ساماندهی دستفروشان و وانت بارهای میوه فروش در قم
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهرداری قم گفت: ایجاد بازارچه عرضه میوه ویژه ایام خاص را در سال جاری آغاز خواهیم کرد و در نخستین اقدام بازارچه پیش از شب یلدا برپا خواهد شد. - اخبار استانها -
محسن صادقی امینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم با تأکید بر اهمیت روز بازارها در تأمین معیشت دستفروشان و مدیریت بهتر ترافیک شهر اظهار کرد: در حال حاضر سه روزبازار مصوب از جمله جمعهبازار ظهور، دوشنبهبازار جمهوری و سهشنبهبازار پردیسان تحت نظارت سازمان ساماندهی مشاغل فعال است.
وی افزود: دو زمین جدید در مناطق 2 و 6 توسط شهرداریهای این مناطق معرفی شده و یک محل دیگر نیز بهعنوان جایگزین پنجشنبهبازار در شورای ترافیک در دست بررسی است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهرداری قم خاطرنشان کرد: در صورت تصویب این طرح، سه روزبازار جدید اضافه خواهد شد که زیرساختهای آن طی سه تا چهار ماه آینده آماده میشود و به بهرهبرداری خواهد رسید.
صادقی امینی با اشاره به اینکه این اقدامات با رویکرد ساماندهی دستفروشان و اولویت وانتبارها انجام میشود، عنوان کرد: وانتبارها از یک سو منبع درآمد خانوادهها هستند و از سوی دیگر، مشکلاتی همچون ترافیک را ایجاد میکنند.
وی ادامه داد: برنامه ما این است که دو زمین معرفی شده در مناطق 2 و 6 طراحی و غرفهبندی شود و به این وانتبارها اختصاص پیدا کند تا ضمن حفظ معیشت آنها مشکلات شهری نیز کاهش پیدا کند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهرداری قم با اشاره به برنامههای فصلی برای برپایی بازارچههای موقت عنوان کرد: سال جاری بازارچه عرضه میوه ویژه ایام خاص را خواهیم داشت که نخستین آن پیش از شب یلدا برگزار خواهد شد.
صادقیامینی اضافه کرد: این طرح علاوهبر تأمین نیازهای مردم به مدیریت توزیع و کاهش فشار بر واحدهای خردهفروشی کمک خواهد کرد.
وی گفت: اطلاعات کامل درباره روزبازارها و بازارچهها روی سایتها و کانالهای سازمان قابل مشاهده است و از شهروندان درخواست میشود تا نظرات و پیشنهادات خود را از طریق شماره 137 یا کانالهای ارتباطی دیگر شهرداری ارائه کنند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهرداری قم با اشاره به اهمیت روز بازارها در زندگی اجتماعی مردم قم افزود: روزبازارها نهتنها بخشی از سبک زیست جمعی است، بلکه در خاطره اجتماعی مردم نیز جایگاه ویژهای دارد.
صادقیامینی با بیان اینکه سازمان بهدنبال تقویت این بازارها در ابعاد مختلف و تکمیل اطلاعات خود در حوزه توزیع سنتی است، ادامه داد: برنامه بلندمدت ما این است که روزی دو روزبازار در مناطق مختلف فعال باشد تا دسترسی مردم به کالاهای موردنیاز تسهیل شود و آسیبی به خردهفروشیها وارد نشود.
وی گفت: کلانشهر قم به بازنگری و جانمایی جدید در حوزه واحدهای توزیع نیاز دارد و روزبازارها میتواند نقش مؤثری در این مسیر ایفا کند.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲:۲۰
-
۱۳ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/677032/