عصر قم

آخرين مطالب

عارف: با عوامل حادثه انفجار بندر شهید رجایی برخورد می‌کنیم گفتگو

عارف: با عوامل حادثه انفجار بندر شهید رجایی برخورد می‌کنیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر / معاون اول رئیس‌جمهور در بازدید از هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران گفت: با عوامل حادثه انفجار بندر شهید رجایی در صورت خطا و قصور قطعاً برخورد خواهیم کرد.
محمدرضا عارف در این بازدید که با همراهی وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شد، در غرفه‌های مختلف این نمایشگاه حضور یافت و در جریان آخرین ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف از جمله آخرین دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفت.
معاون اول رئیس‌جمهور حین این بازدید و گفتگو با فعالان اقتصادی و صادراتی بخش خصوصی از مشکلات و خواسته‌های آنان مطلع شد و دستورات لازم را برای حل مشکلات آنان صادر کرد.
معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاری سال تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» و با قدردانی از برگزارکنندگان هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران تاکید کرد: توسعه صادرات به ویژه با کشورهای هدف و همسایه از راهبردهای مهم دولت چهاردهم است و با توجه به نامگذاری سال باید در تولید با هدف توسعه صادرات افزایش بیش از گذشته داشته باشیم که قطعاً در این مسیر و پاسخ به نیازهای داخلی، نیاز به سرمایه‌گذاری را ایجاب می‌کند.
عارف خاطرنشان کرد: ارائه توانمندی‌های داخلی در کنار تولیدات و ظرفیت‌های کشورهای خارجی در این نمایشگاه می‌تواند برای ارتقای سطح صنعت بسیار مفید باشد و در عین حال تعامل و همفکری بیشتری را با کشورهای جهان ایجاد می‌کند و کمک می‌کند در راهبرد جذب سرمایه‌های مشترک موفق باشیم.
عارف با اشاره به تمهیدات دولت برای ارائه تسهیلات و جذب سرمایه بیشتر تصریح کرد: می‌توانیم با سرمایه‌گذاری و یا مشارکت با بخش‌های دیگر، تولید را در کشور افزایش دهیم و بعد برگزاری این نمایشگاه خوش سابقه و با دستاوردهای خوب و جمع‌بندی از عملکرد هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های می‌توانیم در سال‌های بعدی بهتر برگزار کنیم تا در نهایت نامگذاری سال را بهتر از گذشته محقق کنیم.
معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌های دولت برای رفع ناترازی به ویژه در حوزه برق و برای صنعت در کشور تاکید کرد: خوشبختانه بخش صنعت به خوبی متوجه شده است به دلیل نیاز به برق باید در این زمینه ورود کند و راهبرد بخش صنعت با هدایت وزیر صنعت معدن و تجارت این است که صنایع بزرگ در تولید برق مشارکت داشته باشند و حداقل نیاز خود را تأمین کنند.
وی افزود: از صنایع بزرگ و مادر انتظار می‌رود که به تأمین پایدار برق کشور کمک کنند و باید در جریان اقدامات بخش صنعت کشور قرار بگیریم تا ببینیم تا چه میزان به وعده‌های خود عمل کردند.
معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از صنایع بزرگ برای تأمین برق سریع‌تر از زمان‌های برنامه‌ریزی شده گفت: امیدواریم با اقدامات انجام شده، ناترازی برق در سال جاری کمتر از سال گذشته باشد.
عارف ادامه داد: از مردم عزیز کشورمان می‌خواهیم تا با مدیریت بهینه مصرف برق خانگی و همچنین با افزایش بهره‌وری و اصلاحات ساختاری در صنعت بتوانیم با کاهش مصرف در همه زمینه‌ها ناترازی‌های کنونی را به یک وضعیت قابل قبولی برسانیم.
عارف همچنین به عدم‌النفع ناشی از قطعی برق و گاز به صنعت کشور اشاره کرد و افزود: عدم‌النفع ناشی از قطعی برق می‌تواند صنعت را با مشکلات اساسی مواجه کند و امیدواریم با اقدامات انجام شده وضعیت قابل قبولی در بخش برق برای صنعت داشته باشیم.
معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: خواسته‌های بخش خصوصی و صنعت منطقی است و خواسته آنان تأمین ابزار کار همانند برق، گاز و تسهیلات است و وظیفه دولت تأمین ابزار و تجهیزات مورد نیاز آنان است.
معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی خصوص اقدامات دولت برای برخورد با عوامل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس تاکید کرد: وزیر کشور از همان ساعت ابتدایی این حادثه در محل حضور داشت و با تسلط رئیس جمهور و پیگیری‌های وزیر کشور به دنبال عوامل این حادثه هستیم و راهبرد ما این است که در اولین فرصت بتوانیم اطلاعات خوبی از علل حادثه به مردم خوب کشورمان بدهیم و موضع همه مسئولین این است که پیش داوری نکنند.
عارف در خصوص امدادرسانی به مصدومان این حادثه گفت: تعدادی از آسیب دیدگان کماکان در مراکز درمانی بستری و در حال رسیدگی توسط کادر درمان هستند. مجدداً به خانواده‌های کسانی که عزیزان خود را در این حادثه غمبار از دست داده‌اند بار دیگر تسلیت می‌گوئیم.
بازار
وی تاکید کرد: باید به توقعات و سوالات مردم در خصوص علل این حادثه پاسخ دهیم و در صورت خطا و قصور قطعاً با با عوامل این حادثه برخورد قانونی خواهیم کرد و اگر موانعی در مقررات و ضوابط نیز وجود دارد باید قطعاً اصلاح شود تا شاهد حوادث اینچنینی نباشیم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

خوشبختی واقعی چیه؟

روایت زحمات 3 روزه آتش‌نشانان در حادثه اسکله شهید رجایی

گزارشی از اطفاء یکی از بزرگترین آتش‌سوزی‌های ایران

باد باعث شعله‌ور شدن پراکندۀ آتش در بندر شهید رجایی شد

دستور اژه‌ای برای برخورد با مقصران آتش سوزی بندر شهید رجایی

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی اعلام شد

تصادف در جاده قدیم قم ـ کاشان سه فوتی و سه مصدوم بر جای گذاشت

ده فرمان اشلوت؛ خلاصه‌ای از قهرمانی لیورپول

ملتهب‌ترین سال بهترین رئیس تاریخ فوتبال

شکایت پی‌اس‌جی از آرسنال؛ بلیت کم دادید!

یک دقیقه سکوت شاگردان یحیی بخاطر حادثه بندرعباس

مارتینلی: آرسنال سزاوار قهرمانی در چمپیونزلیگ است

جوانان بارسا زودتر از فلیک سه‌گانه گرفتند!

اولین گام فدراسیون فوتبال برای تشکیل تیم ملی نوجوانان

هواداران نفت آبادان با 30 اتوبوس در تهران!

پرسپولیس در پلی‌استیشن هم قهرمان آسیا نشد

در جلسه 4 ساعته هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال چه گذشت؟

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پی حادثه تلخ بندر شهید رجایی بندرعباس

عیب انکساری چشم چیست؟

راهکار های طب ایرانی برای درمان بیماری میگرن

توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپایی

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

خواب تو را میبینم!

داستانک/ قرض و خدا

برخورد سواری روآ با تاکسی سمند در محور قم- کاشان 3 فوتی و 3 مجروح داشت

فضای پر اضطراب کابین ایلیوشین در عملیات اطفاء حریق هوایی بندرعباس

سرقت اتوبوس توسط پسربچه معلول ذهنی؛ 9 خودرو آسیب دیدند

مقایسه اطفای حریق در لس‌آنجلس و بندرعباس

احتمال طوفان و بارندگی مجدد در پایتخت؛ پلیس هشدار داد

تصاویر اختصاصی از چند متری محل آتش‌سوزی اسکله شهید رجایی

مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری نیمه متمرکز 1404 امشب به پایان می‌رسد

نابغه ایرانی پشت دیوار چین ماند

ژیمناستیک‌کاری که رژیم صهیونیستی پاهایش را گرفت

توئیت مهم تاجرنیا؛ برنامه سه ساله برای استقلال

تعریف و علائم بیماری میگرن

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم منصوب شد

پیام تسلیت دبیرکل اکو به عراقچی در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

خبر باهنر درباره سرنوشت لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت

قالیباف: هرگونه سهل‌انگاری یا تعمد در حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

محکومیت حملات هوایی آمریکا به مناطق مختلف یمن

پیام تسلیت آیت الله جوادی آملی در پی حادثه انفجار جنوب کشور

روزبه کیائیان درگذشت

قم از فردا میزبان خودروسازان و قطعه سازان| آغاز به کار نخستین نمایشگاه خودرو سال جاری

افتتاح واحد دندانپزشکی مرکز پاچیان و مرکز درمان پیشگیری هاری در جعفرآباد قم

کشف 4 گنجینه پر از سکه‌ طلا در زمین 3 هزار متری

تجمع کامیون‌داران در غم جانباختگان بندر شهید رجایی