عصر قم

آخرين مطالب

نماینده قم در مجلس: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا از موضع قدرت است، نه ضعف گفتگو

نماینده قم در مجلس: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا از موضع قدرت است، نه ضعف
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قاسم روانبخش در جلسه علنی امروز سه شنبه در نطق میان دستور درمورد مذاکرات هسته ای گفت: با پذیرش مذاکره غیرمستقیم از سوی رهبر معظم انقلاب، نباید در اصل آن تردیدی وجود داشته باشد. ایشان شخصیتی حکیم، مدبر و هوشمند هستند و همواره تصمیماتشان به گونه ای حکمیانه بوده که حتی دشمنان را به حیرت واداشته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خداوند را برای این نعمت بزرگ شکرگزار هستیم و به تعبیر شهید سید حسن نصرالله از خدا می‌خواهیم که باقی مانده جانمان را به عمر ایشان اضافه کند. بنا به روایت ایرنا، نایب رئیس کمیسیون شوراها مجلس اظهار داشت: از تیم مذاکره‌کننده می‌خواهیم در چارچوب قانون راهبردی مجلس و رهنمودهای رهبری عمل کند. همچنین مذاکره کننده‌ها توجه داشته باشند که طرف مقابل اینها شیطان بزرگ بوده که همواره از حیله و مکر استفاده کرد و باید نسبت به مواضع و پیشنهادات آنها به دیده تردید بنگریم.
نماینده قم با بیان این که مذاکره از سوی ایران برای رفع تهدیدها و از موضع ضعف نیست خاطر نشان کرد: امروز ایران بسیار قوی‌تر و آمریکا بسیار ضعیف‌تر از دهه 90 است.
وی گفت: امروز آمریکا هم در منطقه و هم درجهان و هم در داخل با چالش‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی بزرگی روبرو است، لذا مذاکره کنندگان باید روی حقوق ملت ایران بایستند و آن را به‌طور کامل استیفا کنند. ازسوی دیگر نباید به مطالب شفاهی دل خوش کرد، بلکه متن حقوقی دقیق و غیرقابل تفسیر و شفاف باید مبنای توافق باشد.
روانبخش با بیان اینکه نباید معیشت مردم را به مذاکره گره بزنیم،گفت: به مذاکره نگاه فرعی و جانبی داشته باشید چرا که سال سرمایه‌گذاری برای تولید بوده و باید زمینه را برای سرمایه گذاری مردم فراهم کرده و روابط خود را با کشورهای دوست نظیر روسیه و چین تحکیم ببخشیم.
این نماینده مجلس ضمن تسلیت حادثه تلخ بندر شهید رجایی به ملت ایران و مردم شریف هرمزگان گفت: ظاهراً ترک‌فعل‌ها همچنان هزینه‌های سنگینی بر مردم تحمیل می‌کند. رئیس قوه قضائیه می‌فرماید قانون، بسیاری از ترک‌فعل‌ها را جرم تلقی نکرده و نمی‌توان در این زمینه ورود کرد. از ایشان می‌خواهیم هرچه سریع‌تر لایحه‌ای با قید فوریت برای جرم‌انگاری ترک‌فعل‌ها به مجلس ارائه دهد؛ قطعاً مجلس آن را در اولویت قرار خواهد داد.
روانبخش در بخش دیگری از سخنان خود درمورد وضعیت فرهنگی کشور نسبت به انجام برخی اقدامات به گفته او توهین به فرهنگ دینی ملت، انتقاد کرد.
نماینده قم همچنین با تبریک روز کارگر گفت: با توجه به تورم موجود، دستمزد کارگران هیچ تناسبی ندارد، کارگری که سفره‌اش خالی باشد، حالش خوب نیست و حال تولید و کشور هم خوب نخواهد بود. بیاییم در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» طرحی نو دراندازیم و در جهت بهبود حال کارگران و کشاورزان تلاش کنیم.
وی ضمن تبریک روز معلم بیان کرد: ملت ایران، مسئولان و مدیران همه مدیون معلمان بوده و هستیم. اگر امروز امنیت کامل در کشور برقرار است و دشمن از قدرت موشکی و پهپادی ما در هراس است، مدیون زحمات معلمانی هستیم که چنین دانشمندانی را پرورش داده‌اند. هر هزینه‌ای برای آموزش و پرورش و حقوق معلمان، سرمایه‌گذاری برای آینده ملت ایران است. ملت ایران در آینده می‌تواند از میوه شیرین این شجره طیبه استفاده کند.
29222
کد خبر 2056933

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

فاز نخست پروژه بازآفرینی محله چهل اختران قم به پایان رسید

علت تاخیر در اجرای سامانه سپهتن چیست؟

بارش عجیب تگرگ در میاندوآب

عملیات شبانه نیروهای امدادی در بندر شهید رجایی جهت لکه‌گیری آتش

قیمت تراموا معادل 3 دستگاه اتوبوس است

سخنگوی هلال احمر: بسیاری از کشورهای منطقه توان بحران بندرعباس را ندارند

صحبت‌های یک آتش‌نشان از آخرین لکه آتش در بندر شهید رجایی

غرق‌شدگی مرد 35 ساله در رودخانه؛ جسد پس از چند روز بیرون کشیده شد

نحوه پرداخت دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس اعلام شد

تعداد اتوبوس‌های برقی تهران به 500 دستگاه می‌رسد

لیگ یک؛ فرصت از دست‌رفته برای جشن قهرمانی زودهنگام

لیگ یک؛ تساوی مدعیان به سود پیکان و نفت!

عصبانیت فلیک از تاخیر ستاره‌های بارسا در تمرین

فاجعه دفاعی رئال؛ بارسا نوک کوه یخ را نشان داد

پرواز طارمی به ال‌پرات برای سومین تقابل با بارسا

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

بعد از خرید داوید رایا، رسانه‌ها دنبال اعدام ما بودند!

اعتراض تند به پیام حیدری، VAR هم فایده نداشت!

پزشک رئال علیه بارسا؛ آنها متقلب هستند و مشکوک!‏

رازهای پیشگیری از آلزایمر از زبان متخصصان

کنسولگری ایران در شهر وان ترکیه افتتاح می‌شود

عباس عبدی: وقتی گفتند واتس آپ رفع فیلتر شده از پزشکیان ناامید شدم

مشاور امنیت ملی کاخ سفید باز هم از «گزینه‌های روی میز» علیه ایران گفت

وزارت خزانه‌داری آمریکا ایران را تحریم کرد

سپاه، شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس را توقیف کرد

رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات دوره هفتم شوراها 11 اردیبهشت 1405 برگزار می‌شود

رمان «شب ملخ» جواد مجابی منتشر شد

داستانک/ گرمای هوا

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌

طوفان با سرعت 100 کیلومتر در راه تهران

زائران حج این خبر را بخوانند

کلاهبردار 860 هزار دلاری به کشور مسترد شد

وضعیت بندر شهید رجایی بعد از انفجار

این استان، پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

لشکرکشی آبادانی‌ها به تهران برای بازی با استقلال

مازیار و اولین فینال؛ رویای بزرگ قایقران ثانی

خشم الهلال از ‏AFC‏؛ حکم انضباطی قبل از بازی بزرگ

اولین شکار ژوزه مورینیو از لیورپول می‌آید!

اختصاصی؛ تیم لیگ برتری در ورطه انحلال!

لیگ یک؛ برد راحت و خارج از خانه شاگردان مهدی رجب

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

ارسال دفاعیه نساجی به سازمان لیگ؛ گزارش ناظر موجود نیست!

لیگ یک؛ تساوی خطرناک همسایه‌ها در انتهای جدول

چمن زیباترین ورزشگاه تهران، سبز مخمل!

روش ساده برای رفع بوی بد دهان

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!