عصر قم

آخرين مطالب

روایت دختر المپیکی ایران از میزان دستمزدش در بوندسلیگای آلمان ورزشی

روایت دختر المپیکی ایران از میزان دستمزدش در بوندسلیگای آلمان
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر /عضو تیم ملی تپانچه گفت: حضور در لیگ آلمان هر چند از نظر مالی آورده‌ای برای من نداشت و تقریبا میزان دستمزدم صفر بود ولی تجربه ارزشمندی بود که می‌توانم در آینده از این تجربه استفاده کنم.
هانیه رستمیان عضو تیم ملی تپانچه در خصوص ارزیابی خود از سالی که گذشت اظهار کرد: سال 1403 برای من یکی از بهترین سال‌های ورزشی ام بود. ابتدا موفق شدم برای دومین بار سهمیه المپیک را به دست بیاورم و پس از آن هم در بازی‌های المپیک نتیجه خوبی را کسب کنم. در این دوره از بازی‌ها من موفق شدم مقام ششم را به دست بیاورم از که به نظر خود عملکرد قابل دفاعی است.
وی افزود: پس از پایان بازی‌های المپیک 2024 پاریس در مسابقات بوندس‌لیگا حاضر شدم. تجربه دل‌نشینی برایم بود و خدا را شاکرم که توانستم در این رقابت‌ها هم عملکرد خوبی را از خودم به جا بگذارم و بتوانم نماینده خوبی برای کشورم ایران باشم.
عضو تیم ملی تپانچه در پاسخ به این پرسش که آیا هدفی هم داشتی که در سال 1403 به آن نرسیده باشید؟ گفت: نه خوشبختانه طبق برنامه پیش رفتم. در همه مسابقاتی که حاضر شدم توانستم رکورد خوبی را ثبت کنم. در مسابقات برون مرزی که داشتم این رکوردها را به مرور افزایش دادم و اکثراً فینالیست بودم. امیدوارم بتوانم در سال آینده نیز با استفاده از تجربه به دست آمده در سال 1403 نتایج خوبی را در مسابقات و به ویژه بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا رقم بزنم.
رستمیان همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در سال 1403 خبر خوشحال کننده‌ای را شنیدید که بخواهید به آن اشاره کنید؟ عنوان کرد: برای من خبری که واقعاً از صمیم قلب برایش خوشحال شدم موفقیت ورزشکاران زن ایرانی در بازی‌های المپیک پاریس بود. ناهید کیانی و مبینا نعمت زاده موفق شدند به ترتیب مدال نقره و برنز این بازی‌ها را برای کاروان کشورمان به ارمغان بیاورند. این دو مدال واقعاً ارزشمند است خوشحالم که هر چقدر زمان می‌گذرد و بانوان حمایت می‌شوند می‌توانند عملکرد درخوری را نیز از خود به جا بگذارند. امیدوارم این حمایت‌ها بیشتر شود تا در المپیک‌های بعدی هم تعداد ورزشکاران زن بیشتر باشد و هم مدال‌ها افزایش یابد و روزی هم شاهد کسب مدال طلا توسط دخترانمان در المپیک باشیم. به نظرم این روز خیلی دیر نخواهد بود اگر همه شرایط برای ورزشکاران مهیا باشد.
او درباره برنامه‌هایش برای سال 1404 اینگونه توضیح داد: پس از پایان بازی‌های المپیک پاریس زمان زیادی را استراحت و تمرین کردیم. قطعاً سال جدید برای ما سال مسابقات خواهد بود. مهمترین رویدادی که در سال 2026 داریم بازی‌های آسیایی ناگویاست هر چند فرصت کافی برای آماده سازی این رقابت‌ها وجود دارد اما باید استارت کسب امتیاز برای رسیدن به سهمیه المپیک 2028 را بزنیم و وارد مسابقات کسب سهمیه شویم. تلاشم خواهم کرد شروع قدرتمندی داشته باشم. ابتدا مجدداً فینالیست تمام مسابقاتی باشم که قرار است اعزام شویم و سپس کسب یک مدال خوش رنگ در بازی‌های آسیایی ناگویا.
بازار
عضو تیم ملی تپانچه در واکنش به اینکه چرا در مسابقات بوندس‌لیگا هیچ دستمزدی نداشتید؟ عنوان کرد: در تمام دنیا رشته تیراندازی هیچ قراردادی ندارد. در آلمان هم ما دستمزدی بابت حضور در لیگ دریافت نکردیم. ورزشکاران این رشته اکثراً پس از موفقیت در مسابقات به استخدام نظام در می‌آیند و از این طریق حقوق دریافت می‌کنند.
رستمیان در پایان تاکید کرد: در کشورمان اما شرایط کمی متفاوت است. لیگ ایران دستمزد دارد و بچه‌ها اندک درآمدی از این طریق دارند. البته این عدد آنقدر پایین است که نمی‌شود آن را با سایر رشته‌ها مقایسه کنیم. در این میان اگر ورزشکاری هم بتواند در مسابقات مهمی مانند المپیک، قهرمانی جهان و یا قهرمانی آسیا عنوان خوبی را کسب کند می‌تواند در ارگان‌های دولتی استخدام شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/710816/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امروز فلسطین مسئله اول جهان اسلام است

راهپیمایی روز قدس نماد همبستگی با مردم مظلوم فلسطین است

میزان زکات فطریه و کفاره روزه 1403 از سوی آیت الله دستغیب اعلام شد

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان قرقیزستان

آیت‌الله آملی لاریجانی در راهپیمایی روز قدس قم شرکت کرد

تردد 21.6 میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی

زلزله 7.7 ریشتری میانمار را لرزاند

دنیامالی: روز قدس روز خاص برای همه ماست

پاکدامن: به قول قلعه‌نویی اگر با من مشکل دارید، ایران را نزنید

مجیدی پیروزی را به بازیکن عزادار تقدیم کرد

آنچلوتی دفاع چپ جدید رئال را پیدا کرد

جام باشگاه‌های جهان راهی برای نجات آنچلوتی

خانه‌نشینی حداقل 2 هفته‌ای اولمو

حضور پرشور ورزشکاران در حمایت از قدس

ستاره‌ای که بارسا را به صدر رساند!

هر آنچه باید درباره رفلاکس معده بدانید

قالیباف در راهپیمایی روز قدس: دیدید در 40 روز رژیم صهیونیستی نتوانست یک متر از خاک بیروت را بگیرد

رئیس مجلس: هدف آمریکایی‌ها از مذاکره خلع سلاح کردن ایران است

قالیباف: در همین نامه اخیر ترامپ هیچ حرف حسابی درباره رفع تحریم نیست

آسمان قم امروز جمعه صاف تا قسمتی ابری است

آغاز حضور مردم قم برای خلق حماسه‌ای دیگر در روز قدس

آغاز خروش مردم قم برای خلق حماسه‌ای دیگر در روز قدس

خروش انقلابی مردم قم در روز قدس؛ فریادی برای آزادی فلسطین

خروش مردم قم برای خلق حماسه‌ای دیگر در روز قدس

12 میلیارد تومان به مال‌باختگان قم برگشت

راهپیمایی روز قدس در قم؛ نماد وحدت و استکبار ستیزی

جابه‌جایی 5 میلیون مسافر جاده‌ای تا 6 فروردین

واکنش انجمن داروسازان به کمبود شیرخشک در سطح داروخانه‌ها

جوادی: مردم نشان دادند که نسبت به موضوع فلسطین دلسرد نشده‌اند

محرومیت دوومیدانی‌کاران روسی تمدید شد

درخشش در 37 سالگی؛ اوتامندی، مرد آهنین فوتبال!

اظهارات سرمربی مشهور علیه توخل با سلام نازی!

اتهام جدید به 4 بازیکن رئال به خاطر رفتار غیراخلاقی

فدراسیون فوتبال: میزبان نمی‌تواند تیمِ صعود کرده را از جام‌جهانی محروم کند

صعود جوانان ایران به نیمه‌نهایی و کسب جواز مسابقات جهانی

رضا نصری: عراقچی مورد اعتماد کامل نظام است؛ سخنان او را به دقت دنبال کنید

دختر شهید نصرالله در قم: مقاومت در برابر اسرائیل ادامه دارد

شکوه راهپیمایی روز قدس با شعار «علی العهد یا قدس» در شهرهای مختلف ایران

راهپیمایی روز قدس در قم آغاز شد

تجمع مردم قم برای آغاز راهپیمایی روز جهانی قدس

پاسخ آیت الله سیستانی درباره پرداخت زکات

داستانک/ زندگی هرچی باشه خوبه!

احمد آرام که بود؟

پیش بینی آب و هوای قم برای فردا شنبه 9 فروردین 1404

33 هزار فقره تصادفات جاده‌ای در تعطیلات نوروزی

سرمربی کلبا و تردید درباره آمادگی قدوس و قایدی

سرشاخ 5 آزادکار کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا

اسبقیان: آمده‌ایم تا به پیام رهبر معظم انقلاب لبیک بگوییم

واکنش عجیب آقای گل به اولین حضور در جام جهانی

عمری آماده زدن به قلب دفاع مس