عصر قم

آخرين مطالب

AFC: سرنوشت پرسپولیس دست خودش نیست ورزشی

AFC: سرنوشت پرسپولیس دست خودش نیست
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر /سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به دیدار تیم های پرسپولیس ایران و النصر عربستان پرداخت و در آن یادآور شد که سرنوشت سرخ ها دیگر دست خودشان نیست.
تیم‌های فوتبال پرسپولیس و النصر در هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا شب گذشته (دوشنبه 29 بهمن) رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC در رابطه با این بازی نوشت: تیم پرسپولیس در دیداری حساس از مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا 25- 2024 برابر النصر عربستان به تساوی بدون گل رسید تا شانس صعود این تیم به مرحله حذفی در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.
با این نتیجه، پرسپولیس به رتبه هشتم منطقه غرب صعود کرد، اما همچنان خطر حذف را احساس می‌کند. تیم استقلال ایران در صورت پیروزی در آخرین بازی خود، می‌تواند از سرخ‌پوشان پیشی بگیرد و آن‌ها را از جمع تیم‌های صعودکننده کنار بگذارند.
پرسپولیسی‌ها که امید داشتند از غیبت کریستیانو رونالدو و جان دوران در ترکیب النصر بهره ببرند، با دیدن نام سادیو مانه و امریک لاپورته روی نیمکت حریف روحیه گرفتند و سعی داشتند با یک شروع طوفانی دروازه النصر را باز کنند.
در دقیقه هشتم، میلاد محمدی با یک نفوذ سریع از سمت چپ، توپ را به داخل محوطه جریمه ارسال کرد، اما فرشاد احمدزاده در حالی که در تیر دوم حضور داشت، نتوانست ضربه دقیقی بزند و توپ را به بیرون زد. دروازه‌بان النصر، راغد نجار، در این صحنه تنها نظاره‌گر توپ بود.

پس از دقایق ابتدایی که پرسپولیس هجومی ظاهر شد، النصر به مرور کنترل بازی را در اختیار گرفت. مارسلو بروزوویچ در میانه میدان ابتکار عمل را به دست گرفت و مانع از خلق موقعیت‌های خطرناک از سوی پرسپولیس شد. با این حال، در اواخر نیمه اول، پرسپولیس دوباره جان گرفت و چند موقعیت خلق کرد. در دقیقه 34، محمد خدابنده‌لو با شوتی از پشت محوطه جریمه دروازه النصر را تهدید کرد، اما نجار با واکنشی عالی توپ را به کرنر فرستاد. پس از آن، حسین کنعانی و امید عالیشاه نیز شانس خود را امتحان کردند، اما ضربات آن‌ها قدرت کافی نداشت و در اختیار دروازه‌بان النصر قرار گرفت تا نیمه نخست با تساوی بدون گل خاتمه یابد.
در نیمه دوم، بازی با وقفه‌هایی همراه شد و بارش باران شرایط زمین را لغزنده کرده بود. در یکی از صحنه‌ها، بروزوویچ هنگام کنترل توپ لیز خورد و این فرصت را به سردار دورسون داد تا شانس خود را برای گلزنی امتحان کند، اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقایقی بعد، النصر می‌توانست به گل برتری برسد. آنجلو در موقعیتی تک به تک قرار گرفت، اما الکسی گندوز، دروازه‌بان پرسپولیس، به خوبی از دروازه خارج شد و ابتدا شوت اول را مهار کرد، سپس قبل از اینکه بروزوویچ به توپ برسد، آن را در اختیار گرفت.
در نهایت، پرسپولیس نتوانست خط دفاعی النصر را باز کند و این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. حالا شاگردان اسماعیل کارتال باید منتظر نتیجه بازی استقلال ایران و الریان قطر بمانند تا تکلیف صعودشان مشخص شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/702188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

به‌جای «هتل‌آپارتمان» چه بگوییم؟

کنکور ارشد و دکتری در سلامت و امنیت کامل برگزار شد

خودنمایی گوزن‌های زرد در روزهای برفی

وزیر کشور: تعطیلی‌ها به استانداران واگذار شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

گل دوم سپاهان به ذوب آهن توسط جواد آقایی پور

قلعه‌نویی در جمع دانش‌آموزان کم بضاعت

گل سوم سپاهان توسط رضا اسدی در دقیقه 77

شلیک تماشایی؛ گل اول فولاد توسط علی نعمتی در دقیقه 25

گل چهارم سپاهان به ذوب آهن توسط مهدی لیموچی

صعود سپاهان به صدر با برتری در دربی اصفهان/ملوان سرانجام برد

فولاد با غلبه بر هوادار به رختکن رفت

ژابی: لورکوزن می‌تواند هر تیمی در اروپا را ببرد

حضور دنیامالی وزیر ورزش در بازی تیم ملی بسکتبال ایران و هند

سند جدید استقلالی‌ها؛ چرا دربی پارسال لغو شد

مراسم خداحافظی حامد حدادی اسطوره بسکتبال ایران

از دربی مادرید تا تقابل لیورپول - PSG؛ اینتر به فاینورد خورد

اندرو هوبرمن: مصرف مداوم نوشیدنی انرژی‌زا برای مغز خطرناک است

هشدار درباره علائم چشمی مرتبط با بیماری‌های تیروئیدی

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

محورهای کندوان و هراز مسدود می‌شود

دستگیری افزون بر 2 هزار قاچاقچی چوب در سال جاری

گزارشی از پوشش رسانه ها در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

ورود گرگ به یک منزل مسکونی؛ 3 نفر مصدوم شدند

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌ها

وضعیت قرمز هواشناسی در 3 استان شمالی

وام 650 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا ابلاغ می‌شود

مسیر سخت رُم و منچستریونایتد در لیگ اروپا

داربی مادرید در یک هشتم؛ لیورپول به پاریس خورد

لالیگا به سهمیه پنجم لیگ قهرمانان نزدیک‌تر شد

تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد

بالای 40 ساله‌ها به این توصیه‌ها توجه کنند

داستانک/ آخرین مشتری

نام‌گذاری یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران تا ساعاتی دیگر؛ نیروهای امدادی و عملیاتی در آماده‌باش

پایان دو روز رقابت داوطلبان آزمون‌های ارشد و دکتری

ادارات و مدارس فردا تعطیل می‌شوند؟

پلیس راه: هیچ کدام از مسیرهای اصلی مسدود نشده‌اند

لحظه دلخراش تصادف مرگبار؛ خودرو از وسط دو نیم شد

احتمال برگزاری کنکور یک بار در سال از 1405

تصاویری از بارش برف در شمال غرب کشور

سخنگوی ستاد مدیریت بحران: در بارش های برف ایجاد خسارت قطعی است

میلشویچ: استقلال در آسیا بهتر از ایران نتیجه گرفته است

پیش‌بینی جذاب شیرر: رئال قطعا قهرمان اروپاست

قهرمانی پیشگامان سولدوز در لیگ برتر کبدی

پاسور مغضوب تیم ملی و یک رکورد استثنایی

ماموریت ویژه پزشک استقلال برای گلزن تیم

فولاد امروز جای پرسپولیس را در جدول می‌گیرد