عصر قم

آخرين مطالب

تصویب بودجه 1404 شهرداری قم با رقم 23 هزار و 300 میلیارد تومان اقتصادی

تصویب بودجه 1404 شهرداری قم با رقم 23 هزار و 300 میلیارد تومان
  بزرگنمايي:

عصر قم - بودجه 1404 شهرداری قم با رقم 23 هزار و 300 میلیارد تومان امروز در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، در یکصد و پنجاه و ششمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که امروز _چهارشنبه بیست و دوم اسفند_ در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، بودجه سال 1404 شهرداری قم مورد بررسی قرار گرفت و اعلام شد که بودجه اولیه ارائه‌شده از سوی شهرداری قم 21 هزار میلیارد تومان بود، اما پس از بررسی در کمیته‌های مختلف و جلسات تلفیق، با افزایش عمدتاً در بخش ارزش افزوده، عوارض و سرمایه‌گذاری، رقم نهایی بودجه به 23 هزار و 300 میلیارد تومان افزایش یافت.
مجید اخوان عضو شورای اسلامی شهر قم در این جلسه با اشاره به رشد درصد بودجه در بخش سرمایه‌گذاری و تاکید بر میزان تحقق‌پذیری آن اظهار کرد: اگرچه در حوزه سرمایه‌گذاری حرکت رو به جلوی قابل‌توجهی نداشته‌ایم، اما باید این عدد را مانند سایر بخش‌های درآمدی، واقع‌بینانه و قابل تحقق در نظر بگیریم.
وی افزود: به نظر این درصد رشد بالاتر از واقعیت در نظر گرفته شده و پیشنهاد اولیه شهرداری قم در این بخش منطقی‌ترین گزینه به نظر می‌رسد.
وی همچنین در خصوص حذف برخی تبصره‌ها و تأثیر آن بر روند اجرای پروژه‌های شهرداری تصریح کرد: تبصره‌های 1 و 2 در طول 20 سال گذشته برای تسهیل کار شهرداری و تسریع در اجرای پروژه‌ها تصویب شده و هرگونه تغییر یا حذف این تبصره‌ها، روند اجرای پروژه‌های عمرانی را با وقفه مواجه خواهد کرد، بنابراین تأکید دارم که این اختیارات تفویض‌شده به شهرداری همچنان حفظ شود.
در ادامه نرجس نیازمند رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با انتقاد از برخی بخش‌های بودجه، به‌ویژه سرمایه‌گذاری، بیان کرد: یکی از موارد قابل‌تأمل، رشد 25 درصدی سرمایه‌گذاری در بودجه 1404 است.
وی افزود: در مقایسه با دیگر کلان‌شهرها، این رشد رقم بالایی محسوب می‌شود و شهروندان خود می‌توانند قضاوت کنند که آیا این میزان منطقی است یا خیر.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم تاکید کرد: ما مخالف افزایش سرمایه‌گذاری نیستیم و معتقدیم باید در این مسیر تلاش شود، اما مسئله این است که آیا زیرساخت‌ها و شرایط لازم برای تحقق این هدف فراهم شده است؟.
نیازمند ادامه داد: رشد در بخش سرمایه‌گذاری باید افزایش یابد اما این افزایش باید در یک چارچوب منطقی و عملیاتی صورت گیرد.
در نهایت پس از بررسی‌های مختلف از سوی اعضای شورا، لایحه بودجه نهایی 1404 شهرداری قم با 6 رأی موافق و 3 رأی مخالف به تصویب رسید.
کد خبر 848436

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/707998/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل غله قم: مشکلی در تأمین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان وجود ندارد

گل اول تاتنهام توسط اودوبرت؛ تاتنهام 1-0 آلکمار

سپاهان و تراکتور باهم وارد دعوا نشوند تا یک تیم خاص سود ببرد

شیرهای آبی لندن 120 ساله شدند!

انتصابات جدید در استانداری قم

یک فوتی و چهار مصدوم در سانحه ترافیکی جاده قم به آشتیان

داستان جهانی شدن (رَمَدان موبارک) جهانی شد؟

دانشگر: ما و تراکتور اشتباه کردیم با هم جنگیدیم، سودش به جیب تیم دیگری می رود

کریمیان: حرفی که مهرداد محمدی در هفته پایانی فصل گذشته درباره فوتبال ایران زد درست است

گل اول رئال سوسیداد به منچستریونایتد توسط اویارزابال

بیانیه یوفا در مورد پنالتی خولیان آلوارز

داستان یک بازی، لیورپول - پاری‌سن‌ژرمن

گل اول منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

واکنش وزارت نفت به تحریم پاک‌نژاد: او به دلیل تلاش برای فروش حداکثری نفت تحریم شد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است

«گنجشکک و حوض آرزوها» چاپ هفتمی شد

تکذیب صدور مجوز تخریب برای ساختمان سینگر؛ دروغ ممنوع!

مسلمانان این منطقه از روسیه تنها یک ساعت روزه می‌گیرند

افتتاح 3 ایستگاه شارژ خودروهای برقی در آخرین شنبه سال

کشته و زخمی شدن 20 کودک در مصر بر اثر برخورد قطار و اتوبوس

مدیرکل غله: مشکلی در تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان در قم وجود ندارد

استاندار: فرهنگ، زیربنای تحول اقتصادی و معیشتی است

بازار داغ سلفی با بازیکنان سپاهان در قائمشهر

صحبتهای آریا برزگر بازیکن نساجی بعد از بازی با سپاهان

صحنه مشکوک به کارت قرمز برای بازیکن سپاهان

نگاه ویژه مدیران جدید فولاد به تیم دوم باشگاه

اولین کلین‌شیت جانشین حقیقی در 22 سالگی

گل اول بیلبائو توسط نیکو ویلیامز ؛بیلبائو 1-0 رم

گل دوم بیلبائو توسط یوری برچیچه ؛ بیلبائو 2-0 رم

روی حرکت دیدنی نیکو ویلیامز ؛ بیلبائو 3-0 رم

کریمی کاپیتان سپاهان: پیش بینی می کنم قهرمان لیگ پرسپولیس یا تراکتور است

گل اول رم توسط پاردس از روی نقطه پنالتی؛ بیلبائو 3-1 رم

مصرف این آجیل سبب کاهش وزن می‌شود

رایزنی معاونان وزیر خارجه ایران و چین درباره گفت‌وگوهای هسته‌ای و رفع تحریم

این داغ بین ، که بر دل خونین نهاده ایم

معنی ضرب المثل "یک پرنده در دست، بهتر است از صد پرنده در حال پرواز"

رئیس سازمان حج و زیارت: 55درصد زائران حج آتی زنان هستند

مجرمان حرفه‌ای زیر ذره‌بین؛ خبری از مرخصی و عفو نیست!

بازار شب عید داغِ داغ است

رئیس اورژانس کشور: هنگام مشاهده آمبولانس مسیر را برای خودرو امدادی باز کنید

قتل داماد توسط برادرزن در کرمانشاه

سرخیو راموس به رکورد 1000 بازی رسید

بیانیه فدراسیون کوه‌نوردی درباره اظهارات برادر الناز رکابی

هافبک پرسپولیس غایب دیدار خاص با ملوان

پاسخ بی‌رحمانه استون ویلا به سانچو در یک کلمه!

بدشانسی هوشمند مقابل سپاهان تکرار شد

سپاهان مقابل نساجی هم تلفات داد!

کمک بزرگ رئال به بارسا؛ پرز از نفوذش استفاده کرد!‏

سایپا قهرمان لیگ برتر زنان والیبال شد

فرصت طلایی پرسپولیس؛ صدرنشینی در پایان سال!