جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان قم 20 درصد افزایش یافته است
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی رضا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هر هفته بین 7 تا 10 تن گوشت منجمد در استان قم با قیمت 300 تا 320 هزار تومان توزیع میشود که این امر در راستای کنترل و ثبات قیمت در بازار انجام میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در حال حاضر 212 واحد مرغداری گوشتی واحد پروانه با ظرفیت حدود 435 قطعه در استان قم مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان قم 20 درصد افزایش یافته افزود: استان قم در این بخش در ماههای اخیر جز استانهای سبز بوده است.
وی عنوان کرد: در راستای تأمین مرغ گرم، از استانهای شمالی و همجوار واردات داریم که ذخیره سازی لازم بر اساس نیازهای استان قم صورت میگیرد و در زمینه توزیع مرغ منجمد نیز محدودیتی وجود ندارد.
وی افزود: در حال حاضر مشکلی در تأمین مرغ در استان قم نداریم و مرغ گرم با قیمت هر کیلو 88 تا 90 هزار تومان به فروش میرسد.
کد خبر 6316249
-
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴:۱۵
-
۲۰ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/678873/