عصر قم

آخرين مطالب

استقلال محبوب‌ترین مهاجم تاریخش را می‌خواهد ورزشی

استقلال محبوب‌ترین مهاجم تاریخش را می‌خواهد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /هرگاه نام مامه تیام مهاجم سنگالی سابق استقلال به میان می‌آید، هواداران این تیم به یاد روزهای شیرین و خاطره‌انگیزی می‌افتند که این بازیکن با نمایش‌های درخشان خود در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی رقم زده بود. تیام زمانی به استقلال پیوست که آبی‌ها به شدت نیاز به یک مهاجم زهردار داشتند و او خیلی زود با آمار فوق‌العاده‌ای که از خود به جای گذاشت، دل هواداران را به دست آورد. اما همان‌طور که درخشش او سریع بود، جدایی‌اش هم به همان سرعت اتفاق افتاد؛ تیام پس از پایان فصل با قراردادی پرسود راهی عجمان امارات شد و جدایی‌اش شوک بزرگی به استقلال و طرفدارانش وارد کرد.
با وجود گذشت هفت فصل از حضور کوتاه مدت تیام در استقلال، هواداران همچنان او را فراموش نکرده‌اند و در هر پنجره نقل‌وانتقالاتی نام او را به عنوان یکی از گزینه‌های بازگشت به تیم‌شان مطرح می‌کنند. تیام طی مدت کوتاهی که در استقلال حضور داشت، موفق شد در 13 مسابقه 12 گل به ثمر برساند و یک پاس گل بدهد. اوج درخشش او در دیدار برگشت برابر ذوب‌آهن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بود که در ورزشگاه آزادی هت‌تریک کرد و سه بار دروازه رشید مظاهری را باز کرد.
پس از استقلال، تیام راهی عجمان امارات شد و در 30 بازی، 13 گل و 6 پاس گل به ثبت رساند. اما همانند دورانش در استقلال، حضورش در این تیم نیز کوتاه بود و او پس از یک فصل راهی قاسم‌پاشا در سوپرلیگ ترکیه شد. تیام در قاسم‌پاشا عملکرد بسیار خوبی داشت و در یک فصل 12 گل زد و 5 پاس گل داد. درخشش او باعث شد که توجه باشگاه بزرگ فنرباغچه به او جلب شود و تیام به یکی از قدرت‌های سنتی فوتبال ترکیه بپیوندد.

عصر قم

با این حال، تیام در فنرباغچه نتوانست انتظارات را به طور کامل برآورده کند. او طی 34 مسابقه تنها 8 گل به ثمر رساند و 4 پاس گل داد. پس از یک فصل، تیام این تیم را نیز ترک کرد و به کایسری‌اسپور پیوست؛ تیمی که دو بازیکن ایرانی یعنی مجید حسینی و علی کریمی در آن حضور داشتند. تیام در مجموع دو فصل و نیم برای کایسری‌اسپور 31 گل زد و 10 پاس گل داد و یکی از مهره‌های اصلی تیمش بود.
در نیم‌فصل دوم فصل گذشته، مامه تیام به تیم پندیک‌اسپور پیوست و در 18 بازی موفق شد 6 گل به ثمر برساند و 5 پاس گل بدهد. سپس در تابستان گذشته، او به تیم ایوپ‌اسپور رفت و در این فصل درخشان ظاهر شده است؛ جایی که در 32 بازی 15 گل زده و 3 پاس گل نیز ثبت کرده است.
بازار



به طور خلاصه، پس از جدایی از استقلال، مامه تیام این آمار را ثبت کرده است:
• عجمان امارات: 13 گل و 6 پاس گل
• قاسم‌پاشا ترکیه: 12 گل و 5 پاس گل
• فنرباغچه ترکیه: 8 گل و 4 پاس گل
• کایسری‌اسپور: 31 گل و 10 پاس گل
• پندیک‌اسپور: 6 گل و 5 پاس گل
• ایوپ‌اسپور: 15 گل و 3 پاس گل
این آمار فوق‌العاده برای یک مهاجم 32 ساله سنگالی که همچنان زهردار و خطرناک است، تحسین‌برانگیز است. حالا در شرایطی که قرارداد تیام با ایوپ‌اسپور در پایان این فصل به اتمام می‌رسد، زمزمه‌های زیادی درباره بازگشت او به لیگ برتر ایران شنیده می‌شود. در حال حاضر دو باشگاه ایرانی به طور جدی خواهان جذب این مهاجم گلزن هستند که یکی از آن‌ها استقلال است.

عصر قم

البته استقلال برای جذب تیام کار ساده‌ای ندارد و باید با رقابت سایر تیم‌های خواهان او روبرو شود. با این حال، جذب تیام می‌تواند یک امتیاز مثبت بزرگ برای مدیران استقلال باشد؛ مدیرانی که به دلیل تصمیمات ضعیف این فصل و نتایج ناامیدکننده، به شدت تحت فشار انتقادات هواداران قرار دارند. استقلال در حال حاضر رتبه یازدهم جدول را در اختیار دارد و جذب ستاره‌هایی همچون تیام می‌تواند امیدها را زنده کرده و باعث آشتی دوباره هواداران با باشگاه شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/725724/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب «زنان زندانی» منتشر شد

بخشی از کتاب/ هنر عشق ورزیدن

لغو برنامه‌هایی ابتدایی دهه کرامت بقاع متبرکه قم

مهار آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی

فوت خلبان قزوینی پس از سقوط هواپیما

جامعه ایثارگری در تحقق برنامه‌ های بنیاد نقش راهبردی داشته باشند

واکنش مدودف به پیشنهاد مربیگری جوکوویچ

حمله به AFC: دشمن شرق آسیا هستید!

سرمربی اینترمیامی: به‌ خاطر اشتباه من باختیم

پشت پای فدراسیون شمشیربازی به قانون خودنوشته

آنچلوتی در پرونده اخراج مدیون بارسلونا شد

تشریح آخرین وضعیت 3 مصدوم استقلال

احتمال محرومیت رودیگر تا پایان فصل جدی است

چهار بحران اصلی اینتر که رویای سه‌گانه را نابود کرد

تونی کروس: بارسا خوش‌شانس بود

دو خارجی پرسپولیس مقابل در خروجی

آرزوی کلوپ این است که سرمربی رئال شود!

این گروه بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند

ویتامین‌هایی که سلامت پوست‌تان را تامین می‌کنند

اظهارات رئیس جمهور پیش از سفر به آذربایجان؛ پزشکیان عازم باکو شد

جزئیاتی از سفر رئیس جمهور به آذربایجان؛ اسناد اقتصادی بین پزشکیان و علی‌اف امضا می‌شود

واکنش شمخانی به یاوه‌گویی نتانیاهو علیه ایران

آیت‌الله بهجت: از صلوات غافل نشوید

هله نومید نباشی که تو را یار براند

کنترل آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی پس از 48 ساعت تلاش مستمر

استخدام خدمتگزاران مدارس برای اولین بار با شرکت در آزمون استخدامی

عیادت مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران از والدین سه شهید حجازی در گلوگاه

تاریخ‌سازی مربی اتریشی با صعود به فینال

اعلام برنامه نهایی لیگ نخبگان فوتبال آسیا

کمک نماینده ژاپن به فوتبال ایران برای عقب نیفتادن بیشتر از قطر

آرنولد نقش اول جشن قهرمانی لیورپول

لژیونر جدید فوتبال ایران راهی امارات می‌شود

ملی‌پوش وزنه‌برداری زیر تیغ جراحی می‌رود

سد بزرگ مقابل استقلال برای جذب مهاجم سابق

شاگرد قلعه‌نویی، وینگر شماره یک فوتبال امارات شد

اولین تبریک قهرمانی تراکتور از سوپرلیگ ترکیه

افسوس بزرگ رونالدینیو در دنیای فوتبال

وزش باد و متلاطم شدن دریای هرمزگان در دوشنبه 8 اردیبهشت

کدام افراد نباید خون اهدا کنند

عراقچی وزیر خارجه عربستان را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

روایت شنیده‌نشده بذرپاش از آخرین سفر شهید رئیسی

لغو برنامه‌های ابتدایی دهه کرامت در بقاع متبرکه قم

صفحه نخست روزنامه‌های قم دوشنبه 8 اردیبهشت

بودجه فرهنگی شهرداری قم در سال 1404 افزایش یافت

اراذل و اوباش خیابان پیروزی زمین‌گیر شدند

آغاز فرآیند شناسایی قربانیان انفجار بندر شهید رجایی

مصدومیت 5 نفر در حریق اتوبان بعثت

مناسبت روز/ دوشنبه، 8 اردیبهشت‌ماه

تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا

پزشکیان در افتتاحیه ایران اکسپو 2025: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم