عصر قم

آخرين مطالب

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس ورزشی

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /بازیکنی که تمام میدان پیروزان مملو از حضور هواداران برای استقبال وی شده بود، اکنون با سرنوشتی عجیب در این تیم روزهای پایانی حضورش را دنبال می‌کند.
هر روز که نه، کار به جایی رسیده بود که هر دقیقه یک خبر جدید از مقصد سعید صادقی به گوش می‌رسید؛ بازیکنی که در قامت ستاره در گل‌گهر سیرجان به نحوی کار کرده بود که تمام مدعیان جدول را خواهان خود می‌دید. استقلال و پرسپولیس خود را مدعی جذب وی می‌دیدند و در این میان سپاهان هم نیم‌نگاهی به شکست رقیبان بزرگ داشت و این واقعیت محض است اگر بگوییم برخی تیم‌های خواهان دیگر نیز در تماس با وی علیرغم پیشنهاد مالی بهتر، با جمله "اگر با سرخابی‌ها به توافق نرسیدی ما هستیم!" در انتظار بودند.
در روز تصمیم نهایی اما حتی اخبار لحظه به لحظه حرکت ستاره مازنی به سمت باشگاه پرسپولیس مخابره می‌شد و جمعیت لحظه به لحظه جلوی در باشگاه بیشتر. بله، سعید صادقی اکنون در آرایشگاه است و تا لحظاتی دیگر به سمت باشگاه می‌آید و ... .

عصر قم

بعد از مدت‌ها پرسپولیس بازیکنی که مدنظرش بود را توانست در جنگ با رقبا به اردوگاه خودش بکشاند. در این میان البته نباید از تمایل قلبی سعید صادقی برای این انتقال نیز به سادگی گذشت. در تمامی روزهایی که شایعه مذاکره و توافقش با استقلال نیز به گوش می‌رسید، او مدعی بود که خواهان حضور در تیم یحیی گل محمدی و البته پرسپولیس است.
4 تیرماه 1401 شماره 21 پرسپولیس به او رسید و قصه شیرین از همین‌جا استارت خورد. فصل اول چندان برای او بد پیش نرفت. اما اکنون درست در فاصله کوتاه باقیمانده تا پایان سومین سال حضورش در این تیم، همه چیز علیه این بازیکن شده است. بازیکنی که علیرغم اتفاقات دوران گاریدو بهترین عملکرد فنی را در فرصت کوتاهی که در اختیار داشت از حیث آماری به نام خود کرد اما به نظر می‌رسد پای مسائل دیگری در میان است. درست در روزهایی که او از حیث آمار فردی بهتر از دیگر بازیکنان خطر میانی تیمش بود، نامش در لیست مازاد قرار گرفت. هرچند این اتفاق در نهایت رخ نداد و او بار دیگر به تیم بازگشت.
اما با حضور اسماعیل کارتال نیز این بازیکن رفته رفته به سکوها و پشت دروازه تبعید شد. تبعیدی که البته به نظر می‌رسد بازگشتی در آن نباشد. هر بازی و هر تمرین به همین منوال گذشت و اکنون از فصل تنها 15 روز دیگر باقیمانده است. سعید صادقی اما در تبعید باقی ماند و بار دیگر نامش در لیست بازی قرار نگرفت و اینبار نتوانست تیم را در سفر به رفسنجان همراهی کند. به نظر شما این موضوع چه پیامی می‌تواند داشته باشد که شما اورونوف و عالیشاه را به دلیل مصدومیت در اختیار نداری و صادقی هم در لیست قرار نگیرد! "بله، اینجا پایان سعید صادقی با پرسپولیس و پیراهن شماره 21 است".

عصر قم

بازیکنی با خصوصیات فنی قابل توجه که مشخص نشد چه اتفاقاتی در این فصل رخ داده که حتی فرصت تمرینی نیز به وی داده نمی‌شود. مسلما او در پایان فصل حرف‌های زیادی درباره چرایی این مسائل خواهد داشت و باید پای صحبت‌های او که هرچند کم اما بدون رودربایستی حرف می‌زند نشست.
پایان کار سعید صادقی با پرسپولیس درست همین‌جاست؛ سه سال بعد از آن استقبال باشکوه و باورنکردنی که کمتر بازیکنی همین الان در لیست این تیم آن را تجربه کرده بود. اما سرنوشت در سومین سال به سمت دیگری او را کشانده. کارتال کاملا او را فراموش کرده و چنین بازیکنی را در کاظمی نمی‌بیند و با این شرایط عدم همکاری طرفین در پایان فصل دور از انتظار نیست و باید آن را قطعی دانست.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726836/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجلیل شاگردان آیت‌الله جوادی آملی از جایگاه معلمی این مرجع تقلید

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

توضیحات نماینده قم درباره یک کلیپ عجیب/ امید است اکثریت نمایندگان پاکدست اجازه ندهند اقلیت ویژه‌خوار سبب خدشه به سرمایه اجتماعی مجلس شود

وضعیت هوای قم نارنجی شد

آزادی 60 زندانی در قم به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س)

هشدار سطح نارنجی برای قم؛ وزش باد شدید و رگبار پراکنده در راه است

هواشناسی هشدار داد؛ رگبار و رعد و برق در 23 استان

واژگونی پراید بر اثر خواب‌آلودگی راننده؛ سرنشین خودرو کشته شد

انحراف از جاده خودروی معلمان؛ 5 نفر مصدوم شدند

برخورد پژو و ساینا 6 مصدوم بر جا گذاشت

حادثه برای مینی‌بوس مدرسه؛ 15 مصدوم درمان و ترخیص شدند

شکاری جورجینیو را لعنت می‌کند!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

اتفاق عجیب؛ الهلال فکر پرواز برگشت را نکرده بود!

‏48 ساعت پرتنش آنچلوتی؛ رئال مانع رفتن او به برزیل نشد!‏

اعلام ترکیب النصر؛ رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

هت‌تریک بارسا ممکن نیست، قطعی است!‏

رئیس فدراسیون چوگان: هدف ما صعودبه جام‌جهانی نیست!

دوری محبی از میادین طولانی شد!

مشاور لاپورتا؛ این رفتارهای رئال یعنی قافیه را باخته‌اند!

عصبانیت امیرمحمد هوشمند بعد از تعویض زودهنگام

نکاتی برای کاهش ورم بارداری!

قرص کلسیم نخر!

الهه کولایی: رابطه متوازنی با روس‌ها در همه وجوه نداریم

دبیر شورای عالی امنیت ملی: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

تد کروز دعوت موسویان برای مناظره عمومی را رد کرد؛ تنها مناظره‌ای که باید داشته باشید، با مأموران وزارت امنیت داخلی آمریکا است

بررسی لایحه پالرمو در مجمع تشخیص به جلسه آینده موکول شد

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با تجارت فرآورده‌های نفتی ایران اعمال کرد

ایران: حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین غیرقابل مذاکره است؛ اسرائیل تهدید اصلی در منطقه است

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

نرخ دستمزد نیروی کار در قم پایین‌تر از میانگین کشوری است

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی؛ کانتیرها از داخل همچنان می‌سوزند

زمان پرداخت ارز حج اعلام شد

تصادف مرگبار کامیون؛ پراید نصف شد

تمهیدات سازمان سنجش برای به صفر رساندن تقلب در کنکور

مرگ تلخ زن جوان در نهر

جستجو برای یافتن مفقودان حادثه بندر شهید رجایی آغاز شد

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خیال بارسا راحت شد؛ همه ستاره‌ها به فینال می‌رسند

عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

بدرقه: امیدوارم دیدار برابر استقلال بهترین روز ما باشد

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

مرادمند در جام حذفی باز می‌گردد

شهرداری گرگان؛ فاتح نخستین بازی فینال بسکتبال

دیدار وزیر ورزش با اسطوره پرسپولیسی‌ها

فرمول بردن بارسا؛ درس‌های مورینیو از پیروزی مقابل پپ!

در سپاهان اثری از ناامیدی نیست

قابل توجه یامال؛ مسی با عینک رنگی جشن نگرفت!‏

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال