عصر قم

آخرين مطالب

بزرگ‌ترین واحد تولید پنل خورشیدی کشور در قم ساخته می‌شود اقتصادی

بزرگ‌ترین واحد تولید پنل خورشیدی کشور در قم ساخته می‌شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از ایجاد 4 هزار فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه تولید پنل‌های خورشیدی در قم خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فرشاد خوشنویسان امروز در حاشیه امضای قرارداد همکاری با قرارگاه سازندگی ارتش جمهوری اسلامی ایران با هدف راه اندازی نخستین واحد تولید پنل های خورشیدی در استان قم که در استانداری قم انجام شد، در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان منطقه ای برای استقرار صنایع است، اظهار کرد: ما به واسطه ماهیت ذاتی که این منطقه دارد و با توجه به سیاست های ابلاغی دولت؛ به دنبال انجام اقداماتی برای کاهش ناترازی برق هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به مذاکرات استاندار قم با فرمانده ارتش و پیشنهادی که از قرارگاه سازندگی ارتش داشتیم؛ قراردادی برای تولید پنل های خورشیدی برای نخستین بار در استان قم منعقد کردیم که این واحد در زمینی به مساحت بیش از 16 هزار مترمربع احداث خواهد شد. 
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان افزود: از سرمایه گذاران برای ایجاد نیروگاه های خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان دعوت می کنیم و برای این کار نیز بسترهای مناسبی را لحاظ کردیم.
خوشنویسان با اشاره به اینکه مصوبات تخصیص زمین برای احداث نیروگاه های خورشیدی را از هیئت وزیران گرفته ایم، خاطرنشان کرد: با توجه به احداث پست 63 در این منطقه، بسترمناسبی برای سرمایه گذاران این حوزه فراهم شده و ما تا 60 مگاوات آمادگی واگذاری زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی را داریم.
مجری طرح ساخت کارخانه تولید نیروگاه خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی هم در این مراسم گفت: ظرفیت این کارخانه سالیانه 600 مگاوات پنل خورشیدی است و این نیروگاه بزرگترین طرح ساخت واحد تولید پنل‌های خورشیدی در کشور است.
وی عنوان کرد: این طرح آخرین فناوری تولید پنل خورشیدی به روش تاپ گان است و بازدهی پنل‌ها هم23 و سه دهم درصد است و در کل منطقه ظرفیت بزرگی است و در کنار ساخت کارخانه پنل خورشیدی، اجرای نیروگاه 100 مگاواتی هم اجرایی می‌شود.
محمدی افزود: قرارداد هزار و 100 مگاوات قرارداد منعقد شده است که 100 مگاوات آن در استان قم با اعتبار 4 و نیم همت اجرایی می‌شود و در فاز اول کارخانه هم حدود یک همت هزینه خواهد شد.
وی ادامه داد: در این طرح برنامه ریزی شده که کل زنجیره پنل‌های خورشیدی در قم اجرایی شود که بین 260 تا 300 میلیون دلار سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت و تا سال 1407 نهایی و اجرایی خو اهد شد.
مجری طرح کارخانه پنل خورشیدی قم گفت: ساخت کارخانه پنل خورشیدی تا پایان سال آینده به ظرفیت 600 مگاوات در مساحت 2 هکتار تعریف شده و در فاز اول برای 400 نفر و با تکمیل زنجیره برای 4 هزار نفر اشتغال‌زایی ایجاد خواهد کرد.
انتهای پیام /

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/707985/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یازده بازیکن آلومینیوم در نبرد سخت با فولاد

ترکیب متفاوت مس رفسنجان مقابل استقلال خوزستان

کونسیسائو: شکست دادن فابرگاس هیچ اهمیتی ندارد

غندی‌پور‌ مشتری روسی پیدا کرد

اولین موقعیت جدی بازی، شوت بازیکن ملوان توسط گندوز دفع شد

گل اول پرسپولیس به ملوان توسط علی علیپور

شوت خدابنده‌لو از بالای دروازه ملوان بیرون رفت

ضدحمله برای ملوان که برتری عددی سرخپوشان اجازه کار به ملوانی ها نداد

گزارش زنده؛ پرسپولیس 1 - 0 ملوان

رونالدو یونایتد را از تاریخ فوتبالش حذف کرد

وقتی گوهری، روبرتو را کچل صدا می‌کند!

فواید بی‌نظیر ورزش برای مغز

تکرار ادعاهای ضدایرانی وزرای خارجه گروه هفت

روایت رویترز از تقابل چین، روسیه و ایران با ترامپ

آیت‌الله شعبانی: دشمن به دنبال تضعیف توان دفاعی کشور است

ما زیبایی رو الان به شکل اعتباری میبینیم!

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

ورود اتوبوس تیم پرسپولیس و تیم داوری به استادیوم آزادی

شادی گل جالب برابر هوادار و تیراندازی فخریان

حضور حسین بادامکی و پیمان حدادی در استادیوم آزادی

جای خالی کاپیتان مقابل تراکتور پر می‌شود

اعلام ترکیب تیم‌های اصلی تیم‌های پرسپولیس و ملوان

حال هوای ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی پرسپولیس و ملوان

اعتراض هوادار پرسپولیس به نحوه ورود تماشاگران به استادیوم آزادی

گفت و گو آخرین خبر با هواداران ملوان پیش از شروع بازی

کری خوانی جذاب رفقای سرخ آبی که برای تماشای بازی به آزادی آمده اند

گفت و گو با هواداران پرسپولیس پیش از شروع بازی

بهترین مواد غذایی برای تقویت چشم

معاون عراقچی: در اکتبر نباید اسنپ‌بکی داشته باشیم

پاسخ روحانی به متهم کردنش به‌عنوان بانی قطعی برق‌ها؛ کسانی که تغییر ساعت را به هم زدند، باعث قطع برق شدند

شاعرانه/ به باطن همچو عقل کل، به ظاهر همچو تنگ گل

سقوط مرگبار پاراگلایدر تفریحی در شیراز

مواد محترقه، جان نوجوان 14 ساله را گرفت

دلافوئنته: از من درباره پنالتی اتلتیکو نپرسید

ادعای جنجالی روزنامه‌نگار برزیلی در خصوص نیمار!

شاید وینی به ویارئال نرسد!

پرسپولیسی‌ها گران‌ترین بلیت ایران را تمام کردند

بالاتر از اشلوت؛ مویس مربی ماه انگلیس شد

پاسخ توخل به جنجال دعوت از ستاره سابق لیورپول

گسترش امپراتوری؛ امباپه نوبت قایقرانی شد

مهابادی سرمربی شهر راز شیراز شد

گواردیولا: بابت حذف از سی‌ال اصلا ناراحت نیستم!

ورود تیم ملوان بندرانزلی به استادیوم آزادی برای تقابل با پرسپولیس

با این پنج خوراکی در خواب کالری بسوزانید

روایت «غریب‌آبادی» از نشست سه‌جانبه ایران، روسیه و چین

بیانیه روسیه درباره نشست سه‌جانبه پیرامون برنامه هسته‌ای ایران

آیت‌ا...علم‌الهدی: مشکلات مدیریتی را به حساب تحریم نگذارید/ کشور مشکل غیر قابل حل ندارد

آیت‌الله علم‌الهدی: همت دستگاه‌های مدیریتی؛ حلال مشکلات کشور خواهد بود