عصر قم

آخرين مطالب

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حمله آمریکا به یمن سیگنالی به ایران بود اقتصادی

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حمله آمریکا به یمن سیگنالی به ایران بود
  بزرگنمايي:

عصر قم - منیبان / عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به حمله شنبه شب آمریکا به یمن گفت که این اقدام آمریکا سیگنالی به یمن و ایران بود.
احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با منیبان در واکنش به حمله آمریکا به یمن گفت: ترامپ اشتباه کرد. او تصور می‌کند تهدید و ایجاد جهنم می‌تواند تأثیرگذار باشد. اقداماتی که رئیس جمهوری آمریکا در یمن و صنعا پیاده کرد و گفت من 4 هدف شامل پدافند هوایی، رادار، سایت موشکی و مواردی را می‌زنم، قبلاً هم آمریکایی‌ها انجام داده بودند.
او افزود: ترامپ تصور می‌کند این کار هشدار و سیگنال به حوثی‌ها و ایران است مبنی بر اینکه من نیروی نیابتی شما را جریمه، اذیت و بمباران می‌کنم. راه ترامپ اشتباه است به این دلیل که یمنی‌ها چیزی برای باختن ندارند. یمنی‌ها، قبلاً کشتی‌های آمریکایی را زدند و مجدد خواهند زد. اینکه دستور حمله از سمت ترامپ و یا بایدن صادر شود تفاوتی ندارد قدرت، توان و میزان آسیب پذیری آنها یکی است. ترامپ می‌خواست از ایران و یمن چشم زهر بگیرد در صورتی که روش اشتباهی را انتخاب کرد.
بازار
بخشایش اردستانی تصریح کرد: انتقام آمریکا از کشتی‌های تجاری است که از باب المندب، دریای عرب و دریای سرخ عبور می‌کنند زیرا یمنی‌ها کشتی‌ها و ناوهای آمریکایی را زدند کما اینکه قبلاً هم زده بودند. وقتی جنگ فرسایشی شود به ضرر آمریکا تمام می‌شود، در صورتی که آمریکا می‌توانست بهتر از این عمل کند. در حال حاضر، ایران از این مسئله خیلی ترسید؟ نه!
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقدام آمریکا تبعات دارد. اگر ترامپ تمایل داشت جنگی صورت نگیرد، اسرائیل را راضی می‌کرد که فاز دوم صلح با حماس انجام شود و کالاهای بشر دوستانه و اجناس وارد غزه شوند. این بهترین راه برای پایان جنگ بود. یمنی‌ها یک کاری را شروع کردند و تا پایان می‌روند. وقتی با آمریکا سرشاخ شوند در جهان ناب‌تر، اسطوره‌تر و مقاوم‌تر می‌شوند.
بخشایش اردستانی اظهار کرد: این اولین بار نیست که یک گروه با آمریکا درگیر می‌شود؛ در ویتنام و کره‌شمالی و جنوبی گروه‌ها با آمریکا درگیر بودند و آنها باختند. در یمن هم ابرقدرت شکست می‌خورد زیرا کشتی‌ها از تنگه عبور می‌کنند و آنها هم روی تنگه، سوار هستند و بر آن تسلط دارند.
نماینده اردستان در مجلس شورای اسلامی در واکنش به ارسال نامه رئیس جمهوری آمریکا به ایران گفت: من از محتوای نامه اطلاعی ندارم. به دلیل اینکه انور قرقاش حامل نامه بود احتمالا محتوای آن تند است زیرا از طرف نماینده امارات به ایران تحویل شد. اگر این پیام مثبت بود نماینده عمان و یا قطر آن را می‌آوردند.
بخشایش اردستانی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر آمریکا مستقیم به ایران بگوید در بحث هسته‌ای مذاکره کنیم، ما آماده هستیم و مذاکره می‌کنیم کما اینکه قبلاً هم مذاکره کردیم. ما در مورد برجام، افغانستان و عراق با آمریکا مذاکره کردیم اما در حال حاضر، اهل مذاکره جامع نیستیم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/710164/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله اعرافی: هرگونه اقدام علیه جان مردم بی گناه سوریه نقض آشکار آموزه‌های دینی است

خاکستری تر از دو سه سال گذشته ام

رشد چشمگیر ورزشکاران آمادگی جسمانی در قم

وزیر آموزش و پرورش: مدارسی که پیک نوروزی می‌دهند را معرفی کنید

آماری از حوادث چهارشنبه‌سوری امسال

پویش "نه به تصادف" را جدی بگیریم

امیر قلعه نویی: آنهایی که من را می شناسند می دانند دنبال چه نگرشی هستم

امیر قلعه نویی: پیشاپیش عید بزرگ نوروز را به همه مردم ایران تبریک می گویم

امیر قلعه نویی: دولت ها در آسیا روی فوتبال سرمایه گذاری کردند

امیر قلعه نویی: این تیم ملی از نظر هماهنگی و اخلاقی شاید بهترین تیم تاریخ است

امیر قلعه نویی: متاسفانه فکر می کنم فقط دیروز یک جلسه تاکتیکی انجام دادیم

قلعه‌نویی: تمام فکرمان بازی با امارات است و دنبال آمار نیستیم

پرسپولیس برای شروع منتظر سال تحویل نماند

تماس ویژه هندرسون با توخل؛ باید دعوتم کنی!

پوچتینو: تیم ملی آمریکا شماره یک جهان می‌شود

برانکو: چین 15 بازیکن جدید دارد!

منفعت روزه داری بیشتر است یا رژیم فستینگ؟/ خطرات فستینگ غیراصولی که از آن بی اطلاع هستید

توئیت خانم سخنگو درباره روز ملی شدن صنعت نفت

داستانک/ درویش و خواجه

تصاویر وداع فرزندان و نوه های شهید سید حسن نصرالله با پیکر ایشان

کشف بیش از 27 هزار مواد غذایی فاسد در 24 ساعت گذشته

فروش تمام بلیت‌های نبرد حساس عربستان و چین

بنتو: هنوز قدم به قدم پیش خواهیم رفت و سعی می‌کنیم فردا سه امتیاز را کسب کنیم

تمرین تیم امارات در استادیوم آزادی

بنتو: هر بازی برابر ایران برای ما چالش‌برانگیز است

مهار یامال با یک نفر نه، با کل تیم ممکن است

بنتو: باید تلاش کنیم تا برای بار دوم به جام جهانی برسیم

صحبت های بنتو پیرامون استفاده از بازیکنان دو یا چند تابعیتی در تیم امارات

بنتو: شناخت خوبی از تیم ایران داریم و تمام نکات را به بازیکنانم انتقال داده ام.

امیر قلعه نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال: به تیم ملی امارات خوشامد می گوییم

مهدی قائدی: فردا بازی مهمی برای ماست

بهترین حالت خوابیدن برای بیماران مبتلا به کمر درد

ترامپ: ایران باید حوثی‌ها را به حال خود رها کند تا برای خودشان بجنگند

خاطرات شنیده نشده سخنگوی دولت سیزدهم از تواضع وزیر امور خارجه شهید

آکسیوس: ترامپ به ایران ضرب‌الاجل دوماهه داده است

بازی خطرناک رویترز با اخبار جعلی؛ پروژه رسانه‌ای برای جنگ‌افروزی ترامپ

دلیل مشکلات اقتصادی کشور از زبان میرسلیم

افشاگری رسانه فرانسوی از خوشگذرانی‌های مریم رجوی در ویشی

پیام وزیرخارجه ژاپن به عراقچی

سبد بدهم نارنج می چینی؟

افزایش 40 درصدی اعتبارات عمرانی استان قم

مراقب کلاهبرداری‌های تخفیف سال نو باشید!

کشف 85 درصدی پرونده‌های جعل و کلاهبرداری

بازداشت عنصر تجزیه‌طلب فضای مجازی در مشگین‌شهر

حضور تاج در تمرین تیم ملی

چشمی: با بردن امارات، صعود می‌کنیم

پیشنهاد نجومی عربستان برای یکی از مدافعان رئال

باور غلط در مورد سن رشد قدی

جزئیات جلسه‌ای که در آن نفت ملی شد

یک کتاب خوب/ تغییر ممکن است سخت باشد