عصر قم

آخرين مطالب

یامال: این بهترین گلی بود که برای بارسا زدم ورزشی

یامال: این بهترین گلی بود که برای بارسا زدم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3/ لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا، همچنان به روند درخشانش در ترکیب این تیم ادامه می‌دهد.
 یامال بار دیگر در بازی برگشت مرحله یک‌ هشتم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا برابر بنفیکا نمایشی خیره‌ کننده ارائه داد. عملکرد او فوق‌العاده بود. از همان لحظه‌ اول مشخص بود که این روز بزرگی برای او خواهد بود.
این بازیکن با یک پاس گل برای رافینیا خودش را گرم کرد، هرچند اعتراف کرد که این اتفاق روی یک اشتباه بود چون قصد داشت به سمت دروازه شوت بزند. این پاس منجر به گل اول مسابقه شد، پیش از آن که خودش یک گل خارق‌العاده را در جریان همین بازی به ثمر برساند.
این گل امضای مخصوص لامین یامال بود. او توپ را در جناح راست دریافت می‌کند، رو‌بروی یک، دو، سه یا هر تعداد مدافعی که سر راهش قرار می‌گیرند می‌ایستد، در حالی که موازی با خط محوطه جریمه حرکت می‌کند. این روند ادامه دارد تا لحظه‌ای که توپ را به‌صورت کات‌ دار به کنج دروازه می‌فرستد. کاتی آن‌ قدر کامل که دروازه‌بان به هیچ وجه نمی‌تواند مانع از ورود توپ به دروازه شود.
گلی واقعاً شگفت‌انگیز بود و البته این اولین گل او از این جنس نبود. او گلی مشابه با همین کیفیت و زیبایی را با تیم ملی اسپانیا در آخرین دوره‌ مسابقات یورو به ثمر رساند. آن گل در مرحله نیمه‌ نهایی برابر فرانسه به ثمر رسید و اجرای آن شباهت زیادی به گلی داشت که او این سه‌ شنبه برابر بنفیکا به ثمر رساند.
گلی که تحسین جهانی را برانگیخت. هانسی فلیک پس از بازی گفت: «من خیلی برای او خوشحال هستم. مدتی بود که گل نزده بود. خودش هم خوشحال بود چون این گل برای ما مهم بود. او فوق‌العاده بود.»
رافینیا هم هم‌تیمی‌اش را تحسین کرد: «گل لامین فوق‌العاده بود. این نشان می‌دهد که او چه بازیکنی است. بازیکنی با کیفیت شگفت‌انگیز. ما فقط باید همراه او پیروز شویم.»
یامال هم از این گل و پیروزی مقابل تیم پرتغالی که بارسلونا را به مرحله یک‌ چهارم نهایی رساند، بسیار خوشحال بود. این مهاجم اعتراف کرد که این گل «بهترین گلی بود که با پیراهن بارسلونا زده‌ام؛ واقعاً به‌ خوبی اجرا شد. این گل در سطح همان گلی بود که در یورو زدم.»

عصر قم

ستاره‌ بارسلونا در این سن کم به یک رکوردشکن واقعی تبدیل شده است. او در بازی برابر بنفیکاجوان‌ترین بازیکنی شد که در یک مسابقه گل زده و پاس گل داده است. یک رکورد دیگر برای مجموعه‌ افتخاراتش.
با این گل برابر تیم پرتغالی، یامال حالا 12 گل در این فصل به ثمر رسانده است. او در هر چهار رقابتی که در آن شرکت کرده، گلزنی کرده، هرچند در لالیگا بیش از حد انتظار با مشکل مواجه شده است. او فصل را خیلی خوب شروع کرد اما از 26 اکتبر در ال‌کلاسیکو دیگر گل نزده است.
این بازیکن قطعاً دوست دارد این روند را در بازی یکشنبه‌ آینده برابر اتلتیکو مادرید تغییر دهد، مسابقه‌ای که هر دو تیم در آن نقش مهمی در تعیین سرنوشت قهرمانی لیگ خواهند داشت. این می‌تواند راهی عالی برای پایان دادن به عملکرد درخشانش در این مدت قبل از ورود به وقفه‌ دیدارهای ملی باشد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/707706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غم اینجا نه که آنجاست!

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

شعری از بهمن صباغ‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

آرامستان بهشت زهرا شبانه‌روزی می‌شود

قاتل مسلح پس از 50 روز به دام افتاد

تصادف پژو و تریلر 2 قربانی گرفت

واژگونی اتوبوس در آفریقای جنوبی 57 کشته و زخمی بر جا گذاشت

باند سارقان مخوف منازل منهدم شد

شاخص کشته‌های رانندگی در ایران، 7 برابر کشورهای اروپایی

افزایش ساعت سرویس‌دهی مترو در پنج شنبه و جمعه آخر سال

تصادف دو دستگاه پژو با 6 کشته و 5 مجروح

کشف 800 هزار لیتر سوخت قاچاق در آبهای هرمزگان؛ 16 متهم دستگیر شدند

اگر به آرمان‌های شهدا پایبند بمانیم، هیچ دشمنی نمی‌تواند ما را شکست دهد

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

48 ساعت برای فرار مهندس پرسپولیس از گرفتاری

عنکبوت چمپیونزلیگ؛ آلوارز آماده‌ نیش زدن به رئال

ناظمی: از روز اولی که داوری را شروع کردم هدفم قضاوت در فینال جام جهانی بود.

ناظمی: همه داورانی که با من هم دوره بودند به دلیل سختی انصراف دادند

ناظمی از حس و حال خود در اولین قضاوت رسمی‌اش در جام جهانی فوتسال مردان می‌گوید

عبدالقدوس، مردی که اسکوچیچ را ناامید کرد

گلاره ناظمی داور بین‌المللی فوتسال : داوری هیچ جنبه مالی و درآمدی برای من ندارد!

گلاره ناظمی: حق زنان و دختران این سرزمین از فوتبال بیشتر از این است!

پیشنهاد جالب به استقلال برای ساخت استادیوم

مهم ‌ترین مواد مغذی در دوران بارداری

روش‌های تشخیص بیماری‌های کلیوی

درمان سنگ کلیه با روش‌های کم تهاجمی

رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا تحریم‌ها را رفع نخواهد کرد؛ مشکل از امروز بیشتر خواهد شد

پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

تکذیب دروغ واضح روغنی زنجانی، رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه از سوی فضائلی

اعلام نامزدهای نهایی «مدال کارنگی»

شاعرانه/دیر آمدی که دست ز دامن ندارمت

حکم قصاص نفس قاتل متخصص قلب صادر شد

سوختگی کامل دو نوجوان در پی انفجار منزل مسکونی

سقوط کودک از ساختمان بعد از یک بازی رایانه‌ای!

فردی 2 هزار بار مزاحم اورژانس شد

جمعیت ایران از مرز 86 میلیون نفر عبور کرد

ماجرای قطع شبانه درختان خیابان ولیعصر تهران چه بود؟

جزئیات تازه از باند فروش نوزادان فاش شد؛ دستمزد 20 میلیونی برای متهمان

آرامستان بهشت زهرا شبانه‌روزی شد

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید

عنایتی: انگیزه‌ام رسیدن به رکوردهای پدرم است

شاید بهترین نمایش زندگی دانیال اسماعیلی‌فر

ورود زنان هوادار به ورزشگاه قائمشهر ممنوع شد

سکوت رئیس فدراسیون اسپانیا درباره تلویزیون رئال

پاتریس پنجاه و چهار ساله بازیکن جدید سپاهان!

روایت جواد خیابانی از اصرار مادرش به تماشای گزارش فوتبال در آی سی یو!

شبِ تاریخی مادرید؛ نبرد رئال و اتلتیکو برای صعود و ثروت