عصر قم

آخرين مطالب

آیت‌الله شعبانی: رسانه‌ها با قلمی متعهد و مطالبه‌گر، پیشران توسعه استان همدان باشند گفتگو

آیت‌الله شعبانی: رسانه‌ها با قلمی متعهد و مطالبه‌گر، پیشران توسعه استان همدان باشند
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان، امروز (شنبه) در نشست صمیمی با اصحاب رسانه استان، با ابراز تأسف از کم‌رنگ شدن جایگاه ادبیات فاخر فارسی در جامعه، اظهار داشت: متأسفانه امروزه ادبیات عرفانی ما چون آثار سعدی، مولوی و حافظ مهجور شده‌اند و کمتر در رسانه‌ها بازتاب می‌یابند.
در حالی که این گنجینه‌ها می‌توانند راهگشای بسیاری از معضلات اخلاقی جامعه باشند. این مسئله ریشه در تغییر سبک زندگی و غفلت از ظرفیت‌های فرهنگی دارد.
وی افزود: یکی از ضعف‌های جدی جامعه امروز، کم‌توجهی به مفهوم "ادب" است. ادب، فقط در گفتار و رفتار نیست، بلکه ریشه‌ای فرهنگی و تربیتی دارد که اگر در جامعه نهادینه شود، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و کج‌رفتاری‌ها نیز کاهش می‌یابد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان تصریح کرد: علامه جعفری(ره) همواره گلایه داشتند که چرا ملتی با این پیشینه غنی ادبی، امروز از سرمایه‌های فرهنگی خود غافل شده است. حتی در فضای رسانه‌ای هم شاهد کم‌توجهی به این میراث گران‌قدر هستیم.
وی با بیان داستانی نمادین از مثنوی مولوی درباره «پالایش درونی انسان از رذایل اخلاقی»، تأکید کرد: بسیاری از سختی‌های زندگی، داروی شفابخشی است که خداوند برای تطهیر بندگانش مقدر کرده است.
شعبانی در ادامه با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) خطاب به جامعه رسانه‌ای گفت: در قیامت، صاحبان قلم را در تابوتی از آتش می‌آورند و از آنها می‌پرسند این قلم را در چه مسیری به کار گرفتند؟ قلمی که در طاعت خدا و خدمت به خلق باشد، مایه نجات و آنکه در مسیر هوی‌وهوس و تفرقه باشد، عامل هلاکت است.
وی یادآور شد: رسانه‌ها می‌توانند با تولید محتوای متعهدانه، جامعه را به سمت صلاح و پیشرفت هدایت کنند و این مسئولیتی بزرگ است.
امام جمعه همدان با هشدار نسبت به پیامدهای قلم‌های غیرمتعهد افزود: یک نوشته نابجا می‌تواند آتش فتنه را شعله‌ور کند، کانون خانواده‌ای را متلاشی سازد یا جامعه‌ای را به انحراف بکشاند. در مقابل، قلمی که برای احقاق حق و گسترش معارف الهی به کار رود، اجرش نزد خداوند مضاعف است.
نماینده ولی‌فقیه در همدان با گلایه‌ای دلسوزانه از کم‌تحرکی رسانه‌ها در زمینه مطالبه‌گری اجتماعی و فرهنگی، خاطرنشان کرد: بارها درباره ضرورت طرح مسائل اساسی شهر مانند مشکلات مسکن، تفریحگاه‌های بانوان، زیرساخت‌های شهری و حقوق شهروندی صحبت کرده‌ایم. با این حال، آن‌طور که باید از سوی رسانه‌ها حمایت و پیگیری نشده است.
وی با اشاره به پروژه‌های راکد استان تأکید کرد: چرا وقتی یک مجموعه تفریحی برای بانوان پس از 6 سال هنوز به بهره‌برداری نرسیده، صدای رسانه‌ها درنیامده است؟ چرا مشکلات مسکن جوانان و سالمندان بی‌پناه تبدیل به مطالبه عمومی نمی‌شود؟
شعبانی راهکار را در «اتحاد رسانه‌ها» دانست و گفت: اگر قرار است مطالبه‌گری واقعی اتفاق بیفتد، باید رسانه‌ها به‌صورت یکپارچه و منسجم عمل کنند. تنها در این صورت است که صدا به گوش مسئولان می‌رسد. مطالبه‌گری پراکنده، اثربخشی لازم را ندارد و باید به مطالبه‌ای عمومی و گفتمانی فراگیر تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر همه رسانه‌های استان یک مشکل را به صورت هماهنگ و مستمر پیگیری کنند، هیچ مسئولی نمی‌تواند از پاسخگویی شانه خالی کند. این همان نقشی است که از اصحاب رسانه انتظار می‌رود.
امام جمعه همدان متذکر شد: رسانه‌ها می‌توانند نقشی اساسی در ایجاد عدالت، پاسخ‌گویی مسئولان و حل مشکلات مردم داشته باشند. این انتظار وجود دارد که در سال جدید، با هم‌افزایی و همدلی بیشتر، نقش رسانه در تعالی جامعه پررنگ‌تر شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/722141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره دیه جرح عمدی

آیت الله محمدی لائینی: شناخت ابعاد شخصیتی افتخارات ملی حق یک جامعه است

تصاویر/ دیدار اعضای ستاد بزرگداشت آیت الله صالحی مازندرانی با نماینده ولی فقیه در استان

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

مراسم ویژه شهادت حضرت امام صادق(ع) در شهر کهک قم برگزار می‌شود

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا قم فردا یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 | پیش‌بینی هواشناسی قم 24 ساعت آینده + آب و هوای قم

قم در تراز خدمات ملی، اما با امکانات استانی اداره می‌شود

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

اهمیت مدیریت زمان در رانندگی

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل با 37 فقره سرقت

توقف قدرت‌نمایی؛ عاملان نزاع به صحنه جرم بازگردانده شدند

پپ: قدردان این بازیکنان هستم، یک دهه درخشیدند

جنون و کامبک، بارسلونا یک گام نزدیک‌تر به لالیگا

تقویم شش ماه نخست فوتسال ایران مشخص شد

برنامه نقل و انتقالات رئال مادرید در صورت روی کار آمدن ژابی آلونسو چگونه خواهد بود؟

برادر محبی را زدند و مصدوم کردند

فلیک: بارسا تسلیم نمی‌شود، این ذهنیت ماست

برد حداقلی پاری‌سن‌ژرمن در پارک‌دوپرنس

جهانبخش از بازی انتقامی بیرون شد!

به بهانهٔ تقابل اینتر و بارسلونا؛‌ چرا انتقال لائوتارو مارتینز به جمع کاتالان‌ها منتفی شد؟

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

درویش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا کرد!

روش های پیشگیری از بیماری آندومتریوز زنانه چیست؟

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در مواجهه با ایران روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

نظر رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل درباره مذاکرات تهران-واشنگتن

لارنس نورمن: گروسی با ویتکاف دیدار کرد

خبرنگار وال‌استریت: اهداف مذاکرات آتی برای واشنگتن دردسر‌ساز است

مذاکره کننده ارشد سابق آمریکا: بدترین کابوس نتانیاهو ممکن است تحقق یابد

اعلام آمادگی شهرداری‌های اصفهان و قم برای تکمیل ایستگاه‌های قطار سریع‌السیر

عروسی که عزا شد؛ فوت جوان 25 ساله بر اثر تیراندازی

نجات دختر 16 ساله از دست هیولای هوسران

قتل مادربزرگ به‌ خاطر لپ‌تاپ

آمار قابل‌تامل آزمایش‌های پزشکی در ایران

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

گل دوم منچسترسیتی توسط متئو کواچیچ به اورتون

غیبت غیرطبیعی حامد حدادی مقابل طبیعت

60 گل در 60 بازی؛ آمار فوق‌العاده هری کین در بوندسلیگا

هیچ‌کس او را جدی نگرفت؛ تا زمانی که بهترین بازیکن جهان شد

11 بازیکنی که حق فسخ یک میلیاردی دارند؛ از یامال و امباپه تا بلینگام

فصل 25-2024، بدترین فصل تاریخ منچستریونایتد در لیگ برتر انگلیس

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ بارسلونا؛ با حضور مسی، ژاوی و جوردی آلبا

فقط 10 امتیاز تا قهرمانی؛ ترکیب احتمالی بایرن مونیخ مقابل هایدنهایم

سقوط تاریخی تحت مالکیت کیلیان امباپه؛ کان به لیگ دسته سه فرانسه سقوط کرد

مدیربرنامه طارمی: مهدی تا الان فقط بخشی از ارزش خود را نشان داده است

داوران 2 بازی معوقه هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند