رونمایی از کتاب «منشور حقوق بیمار در متون مقدس اسلام و مسیحیت» در قم
مقالات
بزرگنمايي:
عصر قم -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، رئیس شورای دین پژوهان امروز در سالن اجتماعات مجمع جهانی اهل بیت (ع) که با حضور جمعی از اندیشمندانی از ایران، ایتالیا، گرجستان و عراق برگزار شد با اشاره به برخی آیات قرآن کریم گفت: اصلح بالخیر برخاسته از صفات و کلام الهی است و نگاه اسلام به حقوق بشر، همواره انسان دوستانه بوده است.
وی افزود: در اسلام نگاه به جنگ، بسیار حداقلی و در شرایط اضطرار و تحمیل ظلم است و آنچه که در قرآن کریم تجلی یافته، عدالت در همه ابعاد حقوق بشر حتی در زمان جنگ است. با اشاره به حجت الاسلام و المسلمین مبلغی جنایات امروز رژیم غاصب صهیونیستی در فلسطین گفت: اینکه رژیم صهیونیستی برای خواست نامشروع خود با کشتار زنان و کودکان بیدفاع غزه دست به جنایاتی وحشتناک میزند که در طول تاریخ سابقه ندارد چیزی نیست جز بیعدالتی در جنگ.
اسقف مالخاز سونگولاشویلی هم در این نشست ضمن عذرخواهی بابت جنگهای صلیبی مسیحیان با مسلمانان که منجر به کشته شدن انسانهای بیگناه زیادی شد گفت: متاسفانه امروز هم زیر سایه جنگ، انسانهای بیگناه زیادی کشته میشوند و زمان آن رسیده که همه ادیان به صلحی واقعی فکر کنند چرا که جنگ راه حل مشکلات نیست.
اسقف اعظم رهبر بابستیکهای گرجستان با اشاره به برخی تشابهات در دستورات قرآن کریم، انجیل و تورات گفت: همه ما در هر دین و مذهبی باید بدانیم تفاوتها میان انسانها تهدید نیست.
وی با اشاره به سخنی از امام علی (ع) مبنی بر اینکه هرچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و هر چه را برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند گفت: در آموزههای مسیح هم آمده است که اگر غمخوار هم نباشید مسیحی نیستید که همین مشترکات میتواند کلید همدلی همه انسانها باشد.
سیره اخلاقی حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت مریم در اسلام و مسیحیت هم از دیگر مباحثی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان این نشست از کتاب «منشور حقوق بیمار در متون مقدس اسلام و مسیحیت» به نویسندگی محمد صحاف کاشانی از ایران و اسقف مالخاز از گرجستان در 267 صفحه رونمایی شد.
همایش بینالمللی مطالعات تطبیقی اخلاق در اسلام و مسیحیت قرار است بهمن ماه سال 1403 برگزار شود.
-
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶:۳۳
-
۱۲ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/598129/