رنگهای مصنوعی؛ قاتلانی در پوستهای فریبنده
علمی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا /قرنها است که رنگهای خوراکی در یک شکل یا اشکال مختلف، در مواد غذایی و داروها استفاده میشود. حساسیتهای پوستی، آلرژی، مشکلات رفتاری و حتی خطر ابتلا به سرطان از اثرات منفی رنگهای خوراکی هستند.
مترجم: محیا ذوالفقاری / گوینده: ثمین همتزاده / تدوینگر: مریم غلامی
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸:۴۰
-
۷ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/698791/