دیدار مدیرکل حفظ آثار استان یزد با آیت الله اعرافی+تصاویر
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یزد، مدیرکل اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان یزد با آیتالله علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه کشور و امام جمعه قم و میبد دیدار کرد.
در این دیدار سرهنگ حرزاده ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اداره کل و ارائه پیشنهادات، از رهنمودهای ایشان برای ارتقای سطح فعالیتهای حفظ و نشر فرهنگ دفاع مقدس دریافت کرد.
همچنین در پایان این دیدار، مدیرکل حفظ آثار استان یزد ضمن تقدیم چند جلد کتاب چاپ شده توسط این اداره کل به آیت الله اعرافی، به بیان گزارشی از وضعیت چاپ کتاب در خصوص دفاع مقدس و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی پرداخت.
![عصر قم](https://kban.ir/NewsImage/640/aHR0cDovL2RlZmFwcmVzcy5pci8vZmlsZXMvZmEvbmV3cy8xNDAzLzExLzI1LzI4MTgzMjVfNDEwLmpwZw==)
![عصر قم](https://kban.ir/NewsImage/640/aHR0cDovL2RlZmFwcmVzcy5pci8vZmlsZXMvZmEvbmV3cy8xNDAzLzExLzI1LzI4MTgzMjRfMjIyLmpwZw==)
![عصر قم](https://kban.ir/NewsImage/640/aHR0cDovL2RlZmFwcmVzcy5pci8vZmlsZXMvZmEvbmV3cy8xNDAzLzExLzI1LzI4MTgzMjlfMjQ0LmpwZw==)
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸:۳۲
-
۱۱ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/700711/