عصر قم

آخرين مطالب

روشن: بختیاری‌زاده بهترین گزینه موقت موجود است ورزشی

روشن: بختیاری‌زاده بهترین گزینه موقت موجود است
  بزرگنمايي:

عصر قم - میزان /پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در اواسط فصل سرمربی خارجی سطح بالا وجود ندارد زیرا سرمربی خوب بیکار نیست و اگر هم با عجله یک سرمربی دیگر انتخاب کنند، مثل پیتسو موسیمانه آفریقایی می‌آید و به دنبال پول و شکایت می‌رود!
 حسن روشن ضمن تأکید بر اینکه بهتر است باشگاه تا پایان فصل با سرمربی موقت ایرانی ادامه دهد، اظهار داشت: با وجود مسائلی که استقلال در بازی مقابل الشرطه عراق تجربه کرد، بهتر است باشگاه با همین سهراب بختیاری‌زاده ادامه دهد تا یک سرمربی خارجی سطح بالا برای فصل آینده هدایت تیم را برعهده بگیرد. سهراب یک جنتلمن است و در نتایج و عملکرد ضعیف استقلال مقصر اصلی نیست و یک سرمربی موقت بوده و نباید در این شرایط سخت و با چند روز تمرین‌دادن بازیکنان، از او انتظار معجزه داشت.
وی در ادامه افزود: نتیجه تساوی برای بازی استقلال و الشرطه عادلانه بود؛ الشرطه ضعیف‌ترین تیم گروه بود اما استقلال چون یک تیم بحران‌زده است نمی‌توانست حتی این تیم را ببرد. استقلال زور بردن در بازی‌های لیگ نخبگان آسیا را ندارد و بهتر است هر چه زودتر با این حقیقت کنار بیا
نباید به سهراب دست بزنند
روشن تأکید کرد: بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم؛ باشگاه استقلال در تغییر جواد نکونام اشتباه کرد و باید به او فرصت می‌داد تا تیمی را که خودش بسته و ادعا می‌کرد می‌تواند قهرمانش کند را تا پایان فصل هدایت کند تا ببینیم چه کسی راست می‌گفت! اکنون هم اگر دست به تغییر سهراب بزنند اشتباه می‌کنند زیرا ماجرای همین سرمربی آفریقایی دوباره تکرار می‌شود.
پیشکسوت استقلال ادامه داد: در وسط فصل سرمربی خارجی سطح بالا وجود ندارد زیرا سرمربی خوب بیکار نیست و اگر هم با عجله یک سرمربی دیگر انتخاب کنند، مثل پیتسو موسیمانه می‌آید و به دنبال پول و شکایت می‌رود و در آخر هیچ چیزی عاید این تیم نمی‌شود. این‌قدر فوتبالمان بدبخت شده که یک سرمربی آفریقایی به فوتبال ما می‌آید و به راحتی هم می‌رود. از همان ابتدا بر روی این موضوع تأکید داشتم که نباید زود از یک نفر تعریف کنیم و بت بسازیم.

نمی‌خواهم یک فرد خنثی و بی‌حس نسبت به استقلال باشم
وی در رابطه با ارزیابی‌اش از عملکرد مدیران جدید این باشگاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر نمی‌توانم از مدیران جدید این باشگاه گلایه یا انتقاد کنم چون تازه به این تیم آمده‌اند اما به آن‌ها پیشنهاد داده‌ام برای انجام هر کاری مشورت بگیرند تا تیم به صورت سلیقه‌ای اداره نشود و تصمیمات اصولی و کارشناسی‌شده در نظر گرفته شود و امیدوارم با حضور این افراد، اتفاقات تلخ و کمبودهای گذشته تکرار نشود. 
روشن با بیان اینکه نمی‌شود از شرایط تیم انتقاد نکرد و نمی‌خواهم یک فرد خنثی و بی‌حس نسبت به استقلال باشم، اشاره کرد: این استقلال در حد یک فاجعه است و تبدیل به کابوس هواداران باشگاه شده است؛ این باشگاه کوچک‌ترین ساختارها اعم از مدیر ورزشی و کمیته فنی هم ندارد و حتی در حوزه قراردادها نیز ناموفق عمل کرده و با بازیکنان جوان یک ساله قرارداد بسته در صورتی که در حالت منطقی باید با هر بازیکن جوان و آینده‌داری 3 یا 4 ساله قرارداد ببندد تا به راحتی از استقلال جدا نشوند و از همین جوانان در تیم استفاده کنند و دست دلالان کوتاه شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/697889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله آملی لاریجانی: امام شخصیت بی‌بدیلی بود + فیلم

سرعت پروژه دال گذاری رودخانه بلوار شهید آیت الله رئیسی مطلوب است

آیت‌الله آملی لاریجانی: تهدیدات آمریکایی‌ها همواره بوده است/ می‌خواهند با ترساندن ملت ایران به اهدافشان برسند/ رهبری فرمودند مراقب باشید دشمن محاسبات شما را بی‌جهت به هم نریزد/ زمانی که امام فرمودند آمریکا نمی‌تواند هیچ غلطی بکند حقیقت و یقینشان این بود

«حلقه گسترنده» در کتابفروشی‌ها؛ پاسخ‌های فیلسوف استرالیایی به سوالات فلسفه اخلاق

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

اعتراض نماینده مردم قم به بسته شدن سامانه ثبت نام مسکن+فیلم

دست اندازهای بحرانی آزاد راه قم کاشان در ایستگاه آخر

افزایش تعرفه بهای خدمات و نرخ کرایه اتوبوس در قم

افتتاح یک پروژه در سایت عمرانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم برق خورشیدی تولید می کند

کلنگ‌ احداث سرای دانشجویی دانشگاه صنعتی قم به زمین خورد

رونمایی از پنج جلد نخست کتاب همسایه در شادواره شهروندی قم

خبر تلخ؛ پلنگ دماوند تلف شد

یک کارگر بر اثر سقوط از ارتفاع جان باخت

آخرین وضعیت پرونده سارقان مسلح پایتخت

توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره تعطیلی مدارس برای برگزاری میتینگ سیاسی

هشدار پلیس به متقاضیان دریافت وام؛ فریب تبلیغات دروغین را نخورید

نظر عجیب بانوی نماینده درمورد کار کردن زنان

انفجار مواد محترقه یک کشته و 5 مصدوم برجای گذاشت

انهدام شبکه سازمان‌یافته قاچاق سوخت؛ بازداشت 37 متهم در 5 استان‌

تغییر سرشماره پیامکی پست

بیمارستان جدید کودکان در قم ساخته می‌شود

صحبت‌های علی دایی در مراسم افتتاحیه مسابقات فوتسال فرشتگان سندروم داون

عیادت مدیرعامل باشگاه تراکتور از هوادار آسیب دیده پرسپولیس

وحید کاظمی به شکایت پرسپولیس فکر هم نمی‌کند!

آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال سه نفره زیر نظر لوکا کاروالیو

سایت عربستانی: الهلال مقابل پرسپولیس بی‌رحم بود

کابوسی که امباپه تصورش را هم نمی‌کرد

انتخاب جانشین برای کین

سراج: حضور در جام‌جهانی حق ابراهیم تهامی بود

لقب جالب هواداران فنرباغچه به بازیکن پرسپولیس

نامه رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به مهدی تاج

جلسه مهم و آنلاین نظری جویباری با ماتزاری در امارات

دارویی که سبب ابتلا به دیابت می‌شود

کاهش کلسترول با مصرف جایگزین‌های گیاهی

ویتامین D را صبح بخوریم یا شب؟

بیماری پر رمز و راز دستگاه گوارش

خواص آب روی ماست که از آن بی خبرید

تأثیر روغن‌ها بر خطر ابتلا به سرطان

راهکارهای درمان سوزش چشم

سر و کله محمود احمدی نژاد پیدا شد!آن هم بر سر مزار آیت الله هاشمی/ببینید

آیت الله آملی لاریجانی: شخصیت امام در تاریخ شیعه بی نظیر است

با حافظ زندگی‌ می‌کنم

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

حدود 40 درصد از منابع آبی قم شور است

برخورد قاطع پلیس راه قم با تخلفات جاده‌ای

همه برای موفقیت شهر قم دست به دست هم دهند

375 هکتار اراضی ملی قم از دست سودجویان رفع تصرف شد