عصر قم

آخرين مطالب

دلایل مخالفت فدراسیون دوومیدانی با حضور قهرمان المپیک در ایران ورزشی

دلایل مخالفت فدراسیون دوومیدانی با حضور قهرمان المپیک در ایران
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر /هادی سپهرزاد در واکنش به عدم حضور قهرمان پرتاب نیزه المپیک 2024 در جام امام رضا گفت: ارشد ندیم با هدف تماشای مسابقات قصد داشت به ایران سفر کند که با مخالفت فدراسیون ایران مواجه شد.
رقابت‌های دوومیدانی بین‌المللی جام امام رضا (ع) در مشهد به کار خود پایان داد؛ رویدادی که با وجود برگزاری منظم و تلاش فدراسیون برای ارتقای کیفیت، با حضور محدود تیم‌های خارجی و ثبت رکوردهایی نه‌چندان درخشان همراه بود.
در این میان، حسن تفتیان با ثبت زمان 10.20 ثانیه در ماده دوی 100 متر موفق شد عنوان قهرمانی را از آن خود کند. همچنین مهدی پیرجهان با کسب یک مدال طلا و یک نقره، چهره‌ای موفق در این مسابقات بود. اما در نقطه مقابل، حسین رسولی، قهرمان پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی 2022، با پرتابی دور از انتظار و حدود 55 متر، به رتبه سوم بسنده کرد
هادی سپهرزاد، سخنگوی فدراسیون دوومیدانی، درباره برگزاری مسابقات بین‌المللی جام امام رضا گفت: این مسابقات بعد از یک سال وقفه برگزار شد و به‌نظرم کیفیت و شرایط بهتری نسبت به دوره قبل داشت. از نظر شکل برگزاری و زیبایی مسابقه، سطح خوبی داشتیم اما عملکرد ورزشکاران داخلی در این رویداد می‌توانست بهتر باشد.
وی افزود: به هر حال این اولین رویداد جدی امسال برای ورزشکاران بود و رکوردهایی که ثبت شد، گویای وضعیت آمادگی آن‌هاست. امیدواریم در مسابقات قهرمانی کشور و سپس در قهرمانی آسیا، نتایج بهتری رقم بخورد.
عضو هیئت اجرایی فدراسیون دوومیدانی در پاسخ به این پرسش که چرا تعداد محدودی از تیم‌های خارجی در این رویداد حضور داشتند؟ عنوان کرد: بخشی از این عدم حضور به خاطر تداخل زمانی با مسابقات کشورهای عربی در الجزایر بود و برخی دیگر نیز به دلیل مشکلات ویزا یا سوءبرداشت از شرایط دعوت‌نامه‌ها نتوانستند بیایند.

عصر قم

وی ادامه داد: مثلاً کشورهایی مثل بحرین تصور می‌کردند هزینه بلیت هم توسط ما پرداخت می‌شود، در حالی که این موضوع در دعوت‌نامه ذکر نشده بود. از طرفی، چون فدراسیون طی یک سال و نیم اخیر با سرپرستی اداره می‌شد، عملاً برنامه‌ریزی بلندمدت برای این مسابقات وجود نداشت. در حالی که باید حداقل هشت ماه قبل‌تر تاریخ مسابقات را در تقویم جهانی ثبت می‌کردیم.
سپهرزاد با اشاره به اینکه در دوره قبلی فقط یک کشور خارجی در مسابقات حضور داشت، گفت: این‌که امسال چهار یا پنج کشور شرکت کردند نسبت به قبل پیشرفت است اما هدف ما قطعاً حضور دست‌کم 30 کشور در این رویداد است.
وی درباره موضوع ورزشکار پاکستانی که گفته می‌شد برای زیارت قصد حضور در مشهد را داشته نیز توضیح داد: در دعوت‌نامه‌ای که از سوی فدراسیون پاکستان به ایران ارسال شد، اسامی ورزشکارانی برای شرکت در ماده‌های 200 و 400 متر ذکر شده بود، اما بعداً مشخص شد که آن‌ها قصد حضور به‌عنوان تماشاگر را داشتند و انتظار داشتند هزینه بلیط پرواز و همراه هان این ورزشکاران را هم ما پرداخت کنیم. طبیعی است که هیچ کشوری چنین چیزی را نمی‌پذیرد. ما ورزشکار برای رقابت می‌خواهیم، نه بازدید.
سپهرزاد در واکنش به برخی گلایه‌ها درباره بالا بودن رکوردهای اعلام‌شده برای اعزام به قهرمانی هم گفت: این رکوردها حداقل‌های لازم برای رقابت هستند. هدف ما اعزام ورزشکاری است که بتواند در قهرمانی آسیا مدال کسب کند یا حداقل فینالیست شود. در پایین جدول هم نوشتیم که در صورتی که رکورد کسب نشود، هیئت اجرایی تصمیم‌گیری خواهد کرد.
وی افزود: اگر ورزشکاری بدون تلاش بگوید رکوردها بالاست، این نگاه درستی نیست. ما دنبال ورزشکاری هستیم که برای رسیدن به این رکوردها بجنگد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/725748/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»

روایت‌هایی از سفر به بی‌نهایت در طول تاریخ

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

پارک علم و فناوری در اقتصاد استان قم جایگاه کلیدی دارد

توسعه ارائه خدمات رفاهی و درمانی در مجتمع ایثار گلستان

رده‌بندی نامزدهای کسب کفش طلا؛ پدیده اسپورتینگ در صدر

عملکرد فاجعه دو مهاجم خارجی استقلال مقابل پیکان

ابرقویی: همه تیم‌ها در خرم‌آباد کار سختی دارند

لاپورتا: پرز به من تبریک گفت، کنترلم را از دست دادم!

تمرین مشترک فوتبال ساحلی ایران و ایتالیا قبل از شروع جام جهانی

صعود بانوان تنیس ساحلی ایران به فینال مسابقات بین‌المللی

در انتظار تست DNA برای تشخیص هویت قهرمان قایقرانی ایران

آزمون و قایدی گلزن‌ترین مهاجمان ایرانی در فصل جاری

گزارشی از حال و هوای بندر لیورپول بعد از بیستمین قهرمانی این تیم در لیگ جزیره

راموس در آستانه ناکامی بزرگ در مکزیک

شب‌زنده‌دارها بیشتر افسرده می‌شوند؟

آیا مصرف مولتی ویتامین واقعاً مفید است؟

لحظاتی از مراسم بدرقه رئیس جمهور برای سفر به آذربایجان

وقتی پزشکیان از مترجم ایراد می‌گیرد!

دنیامالی از دولت رفتنی شد؟

دکلمه‌ای شیرین از «خسرو شکیبایی»

شام دیر شد، عروسی به خون نشست!

جزئیات فرونشست زمین در 31 استان کشور

شمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی 46 نفر شد

تصاویری از عملیات آب‌پاشی بالگرد نیروی دریایی سپاه در بندر رجایی

آیین تعویض و گل‌آرایی گل‌های ضریح حرم حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها)

دمام‌زنی مردم کیش در عزای بندرعباس

تصاویر هوایی از کانون آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی

ابراز همدردی جامعه تنیس با مردم شریف بندرعباس در حاشیه مسابقات بین‌المللی

محمد خلیفه: احتمال جدایی‌ا‌م از آلومینیوم کم است

نام‌های بزرگ داوری در لیگ یک سوت می‌زنند

شانس یک ورزشگاه برای میزبانی از فینال جام حذفی زیاد شد

پیاتزا با تیمش از روی حریف رد شد!

شکست تیم ملی بیس‌بال بانوان ایران برابر مالزی

مسی همسایه شاکی بارسلونا

فصل برای مدافع سرشناس الهلال به پایان رسید

آرزوی ستاره لیورپول: کاش آرنولد هم بماند!

پایان قطعی آنچلوتی در مادرید؛ رئال در دو راهی آلونسو یا کلوپ

منیزیم؛ مهم برای بدن زنان

مواد غذایی فوق‌فرآوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند

پزشکیان در گفتگو با شبکه آذربایجانی: هر کسی باید به تمامیت ارضی خود احترام بگذارد

مراسم استقبال رسمی رئیس جمهور آذربایجان از پزشکیان

پزشکیان وارد باکو شد

آیت الله اعرافی: استان یزد به نماد سرمایه گذاری تبدیل شود

"رئیسی عزیز" دوباره در کتابفروشی‌ها

شورای عالی سینما در قم تشکیل می‌شود

توصیه‌های پلیس به شهروندان درخصوص اطمینان از واریز وجه و اصالت کالا

هشدار نارنجی وقوع طوفان در 11 استان

اسامی متوفیان شناسایی شده حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد

تمسخر گسترده تیم علی قلی‌زاده در لهستان!