عصر قم

آخرين مطالب

برنامه آزمون‌های نهایی خرداد 1404 اعلام شد اقتصادی

برنامه آزمون‌های نهایی خرداد 1404 اعلام شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش برنامه آزمون‌های نهایی خرداد 1404 را اعلام کرد.
محسن زارعی؛ برنامه امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم، دوازدهم و امتحانات دروس هماهنگ کشوری پایه نهم دوره اول متوسطه در سال تحصیلی 1403-1404 را ابلاغ کرد.
بازار


در متن این ابلاغیه آمده است: به‌منظور اجرای راهکار 19/1 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر ایجاد سازوکارهای قانونی و ساختار مناسب برای سنجش و ارزشیابی عملکرد نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی مفاد مصوبه جلسه 915 تاریخ 1404/01/19 شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی پس از پایان (متوسطه)» و مفاد مصوبه جلسه 1053 تاریخ 1403/12/04 شورای عالی آموزش و پرورش با موضوع عناوین دروس آزمون نهایی دوره دوم متوسطه و چگونگی ترمیم نمره سوابق تحصیلی»، بدینوسیله برنامه زمانی برگزاری آزمون‌های نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور، ایثارگران و داوطلب آزاد رشته‌های شاخه نظری، دوره دوم آموزش متوسطه و متقاضیان ایجاد و یا ترمیم سابقه تحصیلی شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و کاردانش و آزمون‌های هماهنگ کشوری پایه نهم، در نوبت خردادماه سال تحصیلی 1404-1403، به انضمام نکات قابل توجه در تمهید مقدمات و برگزاری آزمون‌ها به شرح زیر ارسال می‌شود.
1. تجهیز و آماده‌سازی مراکز آزمون براساس تحلیل وضعیت و نیازمندی‌های هر مرکز (اطلاعات مندرج در شناسنامه مرکز) و همچنین انتخاب و آموزش عوامل اجرایی مطابق با مفاد شیوه‌نامه و شرح وظایف عوامل برگزاری آزمون‌ها مثبوت تاریخ 1403/02/27 و نسخه اصلاحی آن انجام شود. 
2 . متقاضیان ایجاد و یا ترمیم سابقه تحصیلی مطابق مفاد شیوه‌نامه مصوب جلسه 62 تاریخ 1404/01/24 کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش در بازه زمانی 1404/02/01 تا 1404/02/10 با مراجعه به پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir ثبت نام کنند.
3. آزمون‌های پایه دهم و سایر آزمون‌های غیرنهایی پایه یازدهم به شیوه داخلی برگزار می‌شوند؛ لذا لازم است این آزمون‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی و اجرا شوند که تداخلی با برگزاری آزمون‌های نهایی در مراکز آزمون نداشته باشند. 
4. به استناد بند 12 مصوبات پنجمین جلسه ستاد عالی تاریخ 1403/12/15 در خردادماه امسال سه عنوان آزمون در پایه نهم به شیوه هماهنگ کشوری و بر اساس برنامه پیوست برگزار می‌شود. سؤالات این آزمون‌ها توسط مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش طراحی و به‌صورت رمز شده در اختیار اداره سنجش استان قرار می‌گیرد.
برگزاری این آزمون مشابه آزمون‌های هماهنگ استانی و در مدرسه محل تحصیل دانش‌آموزان است. سایر عناوین آزمون‌های پایه نهم توسط اداره کل هماهنگ استانی برنامه‌ریزی و طراحی سؤالات انجام می‌شود. 
5. با عنایت به تصویب‌نامه هیأت وزیران به شماره 212074 تاریخ 1402/11/17 و الزام دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و امنیتی در مشارکت برای برگزاری آزمون‌ها و همچنین دستورالعمل ابلاغی دبیر محترم شورای امنیت کشور به استانداران به شماره 2051 تاریخ 1404/01/25 با موضوع ایجاد هماهنگی بین دستگاهی در تأمین امنیت آزمون‌های نهایی و تأکید بر اجرای به موقع و کامل دستورالعمل اجرایی حفاظت از آزمون‌های ملی و سراسری وزارت آموزش و پرورش مصوب جلسه تاریخ 1402/02/19 شورای امنیت کشور مقتضی است با بهره‌مندی از ظرفیت شورای آموزش و پرورش استان و شورای تأمین استان و شهرستان نسبت به اجرای مفاد تصویب نامه و دستورالعمل مورد نظر اقدام شود. 
6. به منظور آگاهی از نحوه طراحی سؤالات برگزاری آزمون نهایی و مطالعه دانش آموزان برای آمادگی و شرکت در آزمون‌ها، محتوای آموزشی شامل راهنمای عمل آزمون‌های نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم ویژه مدیران، دبیرا، مشاوران و اولیاء، راهنمای دانش آموزان برای شرکت در آزمون‌ها و محتوای آموزشی شیوه‌نامه عوامل اجرایی ارسال می‌شود. مطالب مذکور و بسته‌های آموزشی که در ارتباط با راهنمای عمل آزمون‌های نهایی دوره دوم متوسطه و هماهنگ کشوری دوره اول متوسطه پایه نهم به تفکیک هر درس دبیرخانه‌های راهبری کشوری تولید شده و بارم‌بندی محتوای دروس دوره اول و دوم متوسطه و برنامه آزمون‌ها توسط دبیرخانه با مراجعه به نشانی azmoon.medu.ir قابل دسترسی است. مقتضی است ضمن اطلاع رسانی برنامه ریزی برای تبیین و بهره برداری از مطالب و بسته‌های مورد نظر انجام شود.
7. دانش‌آموزان شرکت کننده در آزمون‌های نهایی این نویت کارت ورود به جلسه خود را از مدرسه محل تحصیل و سایر شرکت‌کنندگان با مراجعه به پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir دریافت کنند.
8. دانش‌آموزانی که متقاضی شرکت در آزمون‌های پایان دوره به‌صورت مهمان می‌باشند لازم است تا 15 روز قبل از برگزاری اولین آزمون، درخواست خود را به اداره آموزش و پرورش مبدأ و مقصد ارائه کنند.
برنامه امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم، دوازدهم و امتحانات دروس هماهنگ کشوری پایه نهم دوره اول متوسطه در سال تحصیلی 1403-1404 به شرح زیر است:


عصر قم


عصر قم


لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723443/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری نشست تخصصی هوش مصنوعی در قم

حفاظت از محیط زیست و منابع آب استان در تفاهم نامه‌ای 3 جانبه

نامگذاری دهه کرامت امسال با عنوان ایرانِ امام رضا علیه السلام

فضاهای مختلف نمایشگاه کتاب مشخص شد

کتاب‌هایی درباره تاریخ ریا، ابراهیم گلستان و علی دهباشی

چاپ دوم مجموعه داستانی از یک نویسنده پاکستانی

شاعرانه/ همه عالم خروش و جوش از آن است

برنامه جامع سه‌ساله دانشگاه علوم پزشکی قم تدوین می شود

انفجار یک چاه در نیویورک چند لحظه پس از عبور یک مادر و دو کودکش

بازداشت ابلیس تهران به اتهام آزار و اذیت شیطانی کودکان

ویدئویی از حمله وحشیانه زورگیران به یک زن و کودک

ساحل نقره‌ای هرمز زنده شد

حرکات جنون آمیز راننده کوییک در معابر زاهدان

اولین عکس از پدر فاطمه سلطانی که دخترش را کشت!

ضرب و شتم یک دانش‌آموز توسط یک معلم در کرمانشاه؛ آموزش و پرورش اطلاعیه داد

اعلام تقویم آزمون‌های کشوری؛ زمان کنکور ارشد و دکتری تغییر کرد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «عباسیان»

پایان چشم انتظاری 42 ساله خانواده شهید بهشهری

10 بازیکن ذوب‌آهن در مسیر جدایی

تصمیم غیرمنتظره اینزاگی برای دربی برگشت کوپا

احضار سرمربی جنجالی به کمیته اخلاق

فوتبالی‌ترین روزهای اهواز؛ شهر پشت فولاد درآمد

به بهانه تولد 43 سالگی کاکا

مدیر پیکان: پس از حذف 2 تیم لیگ برتری دنبال بردن استقلال هستیم

دو جام برای بدترین میلان ده سال اخیر!

حضور رئیس فدراسیون جودو در اجلاس آسیا

احتمال لغو چند بازی دیگر سری A به دلیل خاکسپاری پاپ

بازگشت احتمالی یک ستاره قدیمی به جمع پرسپولیس

بوژوویچ در آستانه برکناری؛ جباری نزدیک‌ترین گزینه سرمربیگری

جریمه 10 درصدی اعضای کادر فنی و بازیکنان استقلال

دلیل خواب زیاد در فصل بهار چیست؟

روشی برای ضعیف نشدن حافظه در بهار

آیا تعویض مفصل باعث کوتاه شدن پا می‌شود؟

نکاتی درباره بلوغ زودرس در نوجوانان

بیانیه اداره کل آموزش و پرورش استان قم به اطلاع شهروندان می رسد.

هشدار صریح سخنگوی سپاه به دشمنان: در برابر هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهیم داد

کوچک‌زاده خطاب به رئیس قوه قضاییه: آیا از شیوه رفتار با مردم خبر دارید؟

جزئیات تازه از محتوای مذاکرات؛ تلاش آمریکا برای وارد شدن به موضوعات دیگر

آسوشیتدپرس: مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا به سرعت پیش می‌رود

سراج در گفت و گو با آخرین خبر: مذاکرات ایران و آمریکا تاثیری در قیمت دلار و طلا ندارد

مالک شریعتی: دولت روحانی اعتقادی به نوشتن برنامه نداشت

محسن هاشمی: نتیجه مثبت مذاکرات یعنی تثبیت غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها

ابلاغ الگوی جدید مصرف آب خانگی در قم

یادداشت| برای مردی که آیت تواضع و «انقلابی‌گری» بود

آغاز سلسله جلسات اخلاق آیت الله رشاد

مهلت ارسال مقالات همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» تمدید شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکایی

سیدجعفر حمیدی فردا به خاک سپرده می‌شود