عصر قم

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی:

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است اقتصادی

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرعامل بیمه دی در نشست شورای مدیران روابط عمومی صنعت بیمه، به میزبانی بیمه دی، گفت: بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است

به گزارش ایثار، هادی عبداللهی در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه، اعلام کرد: صنعت بیمه در سال گذشته 440 همت فروش بیمه‌نامه و تولید پرتفو داشته که نسبت به سال قبل 57 درصد رشد نشان می دهد. در مجموع و در صنعت بیمه در این مدت، 76 میلیون بیمه‌نامه صادر و 258 همت خسارت پرداخت شده که نسبت خسارت 59 درصد را نشان می‌دهد.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به سهم رشته‌های مختلف از پرتفوی بیمه‌ای صنعت بیمه کشور گفت: بخش درمان با 35 درصد، بیمه ثالث و مازاد 26 درصد، بیمه بدنه 6.5 درصد و بیمه زندگی با 14.5 بیشترین سهم را در پرتفوی شرکت داشته اند. با این حال، سهم بیمه‌های زندگی باید بیش از 20 درصد شود و به عنوان صندوق بازنشستگی دوم و حتی سوم دیده شود.
عبداللهی در تشریح عملکرد این شرکت در سال گذشته گفت: بیمه دی با کسب درآمدی افزون بر 32.5 همت در پایان سال گذشته، سهم 7.4 درصدی از بازار را به خود اختصاص داده و به عنوان سومین شرکت بیمه خصوصی، رشد 90 درصدی را تجربه کرد. همچنین، حدود 2 میلیون و 800 هزار بیمه‌نامه سال گذشته در این شرکت صادر و 21.5 همت نیز خسارت پرداخت شد که نسبت به سال گذشته 81 درصد رشد داشته‌ایم.
مدیرعامل بیمه دی این شرکت را سرآمد صنعت بیمه در حوزه درمان معرفی کرد و گفت: در فروش بیمه درمان رشدی بالغ بر 100 درصد را تجربه کرده‌ایم. این شرکت در سال جاری بر افزایش ضریب توانگری، تحول دیجیتال و افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری تمرکز دارد.
عبداللهی افزود: بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده که شامل ارائه 2 هزار و 964 مورد خدمات اندام مصنوعی و تعمیرات آن، ارائه 352 هزار خدمت پایش سلامت در منزل به خانواده شهدا و 179 هزار خدمت به جانبازان، انجام بیش از پنج هزار خدمت ICU در منزل و تأمین 22 هزار مورد پوشینه، تأمین 71 هزار خدمت آمبولانسی و 700 مورد هزینه ناباروری، تهیه و توزیع 40 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا، تأمین بیش از 13 هزار سمعک و نوار قند خون و ارائه خدمات «دارورسان» برای جانبازان بالای 70 درصد است.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه بیمه دی هم اکنون بزرگترین شبکه مراجع درمانی طرف قرارداد را دارد تصریح کرد: این شرکت با بیش از 11 هزار مرکز درمانی در کشور قررارداد بسته است. این شرکت در راستای تکریم جامعه هدف، تمام هزینه‌های مربوط به والدین شهدا و جانبازان بالای 70 درصد را در ابتدا بلافاصله به طور کامل پرداخت کرده و سپس اسناد مربوطه رسیدگی و ارزیابی می شوند. ما بر این باوریم که بیمه دی، به برکت خون پاک شهدا و دعای خیر والدین معزز ایشان و خانواده‌های گران‌قدر ایثارگران، به جایگاهی باثبات و مؤثر در صنعت بیمه و عرصه سودآوری دست یافته است.
الیاس حضرتی بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در اقناع افکار عمومی و تبیین دستاوردها تأکید کرد و با اشاره بر تاثیر روابط عمومی‌ها در برقراری ارتباط میان سازمان‌های متبوعه و ذی‌نفعان گفت: روابط عمومی‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از منافع و فهم مشترک، در مسیر ساخت اعتماد عمومی نقش آفرین باشند. اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراک‌گذاری، تحقیق و حقیقت‌یابی با ابزار رسانه‌ای است.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین با اشاره به افتخار بیمه دی در خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و ایثارگران گفت: توفیق خدمت به بندگان مخلص خداوند، نعمتی بزرگ است که باید قدرآن دانسته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723519/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار اعضای هیأت رئیسه دانشگاه یاسوج با آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد

آیت الله محمدی لائینی: مراکز کشاورزی، تولیدی و صنعتی باید کانون توجه باشند

کتابی با قصه دلتنگی‌ها و صبوری‌ها از جنس «به رسم امانت»

به مناسبت بزرگداشت استاد سخن، سعدی

ایجاد دبیرخانه گردشگری سلامت در قم/اضافه شدن 1600تخت بیمارستانی جدید

3 بیمارستان جدید در قم افتتاح می‌شود؛ افزایش 1600 تخت

کمبود زیرساخت و نیروی انسانی چالشهای قم در بهداشت و درمان

محدودیت منابع مانع اجرای هم‌زمان پروژه‌های بزرگ در قم

بلعیده شدن کامیون توسط قنات متروکه در رباط‌کریم

فردا؛ بررسی دو فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور

سرگذشت عجیب مکارترین دزد ایران!

برخورد پژو 405 با کامیون یک کشته بر جا گذاشت

تتلو به انفرادی منتقل شد

دستگیری فرد شیطان‌صفتی که به کودکان تجاوز کرده و از آنها فیلم می‌گرفت

گلر ناراضی بارسلونا شورش کرد!

واکنش باشگاه روسی به جدایی ستاره ایرانی

نتیجه ام‌آرآی اورونوف؛ پایان فصل برای ستاره ازبک

جود و وینی نه، رئال یک سوپرمن دیگر دارد

این اظهارات اعتبار فوتبال ایران را خدشه‌دار می‌کند

گروه‌بندی مرحله نهایی سوپر لیگ غرب آسیا

پایان رقابت‌های سابر بانوان با قهرمانی یزد و دومی تیم اصفهان

پیشکسوت اینتر: طارمی تاکنون چیزی از خود نشان نداده است

سرمربی سرشناس چالش‌های عجیب را دریبل زد!

تراکتوریِ قدیم به سمت لیگ برتر

معجزه آب گرم! روشی که درد زایمان را کم می‌کند

رباط صلیبی در چه صورتی نیاز به عمل دارد؟

گزارش «دیلی‌میل» از سونامی چاقی در جهان

اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی درباره رشد چشمگیر بنیه دفاعی، توانمندی قوای مسلح و صنعت هسته‌ای کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: مذاکره‌کنندگان برای رفع همه تحریم‌ها بکوشند

اژه‌ای تاکید کرد: لزوم توسعه همکاری‌های مشترک بین دو کشور ایران و پاکستان

روایت خبرنگارتسنیم از حاشیه‌های مذاکره ایران و آمریکا در رُم

سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان امضا شد

فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور موفقی در عرصه اقیانوسی داریم

واکنش رئیس جبهه اصلاحات به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما

رشد هوش مصنوعی زمینه ساز اقتدار بیش از پیش کشور

نامگذاری شعار دهه کرامت امسال با عنوان ایرانِ امام رضا علیه السلام

بیمارستان 369 تختخوابی آیت الله طبرسی نظام سلامت مازندران متحول می کند

آیت الله محمدی لائینی: تدوین نظام مسائل استان مازندران توجه به مسئله‌ای مهم و مغفول است

آیت‌الله نورمفیدی: وحدت سپاه و ارتش رمز صلابت نظام جمهوری اسلامی است

دو خط کتاب/ سرزمین گوجه های سبز

در جستجوی پاپ فرانسیس در دنیای کتاب

دستگیری عاملان سرقت به عنف در قم + فیلم

برای اسکان زائران قم می توان از ظرفیت بقاع متبرکه بهره گرفت

مطالعات 777 برای امکان‌سنجی متروی قم در انتظار تایید وزارت کشور

یک هزار 600 تخت به سرانه درمانی قم افزوده می‌شود

تحقق 110 درصدی بودجه منطقه 3 شهرداری قم

پیش‌بینی افزایش دما و وزش باد شدید در قم

دستگیری سارقین به عنف توسط پلیس قم

عجیب‌ترین خانم فیلم بردار از صحنه بازسازی سرقت

کشف بیش از 5 تن انواع مواد مخدر