روشهای پخت سالم و ایمن مواد غذایی
علمی
بزرگنمايي:
عصر قم - باشگاه خبرنگاران / روشهای آبپَز، بخارپَز و گریل میتوانند روشهای جایگزین سرخ کردن با روغن باشند و غذای سالمتری را در اختیار فرد قرار میدهند.
پختوپز غذا این روزها به سمت سریع پختن با استفاده از روغنهای سرخکردنی رفته که ترکیب روغن با کربوهیدراتها و مواد غذایی مانند سیب زمینی ترکیب نامناسب و پرضرری برای بدن است.
میتوان با استفاده از روشهای بخارپَز، آبپَز و گریل غذای سالمتری در اختیار داشت.
-
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹:۲۹
-
۹ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/671529/