عصر قم

آخرين مطالب

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد وزارت رفاه

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: نخستین "رویداد مردمی اشتغال" با هدف به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای نیروی کار در استان لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» در آغاز نخستین رویداد مردمی اشتغال با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن همایش این دانشگاه افزود: به همین منظور سامانه جست و جوی شغل برای افراد جویای کار ایجاد و فضای مناسبی برای ثبت اطلاعات متقاضیان اشتغال فراهم شده است در حالی که قبلا برای جذب و استخدام در بخش های خصوصی چنین فضایی فراهم نبود.
وی گفت: با توجه به وجود کارجویان تحصیلکرده و دانش آموخته و از طرفی نیاز برخی واحدهای اقتصادی استان به تامین نیروی کار ماهر، رویداد مردمی اشتغال می تواند با تمرکز بر تمامی حوزه‌های صنعت، خدمات و کشاورزی و به خصوص در حوزه دانش بنیان و فناور نتیجه مطلوبی برای ایجاد شغل داشته باشد.
وی تصریح کرد: رویداد مردمی اشتغال، فرصت مناسبی است تا کارفرمایان واحدهای اقتصادی در فضای مناسبی نیازها و نیروهای انسانی لازم برای واحد خود را درخواست دهند.
ناصری نیا ادامه داد: با توجه به همکاری صورت گرفته با دستگاه های اجرایی مرتبط، در این رویداد ، کارجویان و کارفرمایان، فرصت‌های شغلی برای دانش آموختگان دانشگاهی و دانشجویان رشته‌های مختلف معرفی می شود و با هماهنگی دانشگاه علمی کاربردی و مراکزکاریابی غیر دولتی، ارتباط مستقیمی برای معرفی متقاضیان اشتغال و نیروی کار ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: دولت سیزدهم اقدامات بسیاری در بحث اشتغال و رفع بیکاری صورت داد که در این مسیر کلنگ زنی های جدید را متوقف کرد و سیاست خود را بر احیای واحدهای راکد بکار گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان یکی از اقدامات خوب دولت را تسریع در صدور مجوزها دانست و عنوان کرد: دعوت از هلدینگ ( شرکت های اقتصادی مادر) و زیرمجموعه وزارتخانه ها برای ایجاد سرمایه گذاری در استان از اقدامات استاندار لرستان برای توسعه و رونق اشتغال بوده است.
ناصری نیا درخصوص مشوق های سرمایه گذاری افزود: در این راستا رییس جمهور خواست استان های زاگرس نشین از جمله لرستان به صورت ویژه دیده و تسهیلات و مشوق های خوبی برای افزایش میل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این استان در نظر گرفته شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: این استان جوانان تحصیلکرده بسیاری دارد که تلاش می کنیم مشوق های بیمه ای و مالیاتی برای کارفرمایان در صورت بکار گیری دانش آموختگان دانشگاهی در نظر گرفته شود.
ناصری نیا ادامه داد: یک مرکز اهلیت سنجی برای سرمایه گذاری در دستگاه ها وجود ندارد که لازم است در این زمینه مراکز مشاوره و کارآفرینی ایجاد شود تا قبل از سرمایه گذاری در استان، مشاوره های لازم را ارایه دهند تا کسب و کارهای ایجاد شده به تعطیلی کشیده نشود.
وی با تاکید برلزوم ایجاد بازارچه مشاغل خرد خانگی تصریح کرد: این مهم باید با همکاری شهرداری فراهم شود تا تولیدکنندگان بتوانند تولیدات خود را در این بازارچه ها به فروش برسانند.
17 بهمن 1402 10:06
کد خبر : 334,644
کلیدواژه ها: سید فرهاد ناصری نیا,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان,رویداد مردمی اشتغال
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/589243/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

قم میزبان اردوی تیم ملی نونهالان تکواندو شد

درگذشت روحانی برجسته هندی در شهر قم

سد کبار قم جان گرفت

تصاویر/ باغ‌موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم در روز طبیعت

سقوط مرگبار خودرو در محور طبس؛ سرنشین 8 ساله پژو جان خود را از دست داد

درگیری بین دو نفر از اتباع خارجی، به قتل انجامید

زن روستایی زیر چرخ‌های قطار جان باخت

حادثه در شهر بازی تهران

9 مصدوم بر اثر حمله سگ ولگرد

مردم در سیزده بدر به دل طبیعت زدند

رفتاری زشت و تاسف‌برانگیز؛ برداشت خاک‌های رنگی جزیره هرمز

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

در آستانه فاجعه؛ سقوط شیاطین سرخ به قعر تاریخ!

نارضایتی مدیر میلان؛ در 2025 خوب نبوده‌ایم!

خشم طرفداران سانتوس از نیمار؛ فوتبال اولویتت نیست!

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

آپنه خواب؛ خطرناک‌تر از آنچه فکر می‌کنید

چای سبز بهتر است یا چای سیاه؟

روسیه: تهدیدها علیه ایران غیرقابل قبول است

واکنش نماینده ترامپ به توییت عراقچی: عالیه!

روایت وزارت امور خارجه روسیه از دیدار تخت‌روانچی و ریابکوف

واکنش‌ گسترده رسانه‌های عبری به سخنان لاریجانی

ویتکاف پُست خود خطاب به عراقچی را پاک کرد!

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

غرق‌ شدگی پدر و پسر در سد کبار قم؛ پدر جان باخت

بهره‌برداری از مرحله دوم میدان گازی سراجه قم تا مرداد 1404

بررسی تهدیدهای نماینده قم؛ نظام برای بقا باید میلیون‌ها ایرانی را راضی کند نه متوهمان را!

ماموریت اورژانس هوایی قم در روز طبیعت

سرکرده باند بزرگ قاچاق انسان دستگیر شد

خواهر و برادری بعد از 70 سال یکدیگر را پیدا کردند!

ویژه‌های حوادث/ برادری که سر خواهرش را بُرید!

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

حمله ویروس به پرسپولیس و مربیانش

این میوه وسبزیجات بهاری سرشار از ویتامین C و A هستند

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

عارف درباره سلاح هسته‌ای چه گفته بود؟

پزشکیان: ملت‌های اسلامی با وحدت جنایات علیه فلسطین را متوقف کنند

یک رمان امنیتی در بازار نشر

پیش بینی هواشناسی قم 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا قم فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای قم

تصاویر نفس‌گیر از چتربازان نوپو در پرشی جسورانه از فراز برج میلاد تهران

جسد نوجوان 14 ساله از بند خاکی بیرون کشیده شد

مدیر محکوم‌شده یوونتوس به میلان می‌رود

استقلال در آستانه واگذاری رکورد هشت ساله

هم‌دردی پپ با دشمن قدیمی؛ حق با مورینیو بود

سامسون مهاجم پرسپولیس را وسوسه می‌کند

زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند

فرانسه: در صورت عدم دستیابی به توافق جدید هسته‌ای با ایران، رویارویی نظامی اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت