آزادی 31 نفر از محکومان جرائم غیرعمد بهمناسبت ماه رمضان در قم
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - ایرنا / رئیس کل دادگستری قم گفت: با آزادی 31 نفر از محکومان جرایم غیرعمد و نیز اعطای مرخصی، تسهیلات و ارفاقات قانونی به تعدادی از آنها به مناسبت ماه مبارک رمضان، میلاد امام حسن مجتبی(ع) و ایام نوروز موافقت شد.
حجتالاسلام سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری قم در حاشیه بازدید از زندان قم، اظهار کرد: طبق سیاستهای قوه قضائیه در کشور، کاهش جمعیت کیفری در دستور کار قرار گرفتهاست.
وی گفت: آزادی محکومان غیرعمد و مالی از ابتدای ماه مبارک رمضان با همکاری اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان و خیران قم آغاز شدهاست.
وی ابراز امیدواری کرد: با همت مدیرکل زندانهای استان، ستاد دیه و کمک خیران تا پایان سال، بخش عمدهای از محکومان مالی و جرایم غیرعمد از زندانهای استان آزاد شوند.
موسوی بیان کرد: طبق دستورالعملهای ابلاغی مرتکبین جرائم خشن، نزاع و تهدید با چاقو و سرقت از تمامی تسهیلات و ارفاقات قانونی اعم از مرخصی، پابند الکترونیکی، تعلیق، آزادی مشروط و پایان حبس محروم خواهند بود.
در این بازدید که با حضور معاونان و مقامات قضایی دادسرای قم در زندان و گفتو گوی چهرهبهچهره با زندانیان و با هدف حل مشکلات قضایی آنان انجام شد، بدهی مالی 2 خانم زندانی توسط رییس کل دادگستری قم و با کمک خیران پرداخت شد و آنان به کانون خانواده خود بازگشتند.
بازار ![]()
-
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷:۰۹
-
۷ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/708293/