همایش «مددکاری هوشمند مددجوی توانمند» در قم برگزار شد
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - همایش «مددکاری هوشمند مددجوی توانمند» به مناسبت گرامیداشت روز مددکار در شهر مقدس قم برگزار شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حسین خدرویسی؛ معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امروز در همایش «مددکاری هوشمند مددجوی توانمند» که به مناسبت گرامیداشت روز مددکار در مجتمع حضرت معصومه شهر مقدس قم برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش تشکیل کارگروههای مددکاری و جلسات کارشناسی و تجلیل از مددکاران کشور است.
وی افزود: مددکاران نهاد مقدس کمیته امداد در ارائه 120 خدمتی که کمیته امداد به نیازمندان و مددجویان ارائه میدهد نقش بسیار مهمی ایفا میکنند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد بیان کرد: تمام خدمات این نهاد از جمله مسکن، اشتغال، فرهنگی و توانمندسازی مرهون تلاشهای شبانهروزی مددکاران پرتلاش است.
وی ادامه داد: در حوزه حمایت و سلامت خانواده علاوه بر وظایف مشخص شده، پاسخگوی مکاتبات و مطالبات دیگر دستگاهها و نهادها هم هستیم.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: با اجرای دوره جامع تخصصی آموزش مددکاران و نهاییشدن نظامنامه مددکاری و نیازسنجیهای انجام شده، مددکاری این نهاد در کشور بهصورت کمی و کیفی تقویت شده است.
اسماعیل گرجیپور معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، در ادامه این مراسم گفت: کمیته امداد، نهاد مهم و تأثیرگذار در سطح رفاه اجتماعی در کشور است.
وی افزود: این نهاد از جمله سازمانهایی است که در سیاست رفع فقر و حمایت از فقرا عملکرد خوبی داشته است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اضافه کرد: توانمندسازی دارای دو بال سیاست مشارکتی بیمهای مبتنی بر افراد و اشتغالزایی پایدار است و کمیته امداد در بخش اشتغالزایی برای مددجویان تحت حمایت خوب عمل کرده است.
گرجیپور با تبیین پنج نوع فقط، اظهار کرد: فقر ذاتی، فقر افراد در سن کار، بیکاران، شاغلان و فقر جغرافیایی را داریم و باید افرادی که فقر ذاتی دارند مانند سالمندان و از کار افتادگان به طور مستمر حمایت شوند.
وی بیان کرد: اصطلاح غلط مستمری برای افراد در سن کار به «مقرری» اصلاح شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان از کمیته امداد، بخاطر سیاستهای حمایتی و فقرزدایی قدردانی کرد.
آیتالله محسن کازرونی، رئیس هیئت امنای کمیته امداد نیز در این همایش مددکاری را مدال افتخاری برای امدادگران دانست و گفت: امدادگری از صفات خداوند است که به انسان میرسد.
وی با ابراز خرسندی از حضور مددکاران، افزود: خدمات مددکاران علاوه بر صفت خدایی، صفات نبوی و علوی هم دارد.
آیتالله کازرونی با اشاره به آیات شریفه قرآن کریم ادامه داد: امدادگری از آن خداوند است که کل هستی را دمبهدم به ما عطا کرده و چه افتخاری بالاتر از این که کار شما مددکاران، صفتی الهی است.
وی عنوان کرد: اولین مسئله در امدادگری، عطا و بخشش است و مددکاران باید اهل بخشش باشند و از وقت، انرژی، فکر و در صورت نیاز از مال خود ببخشند.
رئیس هیئت امنای کمیته امداد، امیدآفرینی در جامعه بهویژه در بین مددجویان را از وظایف مهم مددکاران عنوان کرد و گفت: هرگز طوری رفتار نکنید که نیازمندان به زندگی و آینده خود ناامید شوند.
آیتالله کازرونی با بیان روایتی از امام رضا (ع) بیان کرد: برای گرهگشایی و رفع مشکلات مردم حریص باشید و بدون وقفه تلاش کنید.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶:۳۹
-
۷ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/693711/