عصر قم

آخرين مطالب

پاسخ روحانی به متهم کردنش به‌عنوان بانی قطعی برق‌ها؛ کسانی که تغییر ساعت را به هم زدند، باعث قطع برق شدند اقتصادی

پاسخ روحانی به متهم کردنش به‌عنوان بانی قطعی برق‌ها؛ کسانی که تغییر ساعت را به هم زدند، باعث قطع برق شدند
  بزرگنمايي:

عصر قم - آخرین خبر/ حسن روحانی در دیدار با وزیران و معاونان سابق رئیس‌جمهور در واکنش به متهم کردن دولتش به عنوان بانی قطعی برق‌ها با عدم ساخت نیروگاه گفت: کسانی که تغییر ساعت را به هم زدند، باعث ایجاد قطع برق شدند.
پاسخ روحانی به متهم کردن دولتش به عنوان بانی قطعی برق‌ها
بازار

توضیح ویدیو
برخی در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس 300 خیانت به کشور است!
توضیح ویدیو
انتقاد روحانی از بحث‌های بیهوده درباره تعطیلی آخر هفته؛ پنجشنبه جزو دین است ولی شنبه نه!
توضیح ویدیو
فتحی شقاقی به من گفت اول باید خودتان مستحکم شوید و بعدا به فلسطین کمک کنید؛ ایران اولویت اول باید باشد
توضیح ویدیو
بخشی اظهارات وی را در ادامه بخوانید؛ 
*به گزارش خبرآنلاین، بازدارندگی را باید سامان بدهیم گرچه ساده‌ نیست اما شدنی است. باید محاسبات دقیقی داشته باشیم و بدانیم مثلاً در رویارویی با اسرائیل، آمریکا با همه توان حضور پیدا می‌کند. اگر این عامل را در نظر نگیریم، دچار اشتباه می‌شویم. با خروج ترامپ از برجام در سال 97، هر سال حداقل 100 میلیارد دلار ضرر کردیم. می‌توانیم این ضرر را جبران و مساله اقتصاد حل کنیم؟ اقتصاد کشور بدون تعامل سازنده با جهان، جذب سرمایه و تکنولوژی مدرن و دستیابی به بازار احیا نخواهد شد.
* مردم در فشار شدید اقتصادی هستند، دیگر ظاهراً کسی مطالبه توسعه نمی‌کند. کسی از دولت مطالبه رشد اقتصادی 8 درصد نمی‌کند. تنها زمانی که رشد بالای 8 درصد داشتیم، در دو سال اجرای برجام بود. در سال‌های 95 و 96 به طور متوسط 9.4 درصد رشد اقتصادی داشتیم. در این دو سال تورم هم تک‌رقمی بود.
* بار سنگینی بر دوش ما هست، هرجا می‌توانیم باید به نظام کمک کنیم تا امنیت ملی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تقویت شود. فتحی شقاقی، دبیرکل اسبق جهاد اسلامی در جریان سفر به ایران به من گفت: «اگر می‌خواهید به مسلمانان و فلسطین کمک کنید اول باید خودتان قوی و مستحکم باشید. حتی اگر استحکام ایران دچار مشکل می‌شود به ما کمک نکنید. اگر ایران نباشد مقاومت فلسطین و لبنان هم نخواهد بود. باید خودتان را به عنوان اولویت همیشه مد نظر قرار دهید.» کمک به مسلمانان جهان هم بعد از توانمندی و قدرت ایران ممکن خواهد بود.
* شما ببینید رو این مسئله چقدر از لحظه‌ای که ترامپ انتخاب شده هدف یک اسرائیل به هم زدن برجام بود، خیلی مسئله مهمی است و این یک مسئله عجیبی است که آدم گاهی می بیند فکری که در اسرائیل، در میان تندروهای آمریکا و ارتجاع عرب رایج است، متاسفانه گاهی همان فکر در میان تندروهای ایران هم است.
* آدم نمی فهمد چرا این افراد که ضد اسرائیل هستند و دلشان می خواهد به ایران کمک کنند، تلفیق شده و کنار هم قرار می گیرد. برای نمونه می گویم که ما می خواستیم از روسیه اس 300 بخریم، اسم نمی برم اما در دبیرخانه شورایعالی امنیت چند نفر از بالاترین مقامات نظامی آمدند و در حضور من گفتند که خرید اس 300 خیانت به کشور است. اولین پیشنهاد دهنده خرید اس 300 من بودم. آن زمان فرمانده پدافند هوایی بودم.
* اولین زمانی که ما این پیشنهاد را به رهبری کردیم، سال 69 بود. در سال 69 ایشان پیشنهاد کردیم که اس 300 بخریم. همین آقای بی بی در سفرهایی که به روسید دارد و در تمام سفرهایی که سال 2009 و 2010 دارد، اولین مسئله اش با پوتین به هم زدن توافق فروش اس 300 به ایران است. او می گوید من اگر چه موفق نشدم این توافق را به هم بزنم اما توانستم آن را 7 سال به تاخیر بی اندازم. این خیلی مسئله مهمی است. اسرائیل اولین موضوعش در مذاکره با روسیه، آمریکا و اروپا، مسئله ایران است. 

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/708766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفسیر تسنیم، میراثی گرانبها و بی نظیر/نظریات آیت الله جوادی راهگشای مسائل کشور و دنیاست

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - ملوان

کارشناسی داوری دیدار نساجی - سپاهان

خلاصه بازی النصر 3 - الخلود 1

بررسی پول‌های بلوکه شده فدراسیون فوتبال در فیفا

صحبت‌های هواداران پرسپولیس و ملوان پس از برتری سرخ‌پوشان

در آغوش کشیدن عالیشاه توسط کارتال هنگام تعویض

خرید دستگاه VAR توسط سپاهان از فدراسیون فوتبال

نبی: ونزوئلا پیشنهاد داده و شاید آن را هم قطعی کنیم

اخراج البوشل؛ النصر 3-0 الخلود

ضربه خطرناک کویادو؛ النصر 3-0 الخلود

توضیحات نبی در مورد تجهیز استادیوم‌ها به VAR

گل‌به‌خودی؛ النصر 3-1 الخلود

عباسی: از سال 98 اروپا مکانیزم ماشه را انجام داد

انتقاد آیت الله نوری همدانی از صدا و سیما

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از برنامه های صداوسیما

آیت الله محقق داماد: مگر هر واجبی باید در قانون بیاید؟ / خانم‌هایی در بازار مدینه چیزی می‌فروختند؛ از پیغمبر پرسیدند این‌ها سر و سینه شان لخت است، ما می‌توانیم به آنها نگاه کنیم یا نه؟ / پیغمبر فرمودند: چون اگر به آنها بگویید حجاب کنند، گوش نمی‌کنند، پس ن

توصیه امام جمعه قم به مسئولان: با تاسی به امام حسن رنج و سختی مردم را کم کنید

محفل قرآنی بین‌المللی «امت پیروز» در قم برگزار شد

سه حادثه رانندگی در قم هفت مصدوم برجای گذاشت

پویش «نه به تصادف» با شعار «شیش دونگ برانیم» در استان قم

اسلامی‌خواه: از موقعیت‌هایی که داشتیم حداکثر استفاده را نکردیم

گل مردود مائولیدا؛ النصر 1-0 الخلود

راز جدایی رئیس هیئت مدیره پرسپولیس

مصاحبه توفانی پیروانی درباره تیم خاص!

عملکرد ضعیف و تلخ تیم‌های ایرانی در بازی‌های آسیایی

گل دوم النصر به الخلود توسط مانه

دفاع مهدی محمد‌نبی از عملکرد فدراسیون فوتبال

گل سوم النصر به الخلود توسط دوران

فرکی:امیدوارم بتوانیم پس از قهرمانی سال 1393 یک‌بار دیگر مردم خوزستان را خوشحال کنیم

جلسه خصوصی یحیی و مجتبی در رختکن

اعلام لیست اولیه تیم ملی برای دیدارهای فروردین

تصویری از جوانی عراقچی

تصویر منتسب در خصوص جوانی علی لاریجانی واقعی است؟

ادعایی درباره علت رفتن طیب‌نیا از دولت

نظر عراقچی درباره عید نوروز

سوال صداوسیما در یک مسابقه: پیام قرآن برای کسانی که تمام فکر و ذکرشان ارتباط با امریکاست چیست؟

ابراز نگرانی آیت الله نوری همدانی نسبت به مشکلات اقتصادی و فرهنگی

داستانک/ منطق معلم

داستانک/ زندگی و نخ کردن سوزن

واژگونی پژو، 3 فوتی برجای گذاشت

مردی که 700 میلیارد تومان را برای کمک به مردم اهدا کرد!

فرشاد احمدزاده: شرایطم نسبت به قبل بهتر شده و برای موفقیت تیم تلاش می‌کنم

واکنش سامان فلاح به تکل خشن روی پای پورعلی گنجی: اگر خطا بود VAR می گرفت!

دورسون: زمین با کیفیت امروز به ما کمک کرد تا بازی خوبی انجام دهیم

اسماعیل کارتال: پیشاپیش عید نوروز را تبریک می‌گویم

کارتال: سامان فلاح باید اخراج می‌شد ولی به داور احترام می‌گذاریم

کارتال: امروز فوتبال قشنگ و سه امتیاز را به طرفداران هدیه دادیم

مازیار زارع، سرمربی ملوان بندرانزلی: شرمنده هوادار شدیم

کارتال: آرام آرام در حال بازی دادن به بازیکنان جوان هستم تا پیشرفت کنند