عصر قم

آخرين مطالب

زاکانی در صحن شورا اعلام کرد:

تحویل 60 دستگاه پله برقی برای نوسازی پل‌های عابر پیاده/ هر اتوبوس داخلی بیش از سه میلیارد تومان از اتوبوس خارجی گران‌تر بود شهرداری تهران

تحویل 60 دستگاه پله برقی برای نوسازی پل‌های عابر پیاده/ هر اتوبوس داخلی بیش از سه میلیارد تومان از اتوبوس خارجی گران‌تر بود
  بزرگنمايي:

عصر قم - شهردار تهران جهت بررسی لایحه بودجه سال 1403 شهرداری در دویست و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران حضور یافت.

به گزارش خبرنگار شهر ، علیرضا زاکانی شهردار تهران دقایقی پیش جهت بررسی لایحه بودجه سال 1403 شهرداری در صحن شورای شهر حاضر شد.
امروز- سه شنبه یکم اسفندماه 1402- لایحه بودجه در دو نوبت صبح و عصر بررسی خواهد شد.
شهردار تهران در جریان بررسی تبصره های بودجه در واکنش به اظهارات اعضای شورا نسبت به واگذاری مسئولیت نگهداشت پل های پایتخت از سازمان زیباسازی به دستگاهی دیگر، گفت: فرمایشات درست است؛ علت واگذاری این بود که سازمان زیباسازی در کنار استفاده از عرشه ها، هزینه نگهداشت را نیز پرداخت کند اما چون ظرفیت آن وجود نداشت مشکلاتی ایجاد شد.
تحویل 60 دستگاه پله برقی برای نوسازی پل عابر پیاده
وی با بیان اینکه ده ها نوع پل عابر پیاده وجود دارد، گفت: سازمان زیباسازی تلاش کرد و قرارداد بست. 60 دستگاه پله برقی برای نوسازی پله های عابر پیاده تحویل خواهد شد.
زاکانی با اعلام اینکه معاونت فنی و عمرانی از طریق سازمان امور مناطق می تواند ظرفیت مناطق را مورد استفاده قرار دهد، تأکید کرد: سازمان مهندسی و عمران پل هایی را طراحی کرده که برای عابران پیاده تسهیلاتی ایجاد می کند و نوآوری در طراحی را نیز به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه 3 پیشنهاد مبنی بر ماندن این مسئولیت دست زیباسازی یا واگذاری به معاونت حمل ونقل داریم، افزود: البته ترجیح قطعی ما این است که مسئولیت نگهداشت پل ها به معاونت فنی و عمرانی واگذار شود.
زاکانی در ادامه این جلسه و در جریان بررسی تبصره سه با بیان اینکه بسیاری از توافقاتی که انجام داده بودیم به تاریخ زمانی نرسید، گفت: عملاً شهر با این موضوع به اختلال می خورد. برای مثال 950 دکل مشمول قانون می شوند و توافقاتی صورت گرفت، اما به تاریخ زمانی نرسید. با حکم قانونی باید این دکل ها قلع شوند اما با قلع آنها شهر دچار اختلال خواهد شد.
وی درباره بند 11 تبصره 3 مبنی بر تعیین تکلیف محدثات بدون پروانه یا مغایر با مفاد پروانه در محدوده شهرها که تا قبل از 1400 رای کمیسیون ماده 100 دارند و تبدیل حکم قلع و قمع به جریمه هم گفت: ما نگاه درآمدی به این موضوع نداریم بلکه نگاه ما گره گشایی از کار مردم است؛ کاری که مجلس انجام داد خدمت به مردم بود.
شهردار پایتخت در جریان بررسی تبصره چهارم با بیان اینکه حکم برقی سازی برای این است که اساساً امروز موضوع تأمین و مصرف سوخت های فسیلی به یک مشکل تبدیل شده است، گفت: ما هیچ چاره ای جز برقی سازی نداریم. در برنامه چهارم این حکم به ما تکلیف شده است. البته در کم و کیف برقی سازی، سوالاتی وجود دارد.
هر اتوبوس داخلی بیش از سه میلیارد تومان از اتوبوس خارجی گران تر بود
وی افزود: ما در این بخش از مجموعه های مختلف قیمت گرفتیم. قیمت ها حداقل 316 هزار یورو و حداکثر 347 هزار یورو بود. برای بخشی از این موضوع نیز پیمان کلی بسته شد. وقتی موضوع به سفر به چین کشیده شد و از نزدیک با ظرفیت ها آشنا شدیم، دیدیم که با همین کیفیت، قیمت ها ارزان تر است.
شهردار تهران با بیان اینکه آنچه مورد تأکید دولت و وزارت صمت بود این بود که باید بسته اولیه کامل وارد شود تا مشکل شهر را حل کنیم، تصریح کرد: 29 ماه و 9 روز پیش، از هزار و 860 اتوبوس تهران 880 دستگاه در گردش داشتیم. این در حالی بود که نیاز شهر تهران 10 تا 11 هزار اتوبوس است. ما چرا مردم را به اسارت گرفته ایم؟ به همین دلیل تأکید دولت بر این بود که بسته اول کامل و به صورت برقی وارد شود تا بتوان گشایش ایجاد کرد.
برای تقویت بخش داخلی، با تولیدکنندگان داخلی هم قرارداد بستیم
وی ادامه داد: ما در نهایت به رقم 220 هزار یورو و تحویل در بندرعباس رسیدیم و قیمت گذاری ها نیز توسط کارشناسان انجام شد و ما ورودی به ماهیت نداشتیم. رقم هر اتوبوس داخلی بیش از سه میلیارد تومان از اتوبوس خارجی بالاتر بود و با این حال برای تقویت بخش داخلی، با این تولیدکنندگان نیز قرارداد بستیم.
زاکانی با تأکید بر اینکه ما به تولیدکنندگان خارجی اعلام کردیم که باید تکنولوژی را به ایران انتقال دهند تا مابقی اتوبوس ها در داخل کشور تولید شود، اظهار کرد: وظیفه شهرداری تهران تولید واگن نیست؛ اما بستری را فراهم کرده تا بتوان واگن تولید کرد. امروز سایر شهرها به ما متوسل شده اند. در این راستا از سرمایه گذار خارجی و شریک داخلی و ظرفیت شهرداری برای ایجاد درآمد پایدار در شهر استفاده شده است.
شهردار تهران با بیان اینکه عدد و رقم و شرایط در لایحه موردنظر مشخص شده است، گفت: ما به این سمت رفتیم که خدمت خوب به مردم ارائه دهیم و هزینه ها کاهش یابد. همین رقم 273 هزار یورویی برای اتوبوس های داخلی پیش از سفر به چین 316 هزار یورو بود و ما 100 هزار یورو از این مبلغ کم کردیم؛ این به معنای 5.5 میلیارد تومان به ازای هر اتوبوس است و اگر تعداد 2 هزار و 500 دستگاه اتوبوس را در نظر بگیریم نزدیک به 15 همت اعتبار هزینه می شد.
طرف قرارداد خرید اتوبوس دومین تولیدکننده برتر چین است
وی با بیان اینکه برخی خدمات پس از فروش در داخل کشور مطلوب نیست، اظهار کرد: شرکتی که با آن وارد قرارداد شدیم، دومین تولیدکننده برتر چین است و متعهد شده که بر خلاف رسم موجود آن کشور، انبار نگهداری برای نگهداری قطعات به ارزش 10 میلیون یورو در ایران ایجاد کند.
زاکانی همچنین خاطرنشان کرد: بسیاری از مجموعه ها علاقمند هستند از این خدمات سود ببرند اما این خدمت در یک شرکت ارائه می شود و ما در این موضوع شریک خواهیم شد و منبع درآمد پایدار برای تهران خواهد شد.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/591373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظر آیت الله خامنه ای درباره پرداخت مالی به روحانیون برای آموزش دینی

آیت الله اعرافی: حضرت فاطمه (س) پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود

آیت‌الله حسینی‌زنجانی: اسرائیلی‌ها به آخر خط رسیده‌اند

یادداشت؛ آیت‌الله خامنه‌ای و تولد ذهنیت فلسفی نسبت به فرهنگ

آیت‌الله خامنه‌ای و تولد ذهنیت فلسفی نسبت به فرهنگ

محفل انس با قرآن طلاب مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشان برگزار شد

نامه مهم آیت الله آملی لاریجانی به مجلس

نگاهت میکنم خاموش!

داستانک/ پادشاه گلیم گوش

دیدید کف پای بچه خیلی بوسیدنیه؟

عشق یک جفت النگوعه

تاسیس جایزه ادبی به نام برنده نوبل ادبیات

«فردان» منتشر شد

7 هزار مصدوم ترافیکی قم موتورسوار بودند

فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد!

افتتاح مدرسه خیرساز در قم با حضور وزیر آموزش‌ و پرورش + تصاویر

تصاویر/ رونمایی از کتاب «معجزه دوم» در قم

کمبود مدرسه در استان قم در 2 سال آینده، برطرف می‌شود

افتتاح سیزدهمین مدرسه خیرسازِ شهید هندویان در قم

(تصویر) اولین روحانیون مسلح در قم؛ سال 1358

سیزدهمین مدرسه شهید هندویان در قم با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد

پایان همایش ملی کتاب سال بانوان، با تجلیل از برگزیدگان در قم

احداث یک بوستان جدید در محله دروازی ری قم / توجه ویژه مدیریت شهری به مناطق کم‌برخوردار

دیدار مدیر مرکز تخصصی نماز قم با مدیر ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی

جزئیات میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد

انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت آغاز شد

ماجرای پایگاه اورژانسی که با اشک‌های یک روحانی ساخته شد

رزمایش رهایی گروگان، تصرف و پاکسازی ساختمان دادگستری در مبارزه با تروریست

آبگرفتگی برخی مناطق اهواز در اثر بارندگی شب گذشته

مرگ دلخراش نوجوان قائمشهری بر اثر برخورد با قطار

شهادت 40 شهید بسیجی در اردوهای جهادی

قتل خونین مادر با 8 ضربه چاقو

مرگ مشکوک 2 کودک پس از مصرف ماکارونی

پاسخ‌های ساترا به 6 ابهام مهم تنظیم‌گری نمایش خانگی

استاندار: قم با کمبود 277 مدرسه روبه‌روست

امسال 12 راکب موتورسیکلت زیر 18 سال در قم جان باختند

افشای مبلغ پرداختی جنرال موتورز برای پیوستن به فرمول یک

فن‌دایک: مقابل رئال به انگیزه انتقام نیازی ندارم

رونمایی از مبلغ قرارداد فولادی‌ها؛ گران‌ترین بازیکن کیست؟

راز بارسلونای فلیک کشف شد

قرقیزستان تیم درجه سه آسیاست و شمس آذر هم  این تیم را شکست مى دهد

بهروز سلطانى: گاریدو هنوز ارنج را نمى شناسد

دو سورپرایز بزرگ فهرست بارسا برابر برست

پروین: تیم ملی باید از مرحله گروهی جام جهانی بالا برود

برتری نمایندگان تنیس ایران در رقابت‌های 25هزار دلاری ترکیه

حذف احتمالی قهرمان آسیا با هت‌تریک وارگاس

استقلال بدون پرواز به تهران راهی عربستان می‌شود

اعلام مبلغ قرارداد بازیکنان و مربیان فولاد

آخرین تجویز برای امید عالیشاه اعلام شد

طارمی: حضور در اینتر رؤیایی بود که به حقیقت پیوست