عصر قم

آخرين مطالب

سومین جشنواره ملی مولانا تمدید شد اقتصادی

سومین جشنواره ملی مولانا تمدید شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - با توجه به درخواست های مخاطبین جشنواره ملی مولانا، مهلت ثبت‌نام در این رویداد مهم تا 30 آذر 1403 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مریم حسین‌پور دبیر جشنواره ملی مولانا با بیان این که این جشنواره یک رویداد آموزشی و رقابتی در زمینه‌های گویندگی، دوبله، اجرا، سخنوری و بازیگری است؛ افزود: علاقه مندان هنر صدا و اجرا می توانند از فرصت آموزشی بی‌نظیری که مهیا شده بمنظور ارتقای دانش و توانایی‌های هنری خود و همچنین شرکت در بخش رقابتی جشنواره، ثبت‌نام خود را تا 30 آذر از طریق سایت جشنواره به نشانی molanafestival.ir انجام دهند.
وی ادامه داد: جشنواره ملی مولانا، یک رویداد جامع آموزشی و رقابتی در زمینه‌ی هنر صدا و اجرا از جمله گویندگی، دوبله، اجرا، سخنوری، بازیگری، کتاب صوتی، پادکست، نمایش صوتی و دوبله گروهی است که با حضور و همراهی چهره‌های شناخته شده این عرصه، برگزار خواهد شد.
حسین پور خاطر نشان کرد: در این جشنواره، چهره‌هایی نظیر پژمان بازغی به عنوان رئیس هیات داوران و امیرعلی نبویان، مژده لواسانی، منصور ضابطیان، علیرضا عسکریان و نیما کرمی به عنوان اعضای اصلی هیات داوران حضور دارند .
وی در توضیح چگونگی مراحل جشنواره گفت: در این دوره از جشنواره افتخار حضور و همراهی تعداد زیادی از مربیان، اساتید و چهره‌های شناخته شده هنر صدا و اجرا را داریم. شرکت‌کنندگان پس از ثبت‌نام، در محدوده‌ی زمانی مشخص، یک دوره‌ی آموزشی جامع و تخصصی را در یکی از پیام‌رسان‌های اجتماعی به ‌صورت برخط پشت سر خواهند گذاشت.
دبیر جشنواره ملی مولانا ادامه داد: دراین مرحله، مربیان جشنواره‌ در جایگاه راهنما و همراه شرکت‌کنندگان، آثار و تمرین‌های هنرجویان را بررسی کرده و ایرادات آن‌ها را در یک فرآیند سازنده، به آن‌ها اطلاع داده تا این عزیزان، برای رقابت در جشنواره، از آمادگی مطلوبی برخوردار شوند.
حسین‌پور با بیان این که جشنواره‌ی مولانای امسال، رویکرد مفیدی را برای جذب علاقه مندان هنر صدا و اجرا به‌کار گرفته است؛ گفت:در جشنواره‌ی سوم مولانا، بخش بازیگری (مونولوگ) برای آن دسته از شرکت‌کنندگان که به هنر بازیگری علاقه مند هستند، اضافه شده است. همچنین در رقابت بخش بزرگسال جشنواره، جهت جلوگیری از پایمال شدن حقوق برخی شرکت‌کنندگان، افرادی که از چکیده (رزومه) و تجربه‌ی بالایی برخوردار باشند، در سطح "حرفه‌ای‌ها" با افرادی نظیر خود، از لحاظ تجربه و میزان فعالیت هنری، به رقابت خواهند پرداخت.
بر اساس این گزارش تمامی بخش های جشنواره با تفکیک گروه سنی کودک، نوجوان و بزرگسال طراحی شده است. پس از پایان فرآیند ثبت‌نام، شرکت‌کنندگان می‌بایست طبق قوانین جشنواره، یک فیلم یا صوت از اجرای خود (در موعد مقرر جزئیات اعلام خواهد شد) برای دبیرخانه ارسال کنند. اثر ارسال شده جهت بررسی و گزینش به هیات انتخاب جشنواره ارجاع داده خواهد شد.
شرکت‌کنندگان راه یافته به مرحله پایانی جشنواره، باید اثر نهایی خود را به‌صورت حضوری و در مقابل دید داوران در جزیره کیش اجرا کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/673184/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب «امید فرار کرد» برای نوجوانان بالای 15 سال منتشر شد

به مناسبت روز بزرگداشت شاعر نامدار ایرانی، نظامی گنجوی

افزایش 100 پایگاه اورژانس برای خدمت‌رسانی بهتر در نوروز

روایتی شنیده نشده از جنگ ایران و عراق

آماری از مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال

پایان عملیات امدادی در محل تخریب ساختمان چهار طبقه خیابان طالقانی

کشف 366 بسته مواد مخدر بلعیده شده از 3 مسافر قطار

اعضای باند خرید و فروش نوزادان به فروش 5 نوزاد اعتراف کردند

وزیر علوم: بی‌نهایت موسسه آموزش عالی ایجاد کرده‌ایم

رکوردی عجیب از مزاحمت تلفنی در یک روز برای اورژانس

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

تیزر ساخت ورزشگاه 100 هزار نفری باشگاه منچستریونایتد

دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا پی اس جی و لورکوزن به دنبال صعود

گل اول بنفیکا به بارسلونا توسط اوتامندی

آمار نگران‌کننده برای لیورپول؛ تولد رابرتسون نحس است!

سوپر گل یامال؛گل دوم بارسلونا به بنفیکا توسط لامین یامال 27

پیام پوگبا به باشگاه‌ها؛ همین امروز آماده بازی‌ام

از حواشی باخت باشگاه استقلال تا ماجرای گرین کارت رئیس فدراسیون دوومیدانی

گل سوم بارسلونا به بنفیکا توسط رافینیا در دقیقه 42

دربی شرق آسیا به سود بوریرام؛ یک گل پرحاشیه

قربانی: یکی از سخت‌ترین بازی‌های فصل‌مان بود

ورزش چه نقشی در سلامت مغز ایفا می‌کند؟

کم‌خواب یا بدخواب هستید؟ این 5 ماده غذایی را بخورید

رحیم قمیشی آزاد شد

جلسه شورای‌عالی فضای مجازی برگزار شد

پزشکیان با اشاره به تهدید ترامپ: من اصلا با تو مذاکره نمی‌کنم، هر غلطی می‌خواهی بکنی، بکن

فردا دانشجویان با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد

وزارت خارجه گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد

واکنش‌ها به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه

حواشی گزارش مهمل و پوچ و ترند شدن هشتگ دلم برای رئیسی سوخت!

بهادری جهرمی: جای تحریف به همه تعاریف رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید

«حماسه‌ سجادیه» با خوانش سیدمهدی شجاعی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد

دعوای 2 دوست 15 ساله در پیاده رو منجر به قتل شد

آتش‌سوزی کارخانه کارتن‌ سازی؛ یک خودرو آسیب دید

مرگ کارگر شهرداری بر اثر خودسوزی

فرصت مطالعاتی 6 ماهه خارج از کشور برای دانشجویان دکتری فعال شد

جزئیات حادثه فروریختن یک ساختمان در خیابان طالقانی تهران

علی‌نژاد سخنگوی کمیته ملی المپیک شد

یوکاهاما ژاپن حریف چینی را جارو کرد

علی‌نژاد: الناز رکابی همیشه مورد حمایت کمیته ملی المپیک بود

معادلات سخت خط دفاعی پرسپولیس برابر ملوان

آنچلوتی: به فکر پنالتی نیستیم، حتما صعود می‌کنیم

شوامنی: امباپه نیاز به نصحیت دیگران ندارد!

شمس آذر بی‌توجه به حواشی امیدوار به صید طلایی

رحمتی به دنبال شکست طلسم بزرگ مقابل هوادار

کوجو پست جنجالی را دلیت کرد!

بارسایی‌ها وینیسیوس را مسخره کردند!‏

خواص فوق العاده بابونه و دمنوش آن که بعد از خوردن و نوشیدن نصیب تان می شود