عصر قم

آخرين مطالب

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از برنامه های صداوسیما گفتگو

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از برنامه های صداوسیما
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حسین نوری همدانی در دیدار با تعدادی از فعالان فضای مجازی، ضرورت اصلاح وضعیت اقتصادی کشور را مورد تاکید قرار داد.
وی در بخشی از سخنانش فضای مجازی را عرصه خاصی دانست و گفت: کسانی که در این قسمت کار می‌کنند باید خیلی مراقب باشند، افکار جوانان و بلکه کل جامعه امروز تحت تأثیر این فضاست.
آیت الله نوری همدانی ادامه داد: چقدر باید جوانان متدین ما کار کنند تا بعضی از این دروغ‌ها و شبهه‌ها مطرح شده در فضای مجازی را جواب دهند، امروز دشمن از این طریق همه چیز را نشانه گرفته اقتصاد، سیاست، به‌ویژه فرهنگ، با یک خبر افکار عمومی را دچار تردید می‌کند.
این مرجع تقلید اضافه کرد: سعی‌تان رساندن حقایق باشد حرف حق بالاخره تأثیر خود را می‌گذارد.
وی با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق و تقوا افزود: متأسفانه بی اخلاقی‌ها زیاد شده برخی راحت دروغ و تهمت را بیان می‌کنند و به آبروی افراد لطمه می‌زنند در حالی که همه چیز اخلاق است.
آیت الله نوری همدانی با اشاره به وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور بیان داشت: به هر حال وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست الان شب عید مردم مشکل دارند باید مسؤلان مشکلات اقتصادی مردم را حل کنند و می‌توانند حل کنند.
وی ادامه داد: ولی باید از افراد لایق و توانمند و متخصص و متدین استفاده کنند نه افرادی که تا حرفی زده می‌شود می‌گویند ما تحریم هستیم و با وجود تمام جنایت‌ها و عهد شکنی آمریکا به دنبال سازش با آمریکا هستند.
وی گفت: بنده نمی‌گویم که تحریم تأثیر ندارد ولی همه مشکلات بخاطر تحریم نیست، یک مشکل عدم نظارت است هر کسی هر جنسی را به هر قیمت می‌فروشد، 2 مغازه در کنار هم یک جنس را با 2 قیمت متفاوت می‌فروشند یا بعضی از واسطه‌ها و دلال‌ها که از کشاورزان ارزان می‌خرند نیز به مصرف کننده گران می‌فروشند و خودشان کلی منفعت می‌برند، این دیگر به تحریم و آمریکا ربطی ندارد این نظارت می‌خواهد.
آیت الله نوری همدانی تاکید کرد: هر کسی از او کاری برمی‌آید باید در این شرایط به دولت و رئیس جمهور کمک کند.
وی در ادامه گفت: وضعیت فرهنگی کشور باید اصلاح شود حالا به بهانه اقتصادی نمی‌توانیم به فرهنگ بی‌توجه باشیم، الان موضوع حجاب که یک امر واجبی می‌دانیم مطرح است.
وی اضافه کرد: به‌تازگی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نامه‌ای برای اینجانب فرستاده و همچنین لایحه عفاف و حجاب، بنده معتقدم نمی‌توانیم به مردم کف خیابان بگوییم حجاب یا احکام اسلامی در حالی که صدا و سیما خودش مروج بی حجابی است و بنام فرهنگ و کار مذهبی خلاف آن را انجام می‌دهد.
این مرجع تقلید بیان کرد: بنده در گذشته نیز تذکر دادم ما باید مسائل را ریشه‌یابی کنیم، باید هر چیزی فرهنگ‌سازی شود و اگر مسؤلان فرهنگی درست عمل می‌کردند امروز وضعیت حجاب این نبود که متدینان اینگونه ناراحت باشند که ناراحتی به حقی هم است.
آیت‌الله نوری همدانی در بخش دیگری سخنان با انتقاد شدید از بعضی از برنامه‌های صدا و سیما اظهار کرد: این همه افراد باسواد خوب در حوزه هستند، این همه مداح خوب و متین داریم که بعضی‌ها هم خیلی کم و گاهی صدا و سیما می‌آیند ولی چرا عده‌ای را برای کارشناسی برنامه‌های مذهبی دعوت می‌کنید که بعضی‌ها با بی‌اطلاعی، مطالب بی‌سند و بی ربطی بگویند و مردم هم چون از صدا و سیما جمهوری اسلامی است اعتماد کنند و متأسفانه حرف و تذکر کسی را گوش نمی‌دهند.
وی گفت: البته می‌خواهم بگویم که کارشناس‌های خوبی هم داریم که مردم از آنها استفاده می‌کنند، بنده اخیراً بخاطر همین مسائل به مسؤل صدا و سیما وقت ندادم چون مؤثر نمی‌دیدم و نمی‌دانیم که واقعاً اینها به حرف چه کسی گوش می‌دهند و حتی نظرهای مقام معظم رهبری را هم در بعضی از مسائل عملی نمی‌کنند و خود ایشان هم فرمودند که بعضی از تعریف‌های ما نسبت به صدا و سیما به معنای تأیید همه برنامه‌های صدا و سیما نیست.
آیت الله نوری همدانی تصریح کرد: ما باید توجه داشته باشیم انقلاب کردیم و در این راه امام عزیز ما رنج‌ها کشید مردم ما جان دادند، خون دادند تا ارزش‌ها حاکم شود و مردم زندگی با عزت و راحتی داشته باشند، البته بعضی‌ها که از نظام و انقلاب کینه در دل دارند به هر مناسبتی می‌خواهند علیه این نظام و انقلاب و رهبری مطالبی را بیان بکنند.
کد خبر 6407939

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/708888/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به جای «کامنت» بگویید «نظر»

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

در ستایش تربیت نکردن

شاعرانه/ گل ز خجالت آب شد پیش رخ نگار من

تصادف زنجیره‌ای در جاده اراک - سلفچگان با یک کشته و 12 مجروح

رونمایی از ناوگان خودرویی جمعیت هلال‌احمر استان قم

رشد 180 درصدی اورهال واگن‌های مترو

نجات دختر 4 ساله از مرگ توسط کارکنان شهرداری

ممنوعیت فروش گونه‌های جانوری در بازار شب عید

طوفان‌های سهمگین آمریکا 16 قربانی گرفت

محکومیت داماد طمعکار به جرم صدور دستور قتل مادر و خواهر همسرش

بزرگ‌ترین سفره افطار جهان اسلام برپا شد

ماجرای پسرخوانده‌ای که 20 سال در حبس نامادری‌اش بود

گلایه بیماران از کمبود پزشک متخصص در ایام نوروز

فوت مادر باردار در تصادف سمند با پژو 405

افطاری ساده 270 متری روی بزرگترین پل غیر خودرویی کشور

توزیع 14 هزار بسته معیشتی با مشارکت بسیج سازندگی در قم

دیدار هادی ساعی با آیت‌الله اعرافی و استاندار قم

پایان جنجال‌های داوری با توپ هوشمند!

گل اول میلان توسط پولیشیچ در دقیقه 53

گل دوم لایپزیش توسط اوپندا در دقیقه ‌48

گل دوم میلان توسط ریندرز در دقیقه 76

فرصت‌سوزی بایر؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

ورود دله‌ علی به زمین؛ میلان 2-1 کومو

فرصت‌سوزی ریندرز؛میلان 2-1 کومو

تمرین تیم ملی در مجموعه پک

واکنش تماشایی گولاچی؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

عصبانیت شدید رام؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

مقدار پلاکت در خون

علائم اولیه زوال عقل

مصرف همزمان قهوه با این داروها ممنوع

مشاور نخست وزیر عراق: مجوز خرید گاز از ایران پابرجاست

دیدار سفیر جدید ایران در انگلیس با عراقچی

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب

فرمانده کل سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت

رئیس‌جمهور: بهترین امکانات و نیروی انسانی به تهران آمدند

رئیس کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های 1401: برای 244 نفر از نیرو‌های مجری قانون، پرونده قضایی تشکیل دادیم

واکنش علی مطهری به کشتار علویان در سوریه؛ چگونه چنین حیواناتی تربیت شده‌اند؟

واکنش زیدآبادی به موضع‌گیری جدید نبویان درباره قانون حجاب

هاآرتص: بن سلمان و بن زاید، کانال ارتباطی ایران و آمریکا خواهند شد که نتانیاهو را دور می‌زند

پیام تسلیت آیت الله نوری همدانی برای درگذشت مادر رسول جعفریان +تصویر پیام

آیت‌الله عبادی‌زاده: پویش «نه به تصادف» را جدی بگیریم

جشن تکلیف پسران دبیرستان آیت‌الله صالحی کرمان

دختر آیت‌الله طالقانی: سکوت نکرده‌ایم

دیدار سعید جلیلی با آیت الله سیفی مازندرانی

خانه فرهنگی «آیت‌الله مردوخ» ثبت شد

مجوز فعالیت خانه فرهنگی «آیت‌الله مردوخ کردستانی» در سنندج صادر شد

اظهارات آیت الله جوادی آملی درباره ولایت فقیه، مبتنی بر اصالت شیعه است

آیت الله عبادی زاده: مردم باید با اعتماد و عشق مالیات بپردازند

انتشار رمان‌های مصور «میرانا»