عصر قم

آخرين مطالب

عملیات عمره با انتقال 240 زائر ایرانی امروز پایان می‌یابد اقتصادی

عملیات عمره با انتقال 240 زائر ایرانی امروز پایان می‌یابد
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم / در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که عملیات عمره با انتقال 240 زائر ایرانی از سرزمین وحی به کرمان و بندرعباس امروز پایان می‌یابد.
در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، مدیرعامل موسسه عمره سعادت با اعلام این مطلب، اظهار کرد: عمره‌گزار بیمار و زندانی در عربستان نداریم و پرداخت خسارت به زائرانی که از قطارحرمین استفاده نکردند، صورت گرفت و همچنین پرداخت خسارت تاخیر خارج از قرارداد پرواز نیز در حال انجام است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با تاکید براینکه تکریم و دفاع از حقوق زائر کار درستی است، تاکید کرد: آسیب‌شناسی عملیات عمره 1403 قبل از اعزام عمره‌گزاران بعد از عملیات حج انجام و طرح‌های جدید برای ارائه بهتر خدمات ارائه شود.
علیرضا بیات هم با تاکید بر اینکه مجموعه حج و زیارت امین زائر است و می‌خواهد حق زائر ادا شود، لزوم استفاده از تجربیات دیگر کشورها را خاطرنشان کرد.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هر چند اولویت سازمان حج و زیارت استفاده از شرکت‌های داخلی برای پروازهای عمره است ولی طبق برنامه زمانبندی برای تامین پروازها اقدام خواهد کرد.
در ادامه این جلسه ، معاون حج و عمره سازمان حج از دریافت 24 هزار شماره الکترونیکی ویزای زائران حج 1404 در ظرف 12 روز خبر داد و گفت: امسال با همکاری دفاتر نمایندگی استان‌ها ویزای 85850 نفر زائر و عوامل دریافت خواهد شد.
اکبر رضایی افزود: اعزام کاروان‌های زائران حج پیش رو از 15 اردیبهشت به مقصد مدینه آغاز خواهد شد و آخرین پرواز مدینه بعد هم 10 خرداد به سرزمین وحی انجام خواهد شد.
در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین رکن‌الدینی؛ معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از آخرین نشست هماهنگی نمایندگان بیوت مراجع تقلید با مسئولان حج و زیارت در قم و حمیدرضا محمدی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج از برنامه‌ریزی انجام شده در خصوص اعزام دستیار زن گزارش داد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم برگزاری نشست توجیهی برای این گروه تاکید کرد تا نسبت به مسئولیت‌ها و وظایف‌شان در کاروان‌ها و نوع خدماتی که به زائران ارائه خواهند داد، کاملا توجیه شوند.
در پایان این جلسه، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت به ویزیت بیش از 204 هزار و 500 زائر طی عملیات عمره اشاره و تعداد فوتی‌ها در مکه و مدینه را 36 نفر اعلام کرد.
سید علی مرعشی همچنین از معاینات پزشکی زائران حج 1404 گزارش داد و گفت: امسال نیز مانند سال گذشته از خدمات زائران پزشک و پرستاری که با کاروان‌های حج و زیارت عازم سرزمین وحی خواهند شد و برای همکاری اعلام آمادگی کرده اند استفاده خواهد شد.
بازار
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم از رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت خواست تا در خصوص تعداد مراجعه عمره‌گزاران به مراکز درمانی در مدینه و مکه کار کارشناسی صورت گیرد و برای اینکه کیفیت ارائه خدمات درعمره پیش رو ارتقا یابد برای دسترسی به اطلاعات اولیه در خصوص وضعیت سلامتی زائران عمره تدبیر لازم اتخاذ شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری اختتامیه رویداد رسانه‌ای یادگار ماندگارحاج شیخ

بیانیه دفتر آیت الله سیستانی درپی درگذشت رهبر کاتولیک های جهان

آیت‌الله سیستانی درگذشت پاپ را تسلیت گفت

پیام تسلیت آیت‌الله سیستانی در پی درگذشت پاپ فرانسیس

آیت الله محمدی لائینی: سرگذشت شهدا را برای نسل امروز و آینده روایت کنیم

بیانیه دفتر آیت الله سیستانی در واکنش به درگذشت پاپ فرانسیس

وقتی طرفدارانش سهراب سپهری را نمی‌شناختند!

ماندگاری زائران در قم باید به 3 روز افزایش یابد

پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی قم 24 ساعت آینده

انفجار کپسول اکسیژن، جان مرد 28 ساله را گرفت

توقیف خودروی پژو 405 به دلیل حرکات خطرناک

آتش‌سوزی مجتمع تجاری‌-مسکونی 5 مصدوم بر جا گذاشت

تخریب منزل مسکونی بر اثر انفجار گاز؛ 2 نفر مصدوم شدند

شاخص ایران در مرگ و میر مادران بهتر از میانگین جهانی است

جزئیات حادثه فروریختن سقف مدرسه روی سر دانش‌آموزان

مرد گمشده به خاطر بدهی 200 میلیونی به قتل رسید

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

گل سوم استقلال به هوادار توسط اسلامی

تیرک دروازه، جدی‌ترین رقیب امسالِ رضاییان!

گل سوم استقلال به هوادار توسط روزبه چشمی که به دلیل افساید رد شد

گل شگفت انگیز فوتبال ایران به ثمر رسید

گزینه غیرمنتظره نیمکت رئال از انگلیس می‌آید

درخواست رسمی بارسا؛ این ساعت بازی نمی‌‌‌کنیم!

تساوی آبی‌ها مقابل هوادار قعرجدولی؛ بوژوویچ قصد بردن ندارد

برنامه بازی‌های معوقه سری A اعلام شد

نشست مدیرعامل سپاهان با کارترون 3 روز پس از برد بزرگ

قرارداد ابراهیمی با الشمال قطر تمدید شد

انواع بیماری ها گوارشی را بشناسید

شیوه زندگی صحیح، بیماری های گوارشی

کارگروه ملی زیارت برای نخستین بار در قم تشکیل می‌شود

ظریف: چه آمریکاستیز بودن و چه آمریکاپرست بودن؛ هردو عین جهل است!

آکسیوس: ترامپ درباره ایران با نتانیاهو صحبت می‌کند

پای احمدی‌نژاد به ماجرای هلدینگ بابک زنجانی باز شد؟

رایزنی تلفنی وزیران خارجه قطر و ایران درباره مذاکرات رم

پزشکیان: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده، آماده توافق هستیم

اولیانوف: گفت‎‌وگوهای ایران و آمریکا شتاب گرفته است

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است!

آن‌چه در بزرگداشت سعدی گذشت

صیاد پرندگان شکاری قم در چنگال قانون

دستگیری سوداگر مرگ با 11 کیلو حشیش

کیفرخواست متهمان پرونده موبایل‌قاپی کمتر از 24 ساعت صادر شد

محکومیت حدود 44 میلیاردی قاچاقچی لوازم یدکی

بدمستی دو نفر، فاجعه آفرید؛ پسر جوان سلاخی شد

واکنش فدراسیون به مصاحبه جنجالی عابدینی!

اگر رئال با ژابی آلونسو تماس بگیرد، مذاکره می‌کنیم!

واکنش سرمربی ازبکستان پس از قهرمانی تاریخی

رامین رضاییان هم مدعی آقای گلی شد!

چمپیونات؛ چالش جدی پرسپولیس به خاطر اورونوف

لیگ یک؛ فجر آماده جشن قهرمانی

گل دوم استقلال با گل به خودی کسری رحمتی