عصر قم

آخرين مطالب

سرلشکر باقری: اگر دفاع و امنیت پایدار نداشته باشیم، سایر فعالیت های کشور در مسیر پیشرفت متزلزل و نامطمئن خواهد شد گفتگو

سرلشکر باقری: اگر دفاع و امنیت پایدار نداشته باشیم، سایر فعالیت های کشور در مسیر پیشرفت متزلزل و نامطمئن خواهد شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از پارک علم فناوری دانشگاه جامع امام حسین(ع) بر ادامه حرکت پرشتاب و با جدیت در علم و فناوری تاکید کرد.
به گزارش ستاد کل نیروهای مسلح؛ سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به همراه سردار سلامی فرمانده کل سپاه و تعدادی از معاونین ستاد کل نیروهای مسلح از مجموعه پردیس فناوری زیرزمینی بازدید کرد و در جریان این بازدید مدیران برخی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه امام حسین به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
سرلشکر محمد باقری در این بازدید مهمترین ماموریت حاکمیت جمهوری اسلامی در نیروهای مسلح را دفاع و امنیت کشور برشمرد و تصریح کرد: اگر دفاع و امنیت پایدار نداشته باشیم، طبیعتا سایر فعالیت های کشور در مسیر پیشرفت متزلزل و نامطمئن خواهد شد. هر فعالیتی که کشور ها طراحی می‌کنند و افقی را می نویسند و دنبال می‌کنند مستلزم این است که دفاع و امینت برقرار باشد. سپاه پاسداران ، ارتش و فرماندهی انتظامی، وزارت دفاع، مجموعه نیروهای مسلح و بسیج ارزشمند همگی در یک مجموعه به هم‌پیوسته با برکت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا این مسئولیت خطیر را برعهده دارند.
بازار
وی گفت: کشور از ابتدای انقلاب اسلامی در محاصره‌ی تحریم در تمام ابعاد و از جمله علم و فناوری قرار داشته و در همین شرایط ناامنی ها را مدیریت کرده، جنگ تحمیلی و امنیت کشور را پیش برده است.
سرلشکر باقری خاطر نشان کرد: در چنین شرایط فشار تحریمی و تنگناها و تهدیدات فراوان ،طبیعتا جایگاه علم و فناوری که دانشگاه امام حسین جزو پیشتازان این حوزه است، اهمیت بسزایی پیدا میکند. روزهایی در دفاع مقدس را گذراندیم که در نیازهای اولیه مشکل داشتیم و به عبارتی حتی سیم خاردار را در اختیار کشور نمی‌گذاشتند و این‌جوانان دانشمند بودند که شروع به تحقیق کردند و کشور را به این رتبه علمی رساندند.
سرلشکر باقری با بیان اینکه باید حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد، گفت: با داشتن نیروی انسانی مومن و معتقد و درایت رهبری حکیم به این نتیجه رسیدیم باید در علم و فناوری سرعت بیشتری داشته باشیم. وقتی به پشت سر نگاه میکنیم‌ شاهد پیشرفت های فراوانی هستیم، ولی در قیاس با رشد فناوری در جهان باید سرعت بیشتری داشته باشیم.
وی تصریح کرد: مجموعه پارک علم و فناوری سپهبد شهیدسلیمانی دانشگاه امام حسین علیه‌السلام یک‌مجموعه پیشتاز در حوزه دانشی است. باید تلاش در این مجموعه افزایش یابد و با هوشمندی وتدبیر و در نظر گرفتن همه جوانب ، درخت تنومند انقلاب اسلامی را قوت بخشد. .
وی با اشاره به نظام‌مسائل کشور بیان کرد: اینکه چگونه مسائل کشور را به خوبی درک کنیم و برای آن توان بگذاریم موضوع مهمی است. معاونت علوم و تحقیقات ستاد کل برای این مهم ایجاد شده است. روزگذشته جلسه ای در دفتر رئیس جمهور تشکیل شد و اولین جلسه شورای کوانتوم تشکیل شد. در این جلسه رئیس جمهور محترم مطرح کرد نیروهای مسلح توانمندی های بالایی دارند و دولت در این راستا از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کند.
سرلشکر باقری با اشاره به ناترازی در کشور تاکید کرد: ناترازی ها متشکل از 100 مسئله از علوم و حوزه های مختلف است و برای رفع مشکل ناترازی باید مراکز علمی ورود کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: باید بازدید مدیران کشور از دستاوردهای علمی صورت بگیرد تا متوجه توانمندی های جوانان بشوند و سازوکار ها روان شود تا به سمت تولید برویم‌ و حرکت کشور سرعت بگیرد. در این مسیر تسهیل برای شرکت های دانش بنیان و ورود بخش خصوصی از گام های اصلی است. شرکت های دانش بنیان که نهادی غیر دولتی هستند حتما این زیست بوم را تقویت خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/708373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوای تهران گرم‌تر می‌شود

یازده بازیکن آلومینیوم در نبرد سخت با فولاد

ترکیب متفاوت مس رفسنجان مقابل استقلال خوزستان

کونسیسائو: شکست دادن فابرگاس هیچ اهمیتی ندارد

غندی‌پور‌ مشتری روسی پیدا کرد

اولین موقعیت جدی بازی، شوت بازیکن ملوان توسط گندوز دفع شد

گل اول پرسپولیس به ملوان توسط علی علیپور

شوت خدابنده‌لو از بالای دروازه ملوان بیرون رفت

ضدحمله برای ملوان که برتری عددی سرخپوشان اجازه کار به ملوانی ها نداد

گزارش زنده؛ پرسپولیس 1 - 0 ملوان

رونالدو یونایتد را از تاریخ فوتبالش حذف کرد

وقتی گوهری، روبرتو را کچل صدا می‌کند!

فواید بی‌نظیر ورزش برای مغز

تکرار ادعاهای ضدایرانی وزرای خارجه گروه هفت

روایت رویترز از تقابل چین، روسیه و ایران با ترامپ

آیت‌الله شعبانی: دشمن به دنبال تضعیف توان دفاعی کشور است

ما زیبایی رو الان به شکل اعتباری میبینیم!

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

ورود اتوبوس تیم پرسپولیس و تیم داوری به استادیوم آزادی

شادی گل جالب برابر هوادار و تیراندازی فخریان

حضور حسین بادامکی و پیمان حدادی در استادیوم آزادی

جای خالی کاپیتان مقابل تراکتور پر می‌شود

اعلام ترکیب تیم‌های اصلی تیم‌های پرسپولیس و ملوان

حال هوای ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی پرسپولیس و ملوان

اعتراض هوادار پرسپولیس به نحوه ورود تماشاگران به استادیوم آزادی

گفت و گو آخرین خبر با هواداران ملوان پیش از شروع بازی

کری خوانی جذاب رفقای سرخ آبی که برای تماشای بازی به آزادی آمده اند

گفت و گو با هواداران پرسپولیس پیش از شروع بازی

بهترین مواد غذایی برای تقویت چشم

معاون عراقچی: در اکتبر نباید اسنپ‌بکی داشته باشیم

پاسخ روحانی به متهم کردنش به‌عنوان بانی قطعی برق‌ها؛ کسانی که تغییر ساعت را به هم زدند، باعث قطع برق شدند

شاعرانه/ به باطن همچو عقل کل، به ظاهر همچو تنگ گل

سقوط مرگبار پاراگلایدر تفریحی در شیراز

مواد محترقه، جان نوجوان 14 ساله را گرفت

دلافوئنته: از من درباره پنالتی اتلتیکو نپرسید

ادعای جنجالی روزنامه‌نگار برزیلی در خصوص نیمار!

شاید وینی به ویارئال نرسد!

پرسپولیسی‌ها گران‌ترین بلیت ایران را تمام کردند

بالاتر از اشلوت؛ مویس مربی ماه انگلیس شد

پاسخ توخل به جنجال دعوت از ستاره سابق لیورپول

گسترش امپراتوری؛ امباپه نوبت قایقرانی شد

مهابادی سرمربی شهر راز شیراز شد

گواردیولا: بابت حذف از سی‌ال اصلا ناراحت نیستم!

ورود تیم ملوان بندرانزلی به استادیوم آزادی برای تقابل با پرسپولیس

با این پنج خوراکی در خواب کالری بسوزانید

روایت «غریب‌آبادی» از نشست سه‌جانبه ایران، روسیه و چین

بیانیه روسیه درباره نشست سه‌جانبه پیرامون برنامه هسته‌ای ایران

آیت‌ا...علم‌الهدی: مشکلات مدیریتی را به حساب تحریم نگذارید/ کشور مشکل غیر قابل حل ندارد