عصر قم

آخرين مطالب

معاون‌مالی و اقتصادی بیمه دی، درهمایش "نخبگان صنعت بیمه در استان اردبیل" مطرح کرد: ایجاد توازن‌ و تناسب میان رشد صنایع و توسعه‌ی ضریب نفوذ بیمه، از طریق فرهنگ‌سازی و توسعه‌ی فروش بیمه‌های زندگی، امکان‌پذیر خواهد بود بیمه دی

معاون‌مالی و اقتصادی بیمه دی، درهمایش "نخبگان صنعت بیمه در استان اردبیل"  مطرح کرد: ایجاد توازن‌ و تناسب میان رشد صنایع و توسعه‌ی ضریب نفوذ بیمه، از طریق فرهنگ‌سازی و توسعه‌ی فروش بیمه‌های زندگی، امکان‌پذیر خواهد بود
  بزرگنمايي:

عصر قم - به مناسبت هفته‌ی بیمه و به منظور ترویج فرهنگ بیمه و ارتقاء ضریب نفوذ آن، همایش "نخبگان صنعت بیمه در استان اردبیل" به میزبانی بیمه دی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی؛ به همت و میزبانی این شرکت، امروز 11 آذرماه 1402، همایش نخبگان صنعت بیمه در استان اردبیل، با حضور یعثوب نژادمحمد نماینده‌ی وزیر اقتصاد و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی این استان،‌ بهروز قزلباش معاون مالی و اقتصادی بیمه دی و جمعی از مدیران و فعالان صنعت بیمه‌‌ی این استان برگزار شد.
در آغاز این همایش، حسین میکائیل‌وند دبیر شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه‌ای اردبیل و مدیر بیمه دی در این استان، ضمن خوش‌آمدگویی به مدعووین و حاضرین، هدف از برگزاری این همایش را افزایش ضریب نفوذ بیمه در سطح جامعه برشمرده و اظهار امیدواری کرد: چنین همایش‌هایی به دانش محوری صنعت بیمه کمک نموده و چشم‌اندازهای صنعت بیمه را محقق نماید.
در ادامه،‌ فرامرز آزاد رئیس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه‌ای در استان اردبیل،‌ امر آموزش و انگیزه بخشی به شبکه‌ی فروش را راهی موثر در رونق صنعت بیمه در استان اردبیل قلمداد نموده و خواهان توجه مدیران استانی بیمه‌ها در این خصوص شد.
دیگر سخنران این همایش، آقای یعثوب نژادمحمد نماینده‌ی وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل بود که با توجه به وجود واحدهای تولیدی و صنعتی در این استان، گفت: درحالی که برخی از بزرگترین کارگاه‌ها و کارخانجات صنعتی در استان اردبیل حضور دارند، اما قراردادهای بیمه‌‌ای این صنایع در تهران منعقد می‌گردد و این به معنای خروج پرتفوی از استان خواهد بود. وی با اشاره به این‌ نکته بیان داشت: ضروری است با عزمی جدی نسبت جلب و جذب مشتریان استانی کوشش گردد تا چرخه‌ی اقتصادی استان، گردش بهتری داشته باشد.
در بخش دیگری از این‌ همایش، بهروز قزلباش معاون‌ مالی و اقتصادی بیمه دی با اشاره به تأثیرات مثبت و مطلوب چنین نشست‌هایی، اظهار داشت: بیمه دی عمیقاً باور دارد افزایش ضریب نفوذ بیمه در میان اقشار مختلف اجتماعی با بسترسازی‌های فرهنگی و توسعه و ترویج مفاهیم بیمه‌ای امکان‌پذیر خواهد بود. از این‌رو در هفته‌ی بیمه، با افتخار میزبانی دو همایش اردبیل و خراسان رضوی را عهده‌دار شد تا در شکوفایی این صنعت سهمی داشته باشد.وی در ادامه به ظرفیت‌های‌تولیدی و بضاعت‌های صنعتی موجود در استان اردبیل اشاره نموده و گفت: مطالعات نشان می‌دهد ضریب نفود بیمه در این‌ استان‌ متناسب با رشد صنایع، توسعه‌ نیافته است که این شکاف را می‌توان از طریق فرهنگ‌سازی و تمرکز بر برخی محصولات بیمه‌ای از جمله صدور بیمه‌نامه‌‌های زندگی برطرف نمود.وی افزود: به نظر می‌رسد هنوز بر بخش‌هایی از بازار استان اردبیل هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی صورت نگرفته و می‌توان با کار تحقیقی و مطالعاتی به شناسایی این بازارهای بکر پرداخته و ظرفیت‌های بالقوه را به موقعیت‌های بالفعل بدل نمود.
شایان ذکر است؛ در بخش تقدیر و تشکر این همایش، از سرکار خانم اکرم صفاریان، مادر شهید والامقام بهنام وفایی ارشادی، تکریم و تجلیل به عمل آمد. همچنین از حبیب‌اله حدیثی بازنشسته‌ی برتر صنعت بیمه و جعفر طائی از پیشکسوتان شبکه‌ی فروش در استان اردبیل نیز با اهداء‌ لوح، تقدیر گردید. در ادامه‌ی این مراسم، از دکتر نگار خوشنویس مدیرکل پزشکی قانونی، سردار جواد تقوی فرمانده نیروی انتظامی، سرهنگ منوچهر علیپور رئیس راهنمایی و رانندگی و سرهنگ حجت فتاحی فرمانده پلیس راهور استان و سید ناصر حسینی عضو شورای شهر اردبیل، به سبب کمک‌های مکرر و مساعدت‌های فراوان ایشان به صنعت بیمه‌ی استان، قدردانی به عمل آمد.اختتامیه‌ی این همایش، با پنل آموزشی با موضوع "مشتری‌ مداری" همراه گردید که به کوشش مدیریت یادگیری و توسعه‌ی استعداد شرکت بیمه دی و با تدریس دکتر ضابطی‌نیا به انجام رسیده و مورد استقبال مدعووین قرار گرفت.گفتنی است، در این روز، همایش مشابهی نیز به میزبانی مدیریت بیمه دی در استان خراسان رضوی و با دعوت از بزرگان و اهالی صنعت بیمه‌ی این استان برگزار شده است.
13:50

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/579824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

غرق‌ شدگی پدر و پسر در سد کبار قم؛ پدر جان باخت

بهره‌برداری از مرحله دوم میدان گازی سراجه قم تا مرداد 1404

بررسی تهدیدهای نماینده قم؛ نظام برای بقا باید میلیون‌ها ایرانی را راضی کند نه متوهمان را!

ماموریت اورژانس هوایی قم در روز طبیعت

سرکرده باند بزرگ قاچاق انسان دستگیر شد

خواهر و برادری بعد از 70 سال یکدیگر را پیدا کردند!

ویژه‌های حوادث/ برادری که سر خواهرش را بُرید!

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

حمله ویروس به پرسپولیس و مربیانش

این میوه وسبزیجات بهاری سرشار از ویتامین C و A هستند

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

عارف درباره سلاح هسته‌ای چه گفته بود؟

پزشکیان: ملت‌های اسلامی با وحدت جنایات علیه فلسطین را متوقف کنند

یک رمان امنیتی در بازار نشر

پیش بینی هواشناسی قم 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا قم فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای قم

تصاویر نفس‌گیر از چتربازان نوپو در پرشی جسورانه از فراز برج میلاد تهران

جسد نوجوان 14 ساله از بند خاکی بیرون کشیده شد

مدیر محکوم‌شده یوونتوس به میلان می‌رود

استقلال در آستانه واگذاری رکورد هشت ساله

هم‌دردی پپ با دشمن قدیمی؛ حق با مورینیو بود

سامسون مهاجم پرسپولیس را وسوسه می‌کند

زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند

فرانسه: در صورت عدم دستیابی به توافق جدید هسته‌ای با ایران، رویارویی نظامی اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

هشدار فراجا: از امروز گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز به مدت 3 ماه ضبط می‌شود

مدارس و ادارات این استان شنبه و یکشنبه تعطیل شدند

تئوری توطئه پیش از بازی بارسا - اتلتیکو؛ لوزان کجاست

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

چالهان‌اوغلو: دوست دارم روزی برای گالاتاسرای بازی کنم

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

حسرت روزبه برای بازی بزرگ استقلال

نوجوانان ایران با شعار ویژه استارت زدند

اولین پیام هالند به هواداران: برمی‌‌گردم

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود

سخنگوی وزارت خارجه: پرچم ایران از میدان‌ جنگ تا عرصه‌ دیپلماسی، نماد عدالت‌خواهی بوده است

معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی خودش تجدیدنظر خواهد کرد

آمریکا، 3 شهروند روسیه و 3 نهاد را در ارتباط با ایران تحریم کرد

تخت‌روانچی به روسیه می‌رود

جلسه کم‌سابقه کابینه دولت فرانسه درباره ایران

واکنش آذری جهرمی به برداشت‌ها از اظهاراتش: موافق بمب هسته‌ای نیستم

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

80 اردوی جهادی در قم برگزار شد؛ 3000 دانشجو مشارکت کردند

تصاویر هوایی از پارک‌های معروف تهران در سیزده‌بدر

سنگ‌باران پلیس راه در یاسوج؛ مهاجمان دستگیر شدند