستی. مربی خوب کسی است که بتواند هویت بازی را به تیمش منتقل کند. در رئال مادرید، اگر برنده نشوی، اخراجت می‌کنند. این عادی نیست، اما وقتی قرارداد را امضا کردم، می‌دانستم ممکن است چنین اتفاقی بیفتد.»
مشکل این است که رئال مادرید کنونی هیچ هویت بازی مشخصی ندارد. خود بازیکنان پس از شکست مقابل آرسنال از برنامه بازی آنچلوتی انتقاد کردند و این موضوع در صحبت‌های تیبو کورتوا مشهود بود.
دروازه‌بان بلژیکی گفت: «آن‌ها خوب دفاع می‌کنند، خوب پرس می‌کنند. پیدا کردن فضا مقابلشان سخت است. شاید باید شوت از راه دور می‌زدیم، چند سانتر کردیم. تعداد زیادی سانتر به محوطه جریمه فرستادیم در حالی‌که دیگر خوسلو یا شبیه به او را نداشتیم.»
اختلاف رختکن با آنچلوتی
کورتوا ادامه داد: «امسال بازیکنی مثل خوسلو، یک مهاجم نوک واقعی، نداریم. شاید گاهی باید خودمان را نقد کنیم و همه چیز را خوب بررسی کنیم. احساس می‌کنم ما یک تیم هستیم، اما گاهی باید تیمی‌تر بازی کنیم و نه این‌قدر انفرادی. اگر وینی یا کیلیان را دو نفره مهار کنند، شاید یک بار جواب بدهد، اما همیشه نه. باید این را بررسی کنیم و خودمان را نقد کنیم.» او سپس تأکید کرد که پیام آنچلوتی به تیم «می‌رسد».
اما واقعیت این است که این پیام چندان به همه نمی‌رسد، یا حداقل نه به همه بازیکنان، وقتی آنچلوتی بارها و بارها در مورد کمبود تعهد دفاعی تیم و سهل‌انگاری برخی بازیکنان، به‌ویژه مهاجمان، در وظایف دفاعی صحبت می‌کند.
او این موضوع را پس از شکست 3-0 در لندن نیز بیان کرد: «تیم فروپاشید چون هیچ واکنش تیمی‌ای نداشت و هر کسی برای خودش بازی می‌کرد. این ما را جریمه کرد، نظم‌مان را از دست دادیم، آن‌ها توپ را بهتر کنترل کردند و نتیجه را رقم زدند. ما در طول فصل با مشکلاتی برای تبدیل شدن به یک بلوک منسجم روبه‌رو بودیم. نتوانستیم این کار را انجام دهیم.» آیا تیم واکنشی نشان خواهد داد یا وقتی اوضاع دوباره بد شود، تسلیم خواهد شد؟
برزیل و جام باشگاه‌های جهان
بازار



با نزدیک شدن به جام باشگاه‌های جهان (18 ژوئن)، که می‌تواند برای رئال مادرید در صورت قهرمانی تا 150 میلیون یورو درآمد داشته باشد، و در حالی که نمایندگان برزیل در سانتیاگو برنابئو به دنبال آنچلوتی هستند و بازی مهمی مقابل اکوادور (4 ژوئن) برای صعود به جام جهانی 2026 در پیش است، این تورنمنت جدید فیفا برای همه طرف‌های درگیر اهمیت زیادی دارد. دلیل اصلی، مسائل مالی است که رئال مادرید می‌تواند با کسب جام به سود هنگفتی دست یابد.
در این میان، هانسی فلیک و بارسلونا آماده‌اند تا شاید آخرین میخ را بر تابوت دوران آنچلوتی در رئال مادرید بکوبند. فلورنتینو که خواستار بارسایی قوی بود، حالا ممکن است شاهد باشد که همین بارسا، تحت هدایت فلیک، پروژه آنچلوتی را به پایان برساند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/722038/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت بیش از 55 هزار رویداد ازدواج در بین هم‌سن‌ها

گروگانگیری همکار همسر به خاطر یک مشت دلار

پرونده یک فقره تصادف منجر به کشف قتل عمد شد

دزدان مست، دست مالباخته را قطع کردند

برادر دو قلو به خاطر اختلاف مالی به قتل رسید

عضو کانون وکلا: حکم ‌اعدام ‎تتلو اجرا نخواهد شد

حادثه تلخ برای دانشجوی خانم؛ سقوط از تقاطع منجر به فوت شد

بی‌نقص، درخشان؛ بارسا حرف پپ را گوش کرد!

برنابئو میزبان اولین بازی فوتبال آمریکایی تاریخ اسپانیا

کاونتری: آسیا همیشه جایگاه ویژه‌ای در جنبش المپیک داشته است

سوارز: پدری و یامال من را شیفته خودشان کرده‌اند

آنچلوتی انتخاب کرد؛ بدترین شیوه خداحافظی

هشتمین غیبت رونالدو به دلیل خستگی بدنی

پیام مهم زنوزی به طرفداران در مورد جشن قهرمانی

سایه بزرگترین پرونده فساد فوتبال ایران بر سر لیگ برتر

بیرانوند و فرجی محرومان مهم هفته آخر لیگ

رودریگو فصل رئال را نابود کرد!

داروی جدید فشار خون از راه رسید

افشای دروغ ضد انقلاب درباره شکنجه یک زندانی سابق

جوادی حصار با اشاره به دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا: توافق در دسترس است

عارف: هنوز آن‌گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم پاسخگوی معیشت مردم باشیم

شعرخوانی از سعدی و مولوی توسط رئیس‌جمهور

آیت الله جوادی آملی با آیت الله سیستانی دیدار کرد

مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت (ره) برگزار می‌شود

نگاهی تحلیلی به همایش یکصدسالگی حوزه علمیه قم

بررسی خرید نسخه جدید سامانه شهرسازی «سرا» در شورای شهر قم / تأکید بر حفظ مالکیت داده‌ها

حرکت شهرداری قم به‌سوی هوشمندسازی خدمات شهرسازی

پیام رهبر به همایش حوزه علمیه قم منشور جدیدی برای آینده روحانیت است

«سجاد چهرگانی» سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قم شد

تأکید بر لزوم توسعه کشاورزی دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری در قم

استقبال 104 هزار نفری از دومین شادواره شهروندی قم

بیانیه جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات

قطعی برق و اینترنت حوزه‌های امتحان نهایی ممنوع

پایان محدودیت‌‌های تردد شبانه در آزادراه تهران‌ ـ کرج

ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ 6 صبح تا 13

قمه‌کشی در مقابل دانشگاه آزاد؛ فرد شرور در کمتر از 24 ساعت دستگیر شد

رانندگان با سرعت غیرمجاز نقره‌داغ می‌شوند

تشییع پدر شهید شریفی در قم

وزش باد شدید و رگبار در قم؛ کاهش کیفیت هوا در روزهای آینده

محدودیت منابع آبی و افزایش شوری خاک از چالش های بخش کشاورزی است

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

تمام و قطعی؛ کورتوا تسلیم شد

زمان بازی‌های هفته پایانی تغییر کرد

خیبر آخرین اردویش را در پایتخت زد

در رختکن رئال حسادت موج می‌زند!

دفاع فدراسیون از داوران ال‌کلاسیکو؛ خداروشکر طبیعی بود!

فن‌دایک: آرنولد باید با هو شدن‌ها کنار بیاید!

آخرین تمرین ستاره برزیلی برای آخرین بازی در ایران

تبریک سردار آزمون به زنوزی و هواداران تراکتور

شکست در کلاسیکو، همان چیزی که ژابی می‌خواست!

ویکی پدیاجستجو